Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 пре 5 минута, drvce рече Mnjenja sam da je vecina ljudi svuda podozriva prema doseljenicima, drugima i drugacijima, a da je mali ljudi broj ljudi zaista multikulturalan. Да, али Срби се у просеку исчуђавају неко време и гледају те као да си ванземаљац, а кад се увере да ниси радиоактиван, постајеш део племена и заволе те. То је та нека разлика... Ћириличар, obi-wan and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 пре 8 минута, drvce рече Mnjenja sam da je vecina ljudi svuda podozriva prema doseljenicima, drugima i drugacijima, a da je mali ljudi broj ljudi zaista multikulturalan. Mogu da zamislim da je ta ideja promovisana jer je glupo za biznis neosisati sve ovce, no samo bele. Ali ja sam ionako mizantrop, pa u svemu nalazim potvrdu. :/ Možda su na ovim prostorima najpodozriviji prema onima koji izgledaju, zvuče i ponašaju se skoro isto kao 'mi', ali ih klasifikujemo drukče ('Kosovari', 'Šopovi', 'Rvati', itd.) Pa neki vanzemaljac iz Afrike ili Južne Amerike može da prođe i postane 'naš', al' ne daj Bože da si se u Šumadiju doselio s juga ili na jug s Kosova... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 пре 9 минута, Paradoksologija рече Pa je l' se s njim družiš? Iako je marksistički feminista? Нисам га упознао. Кажем, није да се баш нешто слажем с њим, али ми се свиђа приступ. За разлику од већине друштвених критичара који само нешто класификују, он покушава да објасни ствари у које верује на мало нижим нивоима и то прија читати. Инспирише на размишљање. А и шта ће мученик, мора овде да буде феминиста да га не би раскомадале ове фине и нежне даме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Juanito рече А и шта ће мученик, мора овде да буде феминиста да га не би раскомадале ове фине и нежне даме... Vidim, ti živiš i dišeš u komadićima... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Čisto da znate da me više različitih zvalo večeras ali evo me s vama... Ne znam šta je sa ženama, da nije pun mesec? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Možda su na ovim prostorima najpodozriviji prema onima koji izgledaju, zvuče i ponašaju se skoro isto kao 'mi', ali ih klasifikujemo drukče ('Kosovari', 'Šopovi', 'Rvati', itd.) Pa neki vanzemaljac iz Afrike ili Južne Amerike može da prođe i postane 'naš', al' ne daj Bože da si se u Šumadiju doselio s juga ili na jug s Kosova... Да бре, на западу се мрзе јер су различити, а на балкану се мрзимо што смо исти... Аурор, Justin Waters and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Vidim, ti živiš i dišeš u komadićima... Па ја у животу с Холанђанком ван посла нисам реч прозборио, не рачунајући касирке тинејџерке (од којих су пола Мароканке и Карибљанке) и једну што јој је мама Американка. И да, она ми је рекла да њена мама после тридесет и више година живота никада није успела да се интегрише. Једноставно нема шансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Аурор рече Čisto da znate da me više različitih zvalo večeras ali evo me s vama... Zašto? пре 2 минута, Аурор рече Ne znam šta je sa ženama večeras, da nije pun mesec ili nešto? Pa izađi i pogledaj! Živi bre malo i van interneta, valja se Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Па ја у животу с Холанђанком ван посла нисам реч прозборио, не рачунајући касирке тинејџерке (од којих су пола Мароканке и Карибљанке) и једну што јој је мама Американка. И да, она ми је рекла да њена мама после тридесет и више година живота никада није успела да се интегрише. Једноставно нема шансе. Pa kako onda znaš kak'e su? drvce је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Pa kako onda znaš kak'e su? Боље не питај... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Juanito рече Боље не питај... S interneta? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Прозборио сам коју са женама које су Холанђанке кињиле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 13, 2017 Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 Управо сада, Juanito рече Прозборио сам коју са женама које су Холанђанке кињиле. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 То какве су жене овде је дифитивно један пропали феминистички експеримент, на жалост. Е сад, можда то није "прави феминизам", појма немам, али тако га они зову и поносе се тиме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2017 пре 2 минута, Paradoksologija рече Јап. И знам из првих руку да мушкарце третирају као извор семена кад им се навије да имају децу. У суштини изврнуто традиционално друштво у коме су мушкарци оно што су вековима биле жене и обрнуто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука