Снежана Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 @@Tvrtko, Замолила бих те да други пут, ако већ имаш намеру да изиграваш џентлмена и штитиш даму (у овом случају тотално безразложно Невену) или било кога другог од мене, испаднеш довољно џентлмен (да не кажем мушкарац), па се обратиш мени лично ( можеш и на пп ако сматраш да коментари нису за јавност), а у циљу решавања евентуалног конфликта. Хвала. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Jao jao kako ti ne umeš da lažeš .. I ne umeti treba umeti 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 ...штитиш даму (у овом случају тотално безразложно Невену) или било... Ко је Невена Човек не дође 2-3 дана на форум, и одма се ко странац осећа Јелена011, Goku and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Ко је Невена Човек не дође 2-3 дана на форум, и одма се ко странац осећа Hehehehe delimo osecaj Goku је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Konflikt među nama ne postoji. Ja sam ti se i obratio lično i zamolio sam te, ali ti si nastavila. Bilo koju osobu da si pomenula, takođe bih te zamolio. Важи, али у будће, не везано за мене, а ово ти прјатељски кажем, ако имаш намеру да комуницираш са неким и да ствааш било какав однос или везу, потруди се да људе гледаш благонаклоније. Ниме, питање "Да ли си упознао Невену?" није никакво "помињање" и Нити захтева било какво оговарање нити наметање мени било каквог покушаја стварања проблема. Немој да глумиш жртву. Пријатно Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Hehehehe delimo osecaj Ћути, добро сам извукао реченицу у последњој секунди, прво сам написао нешто што би неки (да Јуане, у тебе гледам) прокоментарисали у другачијој конотацији (оној безобразној)... Ко би ми после веровао да нисам тако мислио? Овако, три пут мери једном сеци, што је сигурно сигурно Juanito and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Serijske ubice su oduvek postojale (link), a njihov broj se u poslednjih 30 godina u SAD smanjio (link)... ostale tvrdnje su ti otprilike na istom nivou tačnosti... Evo vidis zasto sam rekao da nikad nisam odgovarao ni jednom ateisti.... razgovor sa vama nema kraja.... dakle, prvi ubica poznati kao serijski ubica je bio u 19 vijeku H.H. Holms, Roj Hejzvlud kaze da je u zadnjih dvadeset pet godina otkriveno preko 200 serijskih ubica a prije toga samo 26.Mi znamo da je sve više ovakvih ubica i smatramo da je jedan od razloga za to pokretljivost ljudi. Drugi razlog predstavlja naglašavanje nasilja koje je prisutno u našem društvu. Neko je uradio studiju o tome koliko ubistava vidi jedno dete i koliko ubistava vidi prosečan čovek tokom svog života. Ako svakog dana dete provede izvesno vreme gledajući televiziju, do punoletstva će videti između 17.000 i 18.000 ubistava. Roj Hejzvlud Uz dvadesetpetogodišnji rad u FBI-ju, Hejzlvud je predavao i na Akademiji FBI-ja u Kvantiku, na Univerzitetu Virdžinija, Univerzitetu Pensilvanija, u okviru Službe za obuku istražitelja za krivično-pravna pitanja pri oružanim snagama SAD i Južnjačkom policijskom institutu. Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Ajde da malo utešim Tvrtka - nije teško samovati, kad se navikneš, pomiriš sa situacijom, prihvatiš da je tako, sam si. do daljneg i kad to prestane da te opterećuje. Pričam iz ličnog isksustva. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 dakle, prvi ubica poznati kao serijski ubica je bio u 19 vijeku H.H. Holms, Roj Hejzvlud kaze da je u zadnjih dvadeset pet godina otkriveno preko 200 serijskih ubica a prije toga samo 26 Znas, postoje i teroije da su svi oni napadi natprirodnih bica, kao sto su vile, vukodlaci, vampiri, demoni i dr., bili dela serijskih ubica. Pitanje interpretacije... Taj H.H.Holms je prvi serijski ubica zato sto je tad konceptualizovan taj pojam, a ne zato sto je on to prvi u istoriji uradio. Ako je i bio neki dokon kriminolog, mogao je da "procesljava" kroz istorijske hronike i "juri" potencijalne serijske ubice. Tako da sad, zbog modernih sredstava informisanja, mnogo cesce cujes za njih... ВИЛМА and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Evo vidis zasto sam rekao da nikad nisam odgovarao ni jednom ateisti.... razgovor sa vama nema kraja.... dakle, prvi ubica poznati kao serijski ubica je bio u 19 vijeku H.H. Holms, Roj Hejzvlud kaze da je u zadnjih dvadeset pet godina otkriveno preko 200 serijskih ubica a prije toga samo 26.Mi znamo da je sve više ovakvih ubica i smatramo da je jedan od razloga za to pokretljivost ljudi. Drugi razlog predstavlja naglašavanje nasilja koje je prisutno u našem društvu. Neko je uradio studiju o tome koliko ubistava vidi jedno dete i koliko ubistava vidi prosečan čovek tokom svog života. Ako svakog dana dete provede izvesno vreme gledajući televiziju, do punoletstva će videti između 17.000 i 18.000 ubistava. Roj Hejzvlud Uz dvadesetpetogodišnji rad u FBI-ju, Hejzlvud je predavao i na Akademiji FBI-ja u Kvantiku, na Univerzitetu Virdžinija, Univerzitetu Pensilvanija, u okviru Službe za obuku istražitelja za krivično-pravna pitanja pri oružanim snagama SAD i Južnjačkom policijskom institutu. Videti na TV-u , ranije su deca gledala ratove i ubistva uzivo . To sto se nesto danas bolje prati i dokumentuje i sto ima drugaciju definiciju nego nekada ne znaci da se te stvari nisu dogadjale. Serijskih ubica je bilo uvek , psihopata i bolesnika raznih vrsta i nekada su imali mnogo vise prostora da deluju i ostanu neotkriveni . Плутон, Avocado, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Evo vidis zasto sam rekao da nikad nisam odgovarao ni jednom ateisti.... razgovor sa vama nema kraja.... Najstrašnije je što misliš da je sasvim normalno i pristojno da pišeš takve stvari. dakle, prvi ubica poznati kao serijski ubica je bio u 19 vijeku H.H. Holms, Ne, nije. Već si dobio link iz kojeg je jasno sasvim suprotno. Ako nemaš ništa da kažeš protiv istog, besmisleno je da ponavljaš iste netačne tvrdnje. Roj Hejzvlud kaze da je u zadnjih dvadeset pet godina otkriveno preko 200 serijskih ubica a prije toga samo 26. Vidim da je iz članka u Vremenu... Da li je novinarka Vremena nešto pogrešno razumela, pogrešno prevela ili izmislila intervju, ne znam ali prilično je problematična ova izjava. Hejzvlud jeste stručnjak i teško da bi mogao da izjavi da je pre 1980ih otkriveno samo 25 serijskih ubica. Prosto, to je notorna glupost. Na ovom spisku možeš da nađeš daleko više osuđenih serijskih ubica iz perioda pre 1980. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Drugi razlog predstavlja naglašavanje nasilja koje je prisutno u našem društvu. Neko je uradio studiju o tome koliko ubistava vidi jedno dete i koliko ubistava vidi prosečan čovek tokom svog života. Ako svakog dana dete provede izvesno vreme gledajući televiziju, do punoletstva će videti između 17.000 i 18.000 ubistava. Је л' знаш да је све негде до Другог светског рата омиљена забава у Француској била да се читава породица окупи и заједно оду да мало гледају гиљотину на делу? Погубљења су била јавна и ту би намерно доводили децу да мало 'очврсну'. А деца су свуда била свакодневни сведоци ратова, убистава и страдања. Али не у филмовима и серијама, него уживо. zuti car, Плутон and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Znas, postoje i teroije da su svi oni napadi natprirodnih bica, kao sto su vile, vukodlaci, vampiri, demoni i dr., bili dela serijskih ubica. Pitanje interpretacije... Taj H.H.Holms je prvi serijski ubica zato sto je tad konceptualizovan taj pojam, a ne zato sto je on to prvi u istoriji uradio. Ako je i bio neki dokon kriminolog, mogao je da "procesljava" kroz istorijske hronike i "juri" potencijalne serijske ubice. Tako da sad, zbog modernih sredstava informisanja, mnogo cesce cujes za njih... Koreni verovanja u vampire se nalaze u jednoj retkoj bolesti . Porifirija je nasledno , gnetesko oboljenje koje ima vise vrsta , Jedna varijanta oboljenja ima simptome koji su identicni osobinama vampira , oboleli je izuzetno osetljiv na UV zracenje, cesto toliko da mu dnevna svetlost bukvalno izaziva opekotine po kozi , oboleli imaju potrebu da jedu sirovo meso , koza im je jako bleda i ne podnose miris belog luka . Sri se tice "napada" i "vidjenja" tih antprirodnih bica , prica uvek pocinje ovako "vracao se ja sa slave\svadbe\krstenja\(nekog slvalja gde se dobro jelo i jos vise pilo)" , kako niko ne vide vukodlaka i vilu po danu i trezan , negde u sred njive za plugom ili u fabrici za masinom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Vidim da je iz članka u Vremenu... Da li je novinarka Vremena nešto pogrešno razumela, pogrešno prevela ili izmislila intervju, ne znam ali prilično je problematična ova izjava. Hejzvlud jeste stručnjak i teško da bi mogao da izjavi da je pre 1980ih otkriveno samo 25 serijskih ubica. Prosto, to je notorna glupost. Na ovom spisku možeš da nađeš daleko više osuđenih serijskih ubica iz perioda pre 1980. Propustio sam da stavim link: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_serial_killers_in_the_United_States А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Sto covek stariji, visi standardi, rigidniji pogledi a izbor sve uzi i uzi i uzi.... Goku, Плутон, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука