Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

права личност човек постаје тек давањем...

Opet cu da pitam... Deca nisu licnosti? Dete od 9 godina treba da te dopunjuje da bi ga voleo? Banalizujem, ali nije lepo vracati se na istu stvar koju sam vec objasnila.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

То је тачно али нема никакве везе са оним што је Дани, тј. Достојевски рекао .

Ne znam, brate. Jedno je agapi, drugo eros. Iskreno, ne bi' se upustala u brak sa nekompletnim muskarcem. Sta ako umrem na porodjaju? Jel' treba on da padne u depresiju i da zapostavi nase dete? Da brze-bolje potrazi prvu sledecu koja "ga cini kompletnim" jer je nesposoban da bude samohrani otac? Ne razumem, stvarno.

Подели на овим сајтовима

Ne znam, brate. Jedno je agapi, drugo eros. Iskreno, ne bi' se upustala u brak sa nekompletnim muskarcem. Sta ako umrem na porodjaju? Jel' treba on da padne u depresiju i da zapostavi nase dete? Da brze-bolje potrazi prvu sledecu koja "ga cini kompletnim" jer je nesposoban da bude samohrani otac? Ne razumem, stvarno.

Мислим да су, оно што ти сматраш некомплетним и оно што је Достојевски сматрао некомплетним, две различите ствари . Некомплетан је рецимо , што рече Јуан, неко ко не зна да свира или кува , а овај тип о коме причаш је просто саможив , а то се тешко лечи . Ако уопште ... 

Подели на овим сајтовима

Мислим да су, оно што ти сматраш некомплетним и оно што је Достојевски сматрао некомплетним, две различите ствари . Некомплетан је рецимо , што рече Јуан, неко ко не зна да свира или кува

Ok. I dalje tvrdim da bih pre izabrala kompletnog muskarca, bas kao sto Dostojevski kaze, bez da se nadam/zelim/ocekujem da ga bas ja "kompletiram". :D

Подели на овим сајтовима

@@Juan,

Разумем ја да је инвестирање у себе (развијање талената и склоности,стицање знања)  најисплативије, али остаје питање, шта са људима који немај талента, склоноси или било какву жељу за таквом врстом грађења личности.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

А шта ако  твој "комплетни мушкарац" падне у депресију у браку? или ти као "комплетна жена" добијеш постпорођајну депресију???

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

А шта ако твој "комплетни мушкарац" падне у депресију у браку? или ти као "комплетна жена" добијеш постпорођајну депресију???

U, nista lakse, samo da govorimo jedno drugom "prilagodi mi se, evo, ja sam dobro. Tvoja polovina". :)))

Edit (u hodu kuckam): s' tim sto je fora da se ta "celina" od nas dvoje "razbije". :D Doduse, nije mnogo smesno. Zene su masovno zive sahranjivane sa preminulim muzevima. :( :(

Подели на овим сајтовима

... потпуно нетачно, број удовица је неупоредиво већи од броја удовица... знао сам многе које су биле у суровим браковима и оживеле по упокојењу мужева... готово као правило...

Мислим да мисли на оне обичаје који су некад постојали . Као кад су у Индији спаљивали живе жене заједно са телима њихових мужева . 

Подели на овим сајтовима

Мислим да мисли на оне обичаје који су некад постојали . Као кад су у Индији спаљивали живе жене заједно са телима њихових мужева .

Nije samo u Indiji, ali, da, tamo najvise. Svakako, jako, jako los koncept koji se treba iskoreniti. Cist jin-jang. Neje dobro. :(

Подели на овим сајтовима

Побогу људи, самујемо зато што пишемо и читамо овакве теме.

узгред, оволики кометари као да су подршка за саамоубиство...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Побогу људи, самујемо зато што пишемо и читамо овакве теме.

узгред, оволики кометари као да су подршка за саамоубиство...

Pa to je zato sto ustvari niko ne zna zasto se u Srbiji samuje i ko to samuje...oni koji samuju to nece da priznaju...oni koji ne samuju bi rado pobegli u samocu,dok im i to ne dosadi...Mi mozemo da zakljucimo to da skoro niko nije zadovoljan...ispunjen...srecan...blagodaran...svi ropcu... Dok mnogi nisu svesni koliko razloga imaju da budu srecni ...drugi koji nemaju ni jedan razlog za radovanje se raduju... pa se zato i mi necemu nadamo , cim se uopste bavimo tim pitanjem ...ali necemo da se ubijemo,nego cemo da se uozbiljimo...zato sto je krajnje vreme...da se radi nesto korisno... :-)

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...