Aquilius Cratus Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Govoriti o smislu, ukusu i stilu izlaganja tela tuđim pogledima, kao da se radi o umetnosti, samo je paravan iza koga se krije nemoral. Prag se spušta sve niže. Ponekad imaju samo crteže umesto odeće (performans i sl. gluposti) Zamisli, postojali su kroz istoriju mnogi ljudi koji su znali kako uzivati u ideji, slici, zivoj pojavi nagog ljudskog tela bez iskljucivo seksualnog poriva. A neki su bili i umetnici u prenosenju tog takvog unikatnog dozivljaja sveta i zivota i to nam ostavili u svojim slikama, skulpturama, pesmama i pricama. Ako malo pažljivije pročitaš, shvatićeš da ih nisam ni doveo u vezu. Baš naprotiv. Istakao sam da nemaju veze. Pa sigurno ne razmišljaš o tome da ona ima dobru dušu ili da je obrazovana ili fino vaspitana Ako nemaju veze kao "sto si istakao" onda ne mozes da tvrdis da sigurno ne razmisljam o tome ili ovome. Ako boja automobila nema veze sa njegovom brzinom onda me slika/pojava plavog automobila nece spreciti da zbog te plave boje ne razmisljam o tome koliko je brz. Bez obzira sto ce me plava boja asocirati na nesto sasvim trece ni to me nece spreciti da razmisljam o brzini automobila. Isto tako to sto cu videti zgodnu zensku osobu u utegnutim farmerkama, minicu i mrezastim carapama ne znaci da necu razmisljati I o tome da li ima nesto u glavi, od cega zivi i sta je zanima u zivotu. Inace kod mene licno zene koje nemaju averziju prema knjizi su jos vise seksi tako da je za mene to perfect circle. Od nečeg mora da se živi. Znaci ipak uprkos necijem oblacenju i svlacenju moze doneti zakljucak da je ta osoba obrazovana i lepo vaspitana?! Posto objanjenje Madinog nastupa trazis u finansijskoj oskudici. Плутон and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Isto tako to sto cu videti zgodnu zensku osobu u utegnutim farmerkama, minicu i mrezastim carapama ne znaci da necu razmisljati I o tome da li ima nesto u glavi, od cega zivi i sta je zanima u zivotu. Ko ti kriv sto nisi prozorljiv... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Fakat je da zene zele da budu lepe i zgodne a izto to i muskarci. Problem nastaje kad dezmekaste pocnu da se utezu u minice, a to je pravilo kod zena psle odredjenih godina.mislim da nabace koji kilogram vise, uostalim kao i muskarci, samo sto se muski redje vidjaju utegnuti u minicu ... I onda, sto vise istice svoje telo pokazuje vecu kolicinu gluposti. Onda tu nije vise problem moral, vec sto ce neko morati gledati budalu pored sebe na duzi rok ... ) Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Umetnost je napraviti nešto. Vidi se da sam pretpostavio da ljudi neće pomisliti ono što nema veze jedno s drugim. Golotinja uvek garantuje veće interesovanje ljudi, pa je i finansijski efekat bolji, ako se u nekoj reklami, na nekom proizvodu ili u nekoj predstavi vidi nago telo (uglavnom žensko). Neki to smatraju zloupotrebom ženskog tela. Ono što ponekad vidimo, što nam otkupi i ukrade poglede, ne predstavlja istinit odraz, već samo viziju, čudnovatu fatamorganu lepote. Prava vrednost je duša, u njoj je skrivena naša spoljašnjost, naš sjaj, koji nekako nikad ne bledi, ne nestaje, dar od Boga koji, istaknut na pravi način, premašuje vidljivo i govori nam o slepilu površnosti. Uvek treba zaviriti u dušu, jer je u njoj, duboko, poput lavirinta, skrivena naša istinska lepota, naš žar, vatra i savršenstvo. Sanja Т., Neša_ and Столе је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ortaci od 30+ sede i igraju sony kao da je najbitnija stvar na svetu. Ne znaju da zreli, pozeljni i ostvareni muskarci koji drze do sebe cepaju igrice na PC, kako je najispravnije. Снежана, Плутон, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ne znaju da zreli, pozeljni i ostvareni muskarci koji drze do sebe cepaju igrice na PC, kako je najispravnije. Пали тебра, најпожељнији су и најостваренији они који фурају игрице на ајфону. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 А како ће да контролишу? Да седе у фотељи док се ово двоје не поватају? Da vidis kad krenu lezbijski brakovi, za ovo radno mesto ima da se biju! Плутон, DankaM and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ne znaju da zreli, pozeljni i ostvareni muskarci koji drze do sebe cepaju igrice na PC, kako je najispravnije. Takoe! Ozbiljno, moj muž igra ozbiljne PC igrice, a mi svi gledamo i navijamo! Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 gledamo i navijamo! гледаш и навијаш ...никад од тебе феминисткиња Paradoksologija, Плутон, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Takoe! Ozbiljno, moj muž igra ozbiljne PC igrice, a mi svi gledamo i navijamo! A je l mu kukate i dosadjujete da vam da jedan zivot? Misim, koji car, eto kako tradicija i moderno idu zajedno - domacin dok igra, njegovi najmiliji ga bodre i tese u teskim trenucima! DankaM, Снежана, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 гледаш и навијаш ...никад од тебе феминисткиња Hej, feminizam nije dominacija, već težnja za međusobnom podrškom Ja mog čoeka podržavam u aspektima života koji su njemu bitni (R'n'R, fudbal, igrice...) Плутон, drvce and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 A je l mu kukate i dosadjujete da vam da jedan zivot? Misim, koji car, eto kako tradicija i moderno idu zajedno - domacin dok igra, njegovi najmiliji ga bodre i tese u teskim trenucima! Ne, ali zajedno osmislimo lik, ime i karakteristike (ima nas više ženskih u porodici, pa nam je obično i lik ženski ) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Пали тебра, најпожељнији су и најостваренији они који фурају игрице на ајфону. Povrsni pozeri, nista drugo. Столе, Paradoksologija, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Povrsni pozeri, nista drugo. Peasants! drvce and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ево неки момак постави статус,како му је нека девојка рекла,да је мамима маза. Da je devojka bila postarija, a momcina joste mlada, pa tu je moglo i da zaiskri. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука