Џуманџи Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Бога видиш у мини сукњи? Jok, Hristos je bio nag dok je krvario na krstu. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 You cannot call yourself a true geisha until you can stop a man in his tracks with a single look... На овом језику не умем да лајем много. Ајд буди пристојна па ми преведи. После тога ћу да те уједем Дотле ништа. Безбедна си ко маче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Дејане, ја не говорим о девојкама које у цркву увек облаче дуге сукње и мараме, а негде напољу су полуголе. Заиста не причам о томе. Ни ја. Ја говорим о онима које су увек пристојно обучене, а непристојно живе, али у тајности, да "село" не сазна. Не смета ми како неко живи, смета ми лицемерство, једно причају а 5 раде. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Боже, како сте само површни и ни о чему не размишљате... Какве бурке бре, човек је крајње нормалан и прича о врло нормалним и озбиљним стварима. Неће он вама ништа забранити, нити то ко може, али вас очински може посаветовати за добробит ваше душе. Ако вам је уопште стало. :.mislise. Треба прихватити да не постоји равна линија, постоји сакмо индивидуалан избор и приступ. Сви смо ми различитих година, карактера, зрелости итд... сходно томе, некоме више одговара Отац Јоил, неком другом о. Јустин Савински, неком Симеон из рукумије, петом о. Сава Јањић. Мени лично о. Арсеније није ништа специјално, исто као што ми није ништа специјално када митрополит Амфилохије се користи речником светог Петра Цетињског. То ме дубоко разочарава, јер схватам да је митрополит проценио да је народ у ЦГ , а и шире, још увек менталитетом негде у 16, 17 веку и то је једини језик који разумеју. Према свецу и тропар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ни ја. Ја говорим о онима које су увек пристојно обучене, а непристојно живе, али у тајности, да "село" не сазна. Не смета ми како неко живи, смета ми лицемерство, једно причају а 5 раде. Не мешам се у туђе животе и не знам. Схватила сам да ћемо једног дана сви пред Господа и Он ће нам судити, а не људи. Шта ко ради, његова ствар. Разумем да има тога о чему ти причаш, али не желим мени да набацујеш то лицемерство, јер нисам из те приче. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ја говорим о онима које су увек пристојно обучене, а непристојно живе, али у тајности, да "село" не сазна. Па то је добро. Види се да имају тежњу ка нечем добром и да их је срамота од нечег лошег. Ово им је добра полазна тачка. Од негде човек мора да крене. Биће да међу њима има бар нека особа која је као пластелин и трпи промене. Ово је супер за тебе и мене. Ми волимо да се "играмо". Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 zašto se tako oblače žene koje su već u vezi ili udate. Да би виделе друге жене. Снежана, Neša_ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ja sam pomenuo izazovno oblačenje kada sam postavio pitanje zašto se tako oblače žene koje su već u vezi ili udate. Čak i slobodne bi trebalo da se istaknu vrlinama, a ne fizičkim izgledom, ukoliko ne žele da ih neko tretira nemoralnim osobama. Svi muškarci kada vide ženu koja se više svukla nego obukla, uvek pomisle isto. Možemo samo da se lažemo... A mozda ona sto se oblaci konzervativno ima krive noge, a u sustini 'laksa' od ove druge. To su predrasude i ne mozes tako zakljucivati. Tj. mozes ali cesto mozes ne biti u pravu. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Треба прихватити да не постоји равна линија, постоји сакмо индивидуалан избор и приступ. Сви смо ми различитих година, карактера, зрелости итд... сходно томе, некоме више одговара Отац Јоил, неком другом о. Јустин Савински, неком Симеон из рукумије, петом о. Сава Јањић. Мени лично о. Арсеније није ништа специјално, исто као што ми није ништа специјално када митрополит Амфилохије се користи речником светог Петра Цетињског. То ме дубоко разочарава, јер схватам да је митрополит проценио да је народ у ЦГ , а и шире, још увек менталитетом негде у 16, 17 веку и то је једини језик који разумеју. Према свецу и тропар. Мени о.Арсеније није духовник и немам разлога да га нешто браним. Просто уме мало да продрма човека и разбистри му вид. Да ли је он нешто посебно, није на мени да судим. Аутентичан је и зато ми је интересантан. Има и много других вредних пажње. Али, није тема о томе, па не бих даље... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 A zašto da ne? Stvar je vrlo prosta. Najviše govori način oblačenja, zatim preterana šminka, tetoviranje, ugradnja silikona... Ako i nije nemoralan, onda je potencijalno nemoralan. За разлику од фино обучених жена које, ако нису моралне, онда су потенцијално моралне. feeble, Juanito, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Stvar je vrlo prosta. Najviše govori način oblačenja, zatim preterana šminka, tetoviranje, ugradnja silikona... Ako i nije nemoralan, onda je potencijalno nemoralan. Наше слабости виде код другога оно што ми носимо у себи, лично мислим да ако неко води рачуна о свом изгледу за мене није неморалан, човек треба подједнако да брине о телу и о души тј. о спољашној и унутрашној лепоти..Не иде једно без друго. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Па то је добро. Види се да имају тежњу ка нечем добром и да их је срамота од нечег лошег. Не бих се сложио.Мислим да ту нема стида , већ има калкулација са стањем на терену. Уколико неко може да се ухлеби негде, са кратком суњом и слободним понашање, то ће и да ради. Уколико неко хоће да се ухлеби, примера ради, тако што ће се удати за попа, онда ће тактика бити другачија. Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Не мешам се у туђе животе и не знам. Схватила сам да ћемо једног дана сви пред Господа и Он ће нам судити, а не људи. Шта ко ради, његова ствар. Разумем да има тога о чему ти причаш, али не желим мени да набацујеш то лицемерство, јер нисам из те приче. Не мешам се ни ја, али волим да скупљам искуства и на основу тога да процењујем људе, тако знам са ким могу, а са ким не могу да будем пријатељ. Теби не набацујем то лицемерство, са тобом дискутујем, не познајем те, не знам ништа о теби тако да не могу ништа да набацим или збацим -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Једино што је овде неморално је имати предрасуде о нечијој етици на основу начина облачења. Снежана, Дејан, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Не бих се сложио. Мислим да ту нема стида , већ има калкулација са стањем на терену. Уколико неко може да се ухлеби негде, са кратком суњом и слободним понашање, то ће и да ради. Уколико неко хоће да се ухлеби, примера ради, тако што ће се удати за попа, онда ће тактика бити другачија. Ок, слажем се. Шта ћемо са тим особама? Да им судимо или да их будимо? Ако одговориш, имај у виду да оно што видим у њима гледам себе самог. Ја могу да видим добро или лоше. Само зависи колики сам слепац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука