-Владимир- Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 E, vidiš, nisi u pravu. Ja imam samo jednu opciju. I dok je imam, nema šanse da se posvetim drugoj "opciji". Nemam čega da se plašim, ali sam duboko razočaran zbog dvoličnosti. Ти се не рачунаш , ти си заљубљен . Врло опасно стање, ако мене питаш . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Dejane , nije sve tako crno belo . Kako da opstanu u braku ako se ne vole ? Zar bas niko na forumu ne veruje u ljubav ? Ne radi se o tome da verujemo ili ne verujemo, mi ovde dajemo svoje mišljenje o svetu oko sebe. Znate, kad siromaštvo pokuca na vrata, ljubav beži kroz prozor, tako nekako, i ova narodna ne može da se uzme generalno, ona važi za one koji imaju izbor da se udome negde gde nije siromaštvo zakucalo na vrata. Mislim da mi kao Hrišćani, koji slede Hrista koji svakog voli bezuslovno, možemo da imamo , iz svog ugla, mišljenje o svetu koji živi oko nas, koji je nereligiozan ili tradicionalno religiozan. To ne znači da mi ne verujemo u ljubav, mi ne verujemo, ili ne verujem, u neku holivudsku ljubav. Neša_ and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Џуманџи, То само објашњава време у коме смо, и да се људи и емоције третирају као роба, шта значи то "више опција" ? ако не купим ове чизме, које су ми се свиделе, али нема мог броја, отићићу на друго место па ћу да купим оне друге, које су ми се исто свиделе, или ако имам кинте купим обоје неће се баци -Владимир-, Плутон, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 E, vidiš, nisi u pravu. Ja imam samo jednu opciju. Aham, dakle, ti si jedini kriterijum po kome se odredjuje stanje? Onda da, nisam u pravu. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Џуманџи, То само објашњава време у коме смо, и да се људи и емоције третирају као роба, шта значи то "више опција" ? Vise opcija znaci "Treba da kupim cizme jer ide zima. Na netu nadjes sve. Obidjes svaku prodavnicu i probas svaku. Onda se cenjkas sa prodavacicama (zamisli da cene nisu fixne). Onda one koje ti se najvise svidjaju ne kupis jer su najskuplje i nema popusta, a neces da zajmis pare (jer su to su samo cizme (naci cu i lepse i jeftinije logika"). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Ne radi se o tome da verujemo ili ne verujemo, mi ovde dajemo svoje mišljenje o svetu oko sebe. Znate, kad siromaštvo pokuca na vrata, ljubav beži kroz prozor, tako nekako, i ova narodna ne može da se uzme generalno, ona važi za one koji imaju izbor da se udome negde gde nije siromaštvo zakucalo na vrata. Mislim da mi kao Hrišćani, koji slede Hrista koji svakog voli bezuslovno, možemo da imamo , iz svog ugla, mišljenje o svetu koji živi oko nas, koji je nereligiozan ili tradicionalno religiozan. To ne znači da mi ne verujemo u ljubav, mi ne verujemo, ili ne verujem, u neku holivudsku ljubav. Ali ... recenica - > Dok nas smrt ne rastavi nije neka holivudska izmisljotina... Niko ne obecava idealno sve ... ali brak valjda i postoji da se zajedno prodje i kroz neki tezak period ... Ne mozemo uvek da ocekujemo da imamo novca za sve nase hirove ... Nije novac nikakva garancija ... Sta vredi da imas novac ako njime ne mozes da kupis ljubav ? kako onda da zivis,cemu da se radujes ? Necu vise da se zanosim ... i da pisem o tome kad uopste nisam iz te price . Pouzdravcic ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 dotle se ne može reći "niko". Vaaaau, bas je lepo biti bukvalista, pogotovu kada se govori o stanju na nivou citave zemlje. Trebala sam da napisem Marko, Nemanja i Sasa, to bi promenilo poentu mog post-a. Dafuq "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 То само објашњава време у коме смо, и да се људи и емоције третирају као роба, шта значи то "више опција" ? ако не купим ове чизме, које су ми се свиделе, али нема мог броја, отићићу на друго место па ћу да купим оне друге, које су ми се исто свиделе, или ако имам кинте купим обоје неће се баци Ili ces reci -Mrzim cizme,mrzim cizme, mrzim ih , ne trebaju mi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vise opcija znaci "Treba da kupim cizme jer ide zima. Na netu nadjes sve. Obidjes svaku prodavnicu i probas svaku. Onda se cenjkas sa prodavacicama (zamisli da cene nisu fixne). Onda one koje ti se najvise svidjaju ne kupis jer su najskuplje i nema popusta, a neces da zajmis pare (jer su to su samo cizme (naci cu i lepse i jeftinije logika"). С тим да постоји и могућност да иако си нашла чизме које ти се свиђају и баш те хоћеш и ниједне друге и платила си за њих , продавачица их ипак да некој другој, јер сматра да би њој лепше стајале . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 You were saying...? Nije nerealno, popeće se on na novčanik Џуманџи and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Nije nerealno, popeće se on na novčanik Није све у новцу . Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Није све у новцу . Dobro onda ima i ona druga, pupak na pupak i onda su jednaki Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 продавачица их ипак да некој другој, јер сматра да би њој лепше стајале . Govoris o smrti, ili o ugovorenom braku? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Lepo, što da nije lepo. Ae, bre, ne citiraj me vise ako ne kontas o cemu pisem. Ako je jos neko poverovao da sam zaista, najbukvalnije mislila "niko" (a pazi koja je tema), onda stvarno nemam sta dodati. Osim da je i to problem. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Ти се не рачунаш , ти си заљубљен . Врло опасно стање, ако мене питаш . Јесте, заљубљеност је опасна ако не пређе у љубав. Можда није лоше ово прочитати. Дивни Јеротић. https://www.facebook.com/pasinac/posts/295633923966403 Опет прегледах овај текст, заиста диван. Јеротић каже да прелазак из заљубљености у љубав подразумева зрелост човека да воли и несавршено. Само Бог је савршен. Нашу природну потребу за савршенством оставимо само љубави према Богу. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука