Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Prisustvovao sam takvim situacijama, a slušao sam idosta žena koje su se udale u bogate kuće jel je mama to forsirala. E, smanjite malo sa tim... Sta je sa muskarcima, koliko puta se prica i razmatra iskljucivo o mirazu, nemojte mi sad tu 2 zeca, 3 zeca, kakvi su ovo dvostruki arsini?! Бити смеран по речнику Матице српске значи бити скроман, брижан и ненаметљив. Старац Пајсије Светогорац је рекао да за брак треба тражити смерну девојку. Још ако је верујућа, спасао си себе великих мука у браку. Naivni, naivni covece... Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 koliko puta se prica i razmatra iskljucivo o mirazu Gde to, u Indiji? Ja ne znam da ta institucija uopste postoji kod nas Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Naravno da ne znas, to "sve" "negde" "tamo", ipak smo mi sinovi svjatih knezeva i careva... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Pa stvarno ne znam za to, to gde ja zivim ne postoji. Niko nema njive ni hektare da donosi u miraz. Maksimalno sto zena "ulozi" je mozda ucesce u organizaciji svadbe. A kasnije ako kupuju stan ili sta vec, to je vec zajednicko ulaganje ali niko nije uslovio da u brak doneses pare. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ne znam ko je to rekao ali mozda je mislila da ne zeli da bude mama svom muzu/decku koji jos uvek nije mentalno sazreo a zna d se odnosi prema zeni kao devojci/supruzi i jos uvek trazi mamu. A sto se tice odsustva zelje za radjanjem dece to je takodje bioloski uslovljeno kao i zelja za radjanjem dece. Zato sto u prdavna vremena kad su nasi preci ziveli na otvorenom u savanama i naveliko stradavali od lavova, gepardova i leopardova bilo je od kljucnog znacaja da u svakom plemenu jedan kritrican broj jedinki ne zeli svoju decu te da se ili posveti tudjoj ili nekim drugim nacinima doprinosi opstem interesu. Citao sam da E.O Wilson smatra da su i homoseksualci na taj nacin sluzili opstem interesu, cuvali djecu, rjesavali sporove u plemenu, imali bitne uloge. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Kakve njive, to je prevazidjeno. Miraz mogu da budu veze, kontakti, firme... Sve sto moze potpomoci i uvecati postojeci kapital na obe strane. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ја сам се одлично уд'о. Имам бесплатну гајбу на Карибима кад год 'оћу, боле ме уво... feeble, Neša_, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Naivni, naivni covece... Баш си смерна. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Kakve njive, to je prevazidjeno. Miraz mogu da budu veze, kontakti, firme... Sve sto moze potpomoci i uvecati postojeci kapital na obe strane. Eh sad mozes bezveze relativizovati. Miraz je nekad znacio da se devojka nece udati za momka ako ne donese nesto sa sobom, pare, njive, jorgan sta god. Sad to vise neko ne postavlja kao uslov. Tako da bezveze drvimo o ovome. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Koliko se mojih drugara dobro "udalo" samo da znate, ne bi vjerovali. Sve je smijesno za muske udavace, neki su cak stigli i da se razvedu, pa opet "udaju" u inosranstvu do svoje 23, 24 god. Jedan mi se zali kaze:" Brate nije mi lako, moram i da radim, nemam vremena da treniram." Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Sad to vise neko ne postavlja kao uslov. Da, da, da... Samo su zene preduzetnickoga duha, how yes no. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Не знам да ли сви мушкарци овде деле моје мишљење, али ја бих био задовољан да кад дођем уморан са посла од супротне стране очекујем мало разумевања и емпатије, а не да ме бомбардује у мозак. Какви мирази, какви бакрачи. Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Баш си смерна. "Evo Srbina u kome nema lukavstva". -Владимир- and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Intaligencija+ vrhunski izgled+ostvarenost= zigolo full Jos u osnovnoj sam shvatio koji je posao najbolji i radim na tome, a fakultet cisto da se ima "Intaligancija", zanimljivo... Cisto sumnjam da je bilo ko srecan u ulozi zigola. Jadno ako mene pitas. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ево браћо за шта ми служимо. Да будемо веома корисна и сексуално пожељна ствар са кецељом. Ето шта буде кад се мушкарац и феминистикиња сложе. Ма нема шта, готово, пропала ствар начисто. Маран ата. A jel'? Naročito kad mesi? Све за љубав, сви кецеље и да виш како ће да .... ето решења Čista logika. Seksualna privlačnost znači da sa nekim želiš da imaš seksualne odnose. Sa kim ćeš to želeti: s onim ko pokazuje da ume, recimo, večeri, da pristupi u duhu saradnje, a pritom je spretan i predan, ume da secka i time dokazano da uopšte koristi ruke? Ili s onim ko ume samo da kaže "Mala, daj pivo" dok sedi, i čije se učešće u obroku svodi na konzumaciju? Џуманџи, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука