3006 Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ајде бре, зар не видите да се тек учланио, шибн'о један пост и нест'о у виду ластиног репа. Нечији дупли налог Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Uvek neki interes postoji, da li u formi novca ili tela. To nije interes, nego razlog. Svaka ljubav (osim agapi) voli "zato sto"... I roditeljska (jer je to moje dete), i prijateljska (jer delimo dosta zajednickog), ili eros (jer mi se svidja). Svi nas vole zato sto smo "nekakvi", a Bog (i kroz Crkvu) prosto zato sto hoce. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Svaka ljubav (osim agapi) voli "zato sto"... У почетку. Али је управо зато и свака позвана да се издигне изнад тога "зато што" и (тежи да) постане као агапе. Е, сад, питање је у којој мјери ми то (не)можемо и колико се (не)тудимо. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Pa, jeste u pocetku, a sta je tema nego pocetak (veza, brak kao level 1)? Goku је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 To nije interes, nego razlog Nije sija vec je vrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 @Dejane: Nije isto, aman. Koji interes imas od menjanja pelena i spavanja 5 sati dnevno? O.o Човек Жоја and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Nista ja. Samo kazem da nema puno veze. Uostalom, koliko je oceubistava bilo do sad? Ne znam jaaa, opasno je tako sagledavati stvari... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 apropo para https://www.youtube.com/watch?v=v4Aiq64aTmg Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 @Dejane: Nije isto, aman. Koji interes imas od menjanja pelena i spavanja 5 sati dnevno? O.o I on 'e tako tebe da pere i menja ti pelene kad omatoris ili će da ti plaća gerontoloski :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 @Dejane: Nije isto, aman. Koji interes imas od menjanja pelena i spavanja 5 sati dnevno? O.o Ako si se udala ili udaš za Crnogorca, interesa nema ako je žensko dete hahahah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 @Dejane: Nije isto, aman. Koji interes imas od menjanja pelena i spavanja 5 sati dnevno? O.o Национални. Човек Жоја, Плутон, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Neša_, GeniusAtWork, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Ceo život je trošak,biti mrtav je daleko najjeftinije. Svi smo mi mrtvi,samo se redom sahranjujemo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Национални. Он да Она да се свађа.. Tumaralo., Човек Жоја, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Могли би да резимирамо, како кажу моји чачани: " Нађи нешто према својим могућностима" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука