Jump to content

Социјална фобија

Препоручена порука

врло мало помажу знање и интелигенција...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Није глуп, али психички проблеми имају више везе с емоцијама него с интелигенцијом; врло мало помажу знање и интелигенција...

А зашто си уопште то повезала са емоцијама, дапаче из мог искуства емотивни људи су изузетно дружељубиви,чак бих рекао да овај батица има и проблем са мањком емоција...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А зашто си уопште то повезала са емоцијама, дапаче из мог искуства емотивни људи су изузетно дружељубиви,чак бих рекао да овај батица има и проблем са мањком емоција...

Јер постоје људи попут мене који су баш због емоција повученији. Новчић има двије стране.

Подели на овим сајтовима

ne, ne, ne, sve si pogrešno shvatio i povezao, nema ni to veze, daleko od toga da je to posledica manjka emocija

prosto se čovek oseća nelagodno, i to ga sprečava da bude spontan

a zašto je to tako, razni su razlozi...

Подели на овим сајтовима

Au, ljudi... Da se uozbiljim: ovo sto opisujes je socijalna anksioznost, a ne fobija. :) Opusteno, bice sve Ok, samo se trudi da pricas sporije i da se salis. Nista vise, nista manje, a pomak ces osetiti brzo. I ne guglaj o ovome puno. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

А зашто си уопште то повезала са емоцијама,

Па недостатак емоција јесте емотивни проблем. Истини за вољу, и ја сам се, као и ти повезујући то са одр.фрустрацијама, користила генерализацијом... ок... :) 

Подели на овим сајтовима

Јер постоје људи попут мене који су баш због емоција повученији. Новчић има двије стране.

Па гледајући те овде на форуму,не делујеш баш као страшљивко и емотивац, али то је оно што ја одувек причам, две тотално супротне приче су контаки и  сучељвање уживо и ово лажно виртуелно...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ne, ne, ne, sve si pogrešno shvatio i povezao, nema ni to veze, daleko od toga da je to posledica manjka emocija
prosto se čovek oseća nelagodno, i to ga sprečava da bude spontan
a zašto je to tako, razni su razlozi...

Морао би навести бар један разлог од тих разних,да бар посумњам у моју тврдњу, не може се човек тек тако осећати нелагодно...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Па гледајући те овде на форуму,не делујеш баш као страшљивко и емотивац, али то је оно што ја одувек причам, две тотално супротне приче су контаки и  сучељвање уживо и ово лажно виртуелно...

КАд би ме гледао и уживо, не би рекао да сам неки интроверт, јер сам сада дошао дотле да знам бити веома комуникативан. Али и даље брзо се заморим од интеракције с људима, па се знам пар дана повући у себе, далеко од других. Престрашим се понеког професора као зец, али не паничим као прије итд.

Једина разлика мене ужвио и мене на форуму је шт осам на форуму рјечитији и љепше говорим, јер имам времена да смислим реченицу. Иначе брбљам сто на сат  :D

Подели на овим сајтовима

Морао би навести бар један разлог од тих разних,да бар посумњам у моју тврдњу, не може се човек тек тако осећати нелагодно...

Недостатак самопоуздања, недовољно исксутво у интеракцији са другима ( буквално неснађеност ), постојање одређених комплекса, другачијег си карактера од већине људи па се тешко уклапаш итд. итд.

Подели на овим сајтовима

Иначе брбљам сто на сат :D

Bro? :D

Недостатак самопоуздања, недовољно исксутво у интеракцији са другима ( буквално неснађеност ), постојање одређених комплекса, другачијег си карактера од већине људи па се тешко уклапаш итд. итд.

Upravo.

Подели на овим сајтовима

Bro? :D

Макадајакренемпричатибрзиномсвјетлостималокомеразумијеисамомегледајунеснађениајасенервирамштомениконеразумије  :D

Подели на овим сајтовима

Иван ♪♫

kad se

pa sad mi je neprijatno ovde da nagadjam, zbog postavljača teme,

iz nekog razloga je došlo do niskog samopouzdanja i eto...

Подели на овим сајтовима

Moj kolega ima jos cudniji problem: prica brzo, ultra je inteligentan, govori sve sto mu padne na pamet (kod Amera :D se to zove social awkwardness) i uvek prospe kafu, vodu, drmne sto, klupu i tsl. Gotive ga mnogi, a tezak je covek upravo zbog tog neprestanog share-ovanja sopstvenih misli... Tako da... :D Ovo nije nikakva fobija, niti sta ozbiljno... "Ako zelis da te ljudi gotive - gotivi ti njih". Svi volimo kada se neko interesuje za nase malenkosti. I to bi bio jos neki savet: postavljaj pitanja i slusaj. Konektuj se sa osobom. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...