коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Jok nego je moj Nije. Samo jedan član našeg foruma je komentarisao na Novosadskim novinama ali ovaj komentar nije IP adresa niti mejl bilo kog našeg člana foruma. Inače, Drale hvala za komentar.( Мада онај први није тај Дралетов) A vi ostali ste čmrljavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Joj bre brate znam to nisam debil. Možda nisi debil, ali si se gadno natripovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Ми још немам бот тим. Када будемо имали, радо ћу вас све позвати да ботујемо антихришћанске и антицрквене текстове и медије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Moze li ovo da se nakaci na temu, i Borko Stefanovic ima zanimljivo resenje za crkve. Jedna od tacaka programa oporezivanje verskih zajednica i vraćanje veronauke u crkve; Ovo bi se moglo nazvati populizmom jer mnogo ljudi bi ga podrzalo zbog toga коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Možda nisi debil, ali si se gadno natripovao. Sala mi je bila vise nego jasna a ako tebe posle toga nisam razumeo, to je mozda sto si mi izasao iz sustine sale i vezao se za licnost iako sala nije bila direktno vezana za njega. Utripuju se ljudi koji aminuju moje sale takodje? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Utripuju se ljudi koji aminuju moje sale takodje? Не трипујемо ВСБ (макар ја)...зато сам ти и аминовала, јер сам сконтала да се шалиш. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Nije. Samo jedan član našeg foruma je komentarisao na Novosadskim novinama ali ovaj komentar nije IP adresa niti mejl bilo kog našeg člana foruma. Inače, Drale hvala za komentar. A vi ostali ste čmrljavi. Mi smo vesti kopirali na nasim fb stranicama. Salio sam se posto sam pratio juce izlazak naseg saopstenja i pravo zato sto nije bilo komentara, nasalim se na komentar kojeg si spomenuo sa salom uh konacno jedan nas bot, da proradi ... sto se mene tice sve je ok. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Moze li ovo da se nakaci na temu, i Borko Stefanovic ima zanimljivo resenje za crkve. Jedna od tacaka programa oporezivanje verskih zajednica i vraćanje veronauke u crkve; Ovo bi se moglo nazvati populizmom jer mnogo ljudi bi ga podrzalo zbog toga Може. Ово је класичан популизам. Борка иначе знам. Он је доста паметан момак, фин, кујтуран, и све по пеесу али је 0 од човека. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Не трипујемо ВСБ (макар ја)...зато сам ти и аминовала, јер сам сконтала да се шалиш? Znam Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Mi smo vesti kopirali na nasim fb stranicama. Salio sam se posto sam pratio juce izlazak naseg saopstenja i pravo zato sto nije bilo komentara, nasalim se na komentar kojeg si spomenuo sa salom uh konacno jedan nas bot, da proradi ... sto se mene tice sve je ok. Немој ме хеби га зезати. Код оваквих ствари ми ниеј до шале. По фејсу ми већ јебу маму четничку и усташку и талибански и проче. Ја ово схватам врло озбиљно. А што се тиче бот тима, искрено да вам кажем ма колико вама то све било смешно то ипак утиче на јавно мњење. И било би заиста добро да и ми имамо неки свој бот тим. Али ми не морамо бити ко ове политичке странке да радимо из тајности можемо и отворено и транспарентно да сви виде одакле ветар дува. Људи ћуте кад се појаве неки мизантропи на коментарима и пљују Цркву. А веровали или не то су управо организовани ботови ти који највише и најсуптилније у коментарима нападају Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 С обзиром да је само један члан нашег форума послао коментар, погледајте колико је тај текста НВО ЖРУ имао утицаја: Сви последњи коментари су практично везани за тај текст Благовесник, Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Moze li ovo da se nakaci na temu, i Borko Stefanovic ima zanimljivo resenje za crkve. Jedna od tacaka programa oporezivanje verskih zajednica i vraćanje veronauke u crkve; Ovo bi se moglo nazvati populizmom jer mnogo ljudi bi ga podrzalo zbog toga Борко на свом Твитеру већ данима поставља слике о потлаченој раји и капиталистима који је газе. Поред тога, сви твитови и све изјаве које у задње време пушта су му крајње популистичке. Тако да овом тачком програма, којом мисли да захвати и део апстинената који Цркву мрзе генетски (вероватно генерацијско породично наслеђе), није далеко од општег нереалног популистичког приступа којим његова нова политика обилује. коЖељ њацИ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Немој ме хеби га зезати. Код оваквих ствари ми ниеј до шале. По фејсу ми већ јебу маму четничку и усташку и талибански и проче. Ја ово схватам врло озбиљно. Izgleda onda da imamo isti cilj sa dva pristupa i pri tom mislim, da je moj dublji i odgovorniji. Ja tacno znam sta sam rekao, neki ljudi koji su procitali tacno znaju sta sam rekao. Snezana i Igor su koliko znam intelektualci i nada se da se necemo vise ispravljati i pogresno shvatati nije opste vreme posto si u poslu oko sajta do guse da se ovde razjasnjavamo, ne treba ti to, Samo te molim shvati da sam ja ozbiljan covek a ne zajehant bez smisla i cilja sale koju postavljam. Dok drugima treba armija botova, sa nasim saopstenjima je to skoro pa nepotrebno, jer su jasna. U tom pravcu sam i razvijao ovde ali i na mom fb profilu kompletnu pricu oko novosti u Poukama. Kazem ti, ako ne razumes iz prve napisano, onda pogledaj ko je napisao i ne gubi vreme da se razjasnjavamo, jer neko poverenje bi vec moralo da postoji. Ziv bio, tu smo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Ziv bio, tu smo. Рачунам на вас Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Micun jedan zaostali primerak izlapelog idiota komunjare koji i dalje tripuje da njegova rec ima veliku vaznost i da je za nesto bitan. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука