Снежана Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Небески вечни дан Цару благом и свемоћном Над ангелском војском свом Уздигнимо очи ума Озарене молитвом Призивајмо име свето Призивајмо дан и ноћ Јер не знамо ког ће трена Женик наше душе доћ За небески Вечни Дан Дајмо браћо сав свој труд Нек молитва Богу драгом Узноси се одасвуд Омивајмо душу сузом Вапијући за сав свет Молећи се да човека Мимоиђе страшна клет Драган Јашић, Phoebe, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Несташна and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Noću,dok ti spavaš,moje srce bdije nad tobom.Tebi se ništa,ništa ne smije dogoditi.Toliko, toliko te volim.Jedino,jedino s tobommogao bih plakati.Mogao bih se smijati.Opraštati i razumjeti.Vjeruj mi.Toliko,toliko te volim.Od juče tek si tu i o tebi malo znam.Ali mogu život svoj da ti dam.Uz mene nađi mir,nikad sumnju,nikad bol.Moja ljubav bit će zalog za to.Mila,poklanjam ti svaki dan svog života.Kada se moj san ostvarii ti ćeš kao i ja biti sretna.Toliko, toliko te ljubim. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2015 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 http://i.giphy.com/LqYVYA0eksgSc.gif Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука