Ненад Р. Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ево шта Игуман Сава каже. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/2078754/%D0%98%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD+%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%3A+%D0%A3%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D0%B6%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5.html Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ево шта Игуман Сава каже. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/2078754/%D0%98%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD+%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%3A+%D0%A3%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D0%B6%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5.html Могли су они и синоћ да укључе оца Саву,на РТС-у,али.... Дидим је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Мој супруг је разумео то на ове педер шетње,на ноћна блудничења по разним клубовима,на ове несретнице што их називају старлетама а зна се шта су а Срби само о њима читају....уопштено на блуд.... Не љути се, али то ме подсећа на оно у Америци што се спрдају како Бог није сатро Америку због геноцида над Индијанцима, освајачких ратова са Мексиком, робовласништва и расизма, атомских бомби на Јапан и освајачких ратова широм света и уништавање економија, а сатреће их због дозвољавања геј бракова. Већи је блуд то што популарни певачи могу за трен да окупе 100.000 људи спремних да дају 2.000 динара, а фудбалски клубови 100.000 људи спремних на борбу ножевима, штанглама и помоћним реквизитима, него што оних 500 несрећних фићфирића шетају и шаљу хипи-поруке... За клубове, сплавове, старлете и остало се слажем, али то је само врх леденог брега. Испод тога су структуре власти које одржавају овакав систем, а испод тих структура ми који их бирамо на изборима. Укључујући и мене... реално, не вредим ништа и нула сам од човека, а и као такав реално спадам у бољи део нације... Каква ли је тек у целини... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Не љути се, али то ме подсећа на оно у Америци што се спрдају како Бог није сатро Америку због геноцида над Индијанцима, освајачких ратова са Мексиком, робовласништва и расизма, атомских бомби на Јапан и освајачких ратова широм света и уништавање економија, а сатреће их због дозвољавања геј бракова. Већи је блуд то што популарни певачи могу за трен да окупе 100.000 људи спремних да дају 2.000 динара, а фудбалски клубови 100.000 људи спремних на борбу ножевима, штанглама и помоћним реквизитима, него што оних 500 несрећних фићфирића шетају и шаљу хипи-поруке... За клубове, сплавове, старлете и остало се слажем, али то је само врх леденог брега. Испод тога су структуре власти које одржавају овакав систем, а испод тих структура ми који их бирамо на изборима. Укључујући и мене... реално, не вредим ништа и нула сам од човека, а и као такав реално спадам у бољи део нације... Каква ли је тек у целини... Слажем се....пали смо у сваком могућем смислу... nana and Дидим је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Слажем се....пали смо у сваком могућем смислу... Ево и још један пример. Косово примљено у Унеско, а на РТС1 у наударнијем термину, од 20:00 емисија о Лиги шампиона, а од 20:30 пренос утакмице Пари Сен Жермен - Реал Мадрид. :fmqmtx: Макрина, Јанко and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ево и још један пример. Косово примљено у Унеско, а на РТС1 у наударнијем термину, од 20:00 емисија о Лиги шампиона, а од 20:30 пренос утакмице Пари Сен Жермен - Реал Мадрид. :fmqmtx: Ал зато на РТС2 занимљива емисија о Монти Пајтоновцима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Него, кад смо код РТС-а, иде на РТС2 неки руски филм... Руски војници су на Кавказу, међу неким Кавкасцима... не могу да провалим да ли су муслимани, пошто им је све у ћилимима, али по именима изгледа да су неки Чечени. Људи, структура села је као наша црногорска или херцеговачка села, камене куће са оним каменим оборима, обешени венци лука пред вратима, обучени као наши Динарци... још и нашли глумце који личе на наше људе - високи, црни, маркантни, наспрам ових дебељушкастих плавих Руса са округлим главама и малим носићима. Свира нека етно-музика да дочара крајолик, а оно балкански етно. Још имају и крвну освету, над чим се ови руски војници згражавају. Ја мислио код нас се дешава, а оно Кавказ. У чему је штос? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Al ona kamenjarska crnogorska goveda glasala za prijem u UNESKO...seme im se zatrlo izdajničko A i Makedonija Crna Gora i Makedonija glasale za Kosovo u Unesko Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Не љути се, али то ме подсећа на оно у Америци што се спрдају како Бог није сатро Америку због геноцида над Индијанцима, освајачких ратова са Мексиком, робовласништва и расизма, атомских бомби на Јапан и освајачких ратова широм света и уништавање економија, а сатреће их због дозвољавања геј бракова. Већи је блуд то што популарни певачи могу за трен да окупе 100.000 људи спремних да дају 2.000 динара, а фудбалски клубови 100.000 људи спремних на борбу ножевима, штанглама и помоћним реквизитима, него што оних 500 несрећних фићфирића шетају и шаљу хипи-поруке... За клубове, сплавове, старлете и остало се слажем, али то је само врх леденог брега. Испод тога су структуре власти које одржавају овакав систем, а испод тих структура ми који их бирамо на изборима. Укључујући и мене... реално, не вредим ништа и нула сам од човека, а и као такав реално спадам у бољи део нације... Каква ли је тек у целини... I pusti bre vise navijace,da li znas u ovom trenutku gde je jedino mesto u Srbiji gde se nesto radi po ovom pitanju i makar iskazuje stav kroz neka dela? navijacka tribina Макрина је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 I pusti bre vise navijace,da li znas u ovom trenutku gde je jedino mesto u Srbiji gde se nesto radi po ovom pitanju НЕ претеруј. Много људи гине око овога, и у СРбији и у иностранству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Cinjenica,davno mi Kosovo izgubismo. A i ovo danas,srce boli i da kamen zaplace,sami sebi napravismo,mi vodje nase sve nesto rade pet do dvanaest,a jos se vidjelo `99 . Ko je bilo sto dobro govorio, nestao s` scene svi rekosmo izdajnici itd,jerbo mi smo pametni. Dao Bog da bude ono sto sveti Vladika napisa u Bozanskoj liturgiji " samo im dusu nediraj" ali mi se jos Bogu ne okrenusmo. Da nas Gospod slozi obozi i umnozi! Vidimo se na Kosovu Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Na kom Trgu da se skupi 100000 ljudi i kako bi time se resio problem? Reci nam nesto novo, molim te... Ново? Био је протест на Тргу Републике против потписивања ''бриселског споразума'' у организацији четири општине са севера Космета. Долазили су људи из целе нам Србије, али џаба, фалило је нешто више од 90 000 људи до критичне масе, чувених 100 000. :-) Са том цифром можеш да решиш који хоћеш проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 A i Makedonija Crna Gora i Makedonija glasale za Kosovo u Unesko ti Crnogorci koji su glasali za Kosovo u Unesco,nemaju srca nemaju duse,nemaju nista ljudsko u sebi. oni brukaju sebe,vidjece kad tad dal su dobro ucinili sa tim glasanjem. gdje ima zita ima i kukolja ... Драшко, feeble, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Милион да нас изађе са овом песмом....милион... Opet moram da kopiram jedan komentar sa B92 Briselski sporazum ste potpisali,5:0 ste pobedili,Srbija gleda farmu i parove za Pecku patrijarsiju nije je briga! Натан and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Јад и беда... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука