Кратос Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 И још да додам,да су требали позвати Патријарха нашег и Владику Теодосија. Какав утисак,реално,може да остави салонски епископ,као што је Владика Бачки? Мислим,када је последњи пут био на Косову? Без неких задњих намера,то је неки мој утисак.... Episkop je ostavio sasvim korektan utisak u emisiji. feeble and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Тешко ћемо брате да испливамо из овог брлога.... Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Episkop je ostavio sasvim korektan utisak u emisiji. Није нам довољан коректан утисак,извини. Доста је више било коректних утисака.Хоћемо да чујемо нашег Владику који је доле 24 сата дневно са чиме се суочава он,наше свештенство,монаштво и народ. Како то може да зна Вл.Иринеј? Ортодоксија једнако је ортопраксија,која,нажалост,често закаже. Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ja ne poznajem tako dobro rad vladika i hvala Bogu na tome. Ja samo znam, da ne postoje argumenti, koji govore u prilog da svetska kulturna bastina Srpske Pravoslavne Crkve, bude dodeljena :kosovu" sa obrazlozenjem da ce biti sigurnija i da ce se bolje cuvati. Zato mislim, da je ovo politicko pitanje i ostajem pri tome, da bi bilo dobro videti argumente vecine iz EU. I ne samo u ovakvoj emisliji, mislim da je narodu potrebno da zna sta jedan politicar EU ima da kaze u zivim emisijama koje imaju veze sa ulaskom Srbije u EU. Sta mislite zasto to kod nas nije slucaj i praksa? Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Тешко ћемо брате да испливамо из овог брлога.... Sta ce da se desi ako ne isplivamo ? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Није нам довољан коректан утисак,извини. Доста је више било коректних утисака.Хоћемо да чујемо нашег Владику који је доле 24 сата дневно са чиме се суочава он,наше свештенство,монаштво и народ. Како то може да зна Вл.Иринеј? Ортодоксија једнако је ортопраксија,која,нажалост,често закаже. Pa valjda je u komunikaciji sa svim episkopima i upoznat sa dešavanjima. feeble је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Зато што би народ одмах знао и препознао истину,није њима до тога. Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Pa valjda je u komunikaciji sa svim episkopima i upoznat sa dešavanjima. Брате,није то проблем.Он је иначе и задужен за медије али потребно је да овај народ чује проблеме директно од Епископа који је доле. nana је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Medjutim sa druge strane mi je sledeca stvar licemerna i ona se ogleda u pitanju gde smo bili kad je potpisan Briselski sporazum? Kad su Vucic,Djuric i ostali branioci ovih dogadjanja danas potpisali sporazum po kome drzava Srbija ne sme i ne moze da sprecava prijem tkz drzave Kosovo u medjunarodne institucije izmedju ostalog kao sto je i Unesko. Kad su mitropolit Amfilohije,vladika Atanasije ocigledno videci malo dalje od svog nosa osuli drvlje i kamenje na taj briselski sporazum i njihove vinovnike tad mnogi koji danas brane i najvise vicu i dizu halabuku protiv ove nepravde na to se odnosili sa nekim cudnim prizvukom da to ne treba,da su prenaglili,da su lose reagovali...tad su mnogi tako pricali,a mnogi nisu ni reagovali,a znalo se gde sve to vodi i gde ce dalje da vodi. Nazalost briselski sporazum je dalo otvorena vrata za ono sto danas imamo. Па, брате, лакше је да се, кад је ствар већ готова, кука и потпише нека интернет-петиција, него да се сто хиљада људи окупи на Тргу, у време кад је потписан тај споразум у Бриселу, и реши проблем превентивно. Ето, сада имају ту петицију, коју могу да одштампају, у више примерака, и да се обришу. :-) Макрина, feeble and Дидим је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Па, брате, лакше је да се, кад је ствар већ готова, кука и потпише нека интернет-петиција, него да се сто хиљада људи окупи на Тргу, у време кад је потписан тај споразум у бриселу, и реши проблем превентивно. Ето, сада имају ту петицију, коју могу да одштампају, у више примерака, и да се обришу. :-) То нисам хтео да коментаришем на оној теми, да не саботирам, али која је фора са тим интернет-петицијама? Једна до друге, петиција да се спречи комшијски пас негде у Америци да не лаје, петиција против полицијске бруталности у Новом Мексику и петиција против пријема Косова у Унеско. То је приватан сајт колико сам схватио, он нема никакву правну тежину... или има? :.mislise. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ово је требало да буде на РТС-у http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=20&nav_id=1053708 Али,неће да кажу да ће Владика Теодосије прекинути,односно да је прекинуо сваки даљи дијалог и сарадњу са косовским властима. Па бре,да крене милион Срба да брани своје,ко ће то да пуца,који јунак,сад кад се све гужва у свету??? Ја сам замолила супруга,да направи један кратак видео запис,будући да се управо вратио са Свете Горе,шта је Србима поручио Игуман Дохијара.Да чујете само шта је старац рекао.... Дидим је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Па, брате, лакше је да се, кад је ствар већ готова, кука и потпише нека интернет-петиција, него да се сто хиљада људи окупи на Тргу, у време кад је потписан тај споразум у Бриселу, и реши проблем превентивно. Ето, сада имају ту петицију, коју могу да одштампају, у више примерака, и да се обришу. :-) Тако је. Цитат Помени @ Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Па бре,да крене милион Срба да брани своје,ко ће то да пуца,који јунак,сад кад се све гужва у свету??? Nema nas dovoljno i to je sva Istina. Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Al ona kamenjarska crnogorska goveda glasala za prijem u UNESKO...seme im se zatrlo izdajničko Макрина је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Ја сам замолила супруга,да направи један кратак видео запис,будући да се управо вратио са Свете Горе,шта је Србима поручио Игуман Дохијара.Да чујете само шта је старац рекао.... Mozete li nam napisati ovde, Makrina? Цитат Помени @ "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.