Макрина Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Brate, ja nešto mislim da i ona o Zosketima misli isto, samo suprotno sHa_sarcasticlol . A siguran sam kad bi se našli da bi je Zoske izgrlio i izljubio na keca, ne bi' je pušt'o iz ruku, a bogme i ona njega Je li Zoske, esam u pravu? Богами,дошло би ту до неке синергије хехехе....ко зна,можда јој је и Зоске судбина Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Al se razvukla tema, sta ste navalili na Cecu, dobra zena i pevacica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Al se razvukla tema, sta ste navalili na Cecu, dobra zena i pevacica. Ma mi to vise onako o njenim parama, koje ote od naroda. Zna se ko je kriv za kriminal i korupciju, nisu valjda ovi iz ministarstva, poznato je da se u kafani zakljucuju vazni ugovori. One milijarde na kipar i rat frakcija drzavne bezbednosti u zemlji srbiji za apsolutnu vlast su se razresavali na cecinom koncertu. Ma,.. sve se zna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 svetli primer pravog srpskog bračnog para kao uzor Нисам могао да одолим. Извор Човек Жоја, Deja Vu and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Evo, u ovome je suština. To je problem sa nama. Mi ne dozvoljavamo da neko ko je pozvan u "minut do 12" primi istu platu kao onaj što "rmbači od rane zore". To je problem, zato smo kivni, zato nam smeta, jer eto, taj se neko "naživeo", lova, ribe, putovanja, luksuz, a mi ceo život arbajt pa tuga, beda, jad, čemer i sirotinja. Pa ako je taj neko "zavapio" da se opere, pa to samo znači da mu sve to na čemu mu zavidimo ne vredi ništa, da on sam kapira da mu ne vredi ništa, pa zato i hoće da se "opere", treba mu nešto više od toga što ima. Ajde majstore stisni petlju pa ga prihvati, usmeri ga na putu pokajanja, daj ljude iz Crkve koji znaju sa takvima,...Ma jok, ne može, mi ne damo, mora da plati, ima da pati, mora da pati, da mi gledamo da on pati i da mu govorimo "e tako ti i treba, to si i tražio funjaro mafijaška". Pa patiće, patiće ako se folira, ako nije iskren, ako se nije otvorio Bogu i glumata, doći će na svoje i tamo gde pripada kad se bude razdvajalo i kad Šef bude zatvar'o kapidžik. Samo bude "ne poznajem te" i ćao. Teško naš plićak od mozga to može da svari, jaaaaako teško. Nije plicak od naseg mozga, ti ja i puno njih govori o tome ali sve je jos uvek onako stidljivo. Preporucujem Sveto Pismo i pricu gde se gazda dogovara za posao i platu za taj posao sa radnicima. Kod Hrista moze i u poslednji cas i bez te vere Hriscanstva ni nema. E sad ti zavidni nek pogledaju taj dinar u ruci i nek se raduju, jer su dobili dogovoreno. Ajde Svetlana mozes ti to. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Al se razvukla tema, sta ste navalili na Cecu, dobra zena i pevacica. Ceco,mi te volimo....Ceco,mi te volimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 I sad jedna Cecina bogougodna pesma https://www.youtube.com/watch?v=th3exkDdOy8 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Кад немаш друге аргументе,онда се хваташ за граматику,мада сам само пермутовао слова... батице губиш се и параноишеш,ако немаш живаца да изађеш са мојим свима познатим темпераментом,онда ме боље заобиђи... п.с. Не узимај залуд име Божије... Novi beograd misim brate ono jedan na jedan...suvi puls asfalta... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 To opet ne menja misljenje nas pojedinih o njoj. Ne razumem svrhu postavljanja ovoga, kao mi sad treba da se divimo. Ma ajde, molim te... Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ne razumem cemu onda to pitanje jesmo li znali. Sta me briga sta ce da radi sa svojim novcem i vremenom, ne bih joj bila u kozi. Zna se da te neke pevaljke ucestvuju u humanitarnim akcijama, Bog ce znati koji su motivi. Cak i da su najiskreniji ljudski, to bi opet trebalo da ostane nesto intimno. Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ne dzodzim, sta god to znacilo. Prelistavam razne teme, pa na sta naletim... Smeta mi glorifikovanje ove mucenice koja to nije zasluzila... Porediti nju i Novaka (iako ni od njega ne bi trebalo praviti idola) je van pameti. Ne moras ti meni to nabacivati kako imam druge teme, sve je javno i na raspolaganju svakom clanu. Ali svakako se ne moras brinuti, umem ja da se zaustavim. I shvatam gde zivim i da ce Ceca pojedinim zaslepljenim umovima zauvek ostati miljenica, a zena bi trebalo da robija. Tuzno. Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 te neke pevaljke Хахахаха Која си ти КРАЉИЦА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 I shvatam gde zivim i da ce Ceca pojedinim zaslepljenim umovima zauvek ostati miljenica, a zena bi trebalo da robija. Ja nekako kontam da zivim tu gde zivim jer bi pola Srbije trebalo da robija, a ne robija. Svi su krali/kradu sve dok je bilo/ima cega. Od litre ulja (po danu), do novorodjencadi. nana је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Новак Ђоковић и други слични примери који се глорификују до бесвести (било је тога и на форуму везано баш за Ђоковића, егзалтација, то Ноле легендо, браво мајсторе, Ноле човек великог срца) као "идоли" прилично воде рачуна о томе, о тој "хуманитарној интимности" па нешто не видим да су им упућене критике. Djovak ne placa porez, ide u budisticke hramove, praktikuje joge, u kandzama je demona, a vise ga glorifikuju od Ceca koja ide u srpske pravoslvne hramove i gradi manastire. Kakvi su ti ljudi. Дидим, Плутон, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Djovak ne placa porez A placaju li pevaljke? Зосима је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука