Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 По Вујаклији "пердесатве" су изгубљене ствари (ит. perdere-изгубити, sattus-ствар (староетрурска реч)) Inace da budem jasniji tamo gde zoske ne razume ni Boga ni svrhu zrtve Hristove na Krstu. Bog je sve grehe coveka uzeo na sebe, pa tako i zosketove, tako i moje tako i tvoje drasko a tako i cecine. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 A sta cu kad mi ti takav ozlojadjen ne mozes ni pero uzeti. Imas zoske neke slovne greske u postu ako te ne mrzi da ih ispravis. Кад немаш друге аргументе,онда се хваташ за граматику,мада сам само пермутовао слова... батице губиш се и параноишеш,ако немаш живаца да изађеш са мојим свима познатим темпераментом,онда ме боље заобиђи... п.с. Не узимај залуд име Божије... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ima neka krava a trebaloje da bude mrava. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Inace da budem jasniji tamo gde zoske ne razume ni Boga ni svrhu zrtve Hristove na Krstu. Bog je sve grehe coveka uzeo na sebe, pa tako i zosketove, tako i moje tako i tvoje drasko a tako i cecine. Цеца, Зоске и ја....пост-пунк бенд "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Кад немаш друге аргументе,онда се хваташ за граматику,мада сам само пермутовао слова... батице губиш се и параноишеш,ако немаш живаца да изађеш са мојим свима познатим темпераментом,онда ме боље заобиђи... п.с. Не узимај залуд име Божије... hahhaha Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Zamisli pouke koje tvrde kako su cecini gresi neoprostivi, pa pri tom jednu obicnu zenu, koja od 8 godine po kafanama peva uzimaju za stub kriminala i slabog zivota u srbiji od 1990 godine. Pri tom ta nasa sestra dodje i daruje manastir i to ne zato sto je taj manastir nasla na tv pinku i koji je potrebit za nocvcanu pomoc, pa onda ona odluci da spici neku samoreklamu i odnese kovertu sa novcem na ikonu, vec je to manastir kojeg je ranije vec posecivala i nalazila utehu na tom svetom mestu. Cudno... mnoogo cudno, kakve pouke zelite. Дидим, feeble and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Zamisli pouke koje tvrde kako su cecini gresi neoprostivi, pa pri tom jednu obicnu zenu, koja od 8 godine po kafanama peva uzimaju za stub kriminala i slabog zivota u srbiji od 1990 godine. Pri tom ta nasa sestra dodje i daruje manastir i to ne zato sto je taj manastir nasla na tv pinku i koji je potrebit za nocvcanu pomoc, pa onda ona odluci da spici neku samoreklamu i odnese kovertu sa novcem na ikonu, vec je to manastir kojeg je ranije vec posecivala i nalazila utehu na tom svetom mestu. Cudno... mnoogo cudno, kakve pouke zelite. Стварно ми тестираш ганглије... Сви греси су опроштени,ако су покајани,а ја имам право да сумњам у цецино поштење... Друго,далеко да је она "обична" а још мање да је криминал нестао,чак бих рекао да је кулминирао,па и њена активност,која је сад прикревна лажном побожношћу,што је честа појава међу криминалним битангама сваке врсте... И за крај, свака милостиња која се на сва звона објављује,нема ама баш никакву вредност пред Богом(да не зна десница твоја... две лепте...) ваљда читаш те твоје књиге,а не ко ми ,који читамо преко гугла... И немој само ти да делиш поуке,него боље циркај то млеко ,на које си разрешен,да порастеш и постанеш искусан и мудар као Зоске... :0442_feel: Volim_Sina_Bozjeg and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Mozda. Onda se samo zezate na ovoj temi. Ne kapiram mozak koji moze nama da kaze da smo ljubomorni na nju... Ја је не слушам и не волим, али ни ја не капирам "мозгове" који могу да је назову певаљком. Мислим, чисто ме занима шта тај мозак уопште подразумева под музиком и шта су за њега певачи. П.С. Богме је задње време дошло кад ја браним "Ћећу"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Bog je sve grehe coveka uzeo na sebe, pa tako i zosketove, tako i moje tako i tvoje drasko a tako i cecine. Joj miline. Ovo što napisa je omiljena rečenica onih koji su ogrezli u kriminalu i drugim gresima i koji bi da se "operu". Зосима је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 http://www.tarzanija.com/nacina-na-koje-nas-je-ceca-upropastila/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Пошто видим да се на теми говори и о музици, занима ме, шта мислите да је то у Цециним песмама што окупи 150000 људи на Ушћу? Samosazaljenje usled neuzvracene erotske ljubavi? Mislim na textove pesama. To se nekako najbolje prodaje, koliko sam primetila, valjda smo romantican narod. Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Samosazaljenje usled neuzvracene erotske ljubavi? Mislim na textove pesama. To se nekako najbolje prodaje, koliko sam primetila, valjda smo romantican narod. Једном сам о томе размишљао, како је брдо народњака само на ту тему... И онда одједном сконтам, а о чему певају рокери? Опет исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Mozda. Onda se samo zezate na ovoj temi. Ne kapiram mozak koji moze nama da kaze da smo ljubomorni na nju... Не знам за друге, али за мој мозак се не вриједи хватати.... Слаба вајда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ne znam, ja gotivim rep. Od rok pesmica volim "Fa, fa, fasista", "Mala grupa pedera" i njima slicne. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 "Fa, fa, fasista", ух добро је, реко да не кренеш "фа фа" па терца "ла...си" Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука