Jump to content

Шта је то стварно ,,свети рат"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ponavljam jos jednom

Kuran je jedno a ljudi i njihovo tumacjenje drugo.

Pominjes te drzave pomeni i druge drzave gdje je drugacije i bolje

Које су то државе, дај их помени? Турска? Она је секуларна држава. Наведи ми иједну исламску државу где је ислам на власти а да се поштују цивилизацијске вредности?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 363
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Evo imamo sveti rat u Afganistanu i Iraku...

Šta sa njima? Jesu li trebali dići ruke i reći okupatoru: -"Evo nas.Radite po volji svojoj šta hoćete?"

Kako se gleda na ovaj konkretan primjer?

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

Какве то везе сад има Наполеон са Црквом? Друго, то је прошлост Европе. Европа није стала ту, за разлику од исламских земаља које су стале у време номада. Полигамија! Еј, човече! Знаш ли у којме веку живимо?

Cuj a koliko ih ima makar jednu ljubavnicu 0442_feel

Pa vidis li ti kako se familija raspada,droga vlada korupcija mocne drzave rade pod blagoslovom Boga.

Civilizacija kazes?hmm

Подели на овим сајтовима

Kad je zena u Evropi dobila status da moze da dobije nasljedstvo i da ima pravo glasa i da moze da kaze nesto bez da muz moze to da opovrgne?Iznesi cinjenice

Kuran to garantujezeni vec 1400 godina.Sta kaze Biblija u vezi toga?

A Kuran je jedno a narodi koji zive su drugo.Kuran je mjerilo islama ne narodi.Vi ste cvjecke jeli?Nista nikom nazao niste ucinili?Mozda 1991-1996?

Куран не гарантује ништа. То је мртво слово на папиру. Ја имам очи да видим шта се дешава у ОГРОМНОЈ ВЕЋИНИ исламских земаља, а у Курану може да пише штагод хоћеш. Те су земље далеко за нормалним вековима и вековима. Тамо је време стало и задржало се на свести дивљих номада.

Aleksandre ti ocjenjuješ i donosiš zaključke na osnovu onoga što mediji prikazuju a ti znaš kao čovjek da mediji su najneobjektivniji izvor trenutno zato što većinu medija bar kada se govori  o islamu kontrloišu oni koji mrze islam ili su nemuslimani koji neznaju o islamu! Ja sam tamo bio i zaključio sam:Vlasti tamo nepoštuju islamski zakon.Narod je vjernički i trpe zulum vlasti koje su proameričke ili nekakve druge.Islam je nešto drugo moj brate od onoga što o njemu govore!

Није тачно. Имам пријатеље из тог света. Скоро ми је један брат Сиријац причао о "правима" у Саудијској Арабији. Ако пакла има, онда је тамо. Срамота шта ова планета окреће на себи.

Подели на овим сајтовима

Какве то везе сад има Наполеон са Црквом? Друго, то је прошлост Европе. Европа није стала ту, за разлику од исламских земаља које су стале у време номада. Полигамија! Еј, човече! Знаш ли у којме веку живимо?

Cuj a koliko ih ima makar jednu ljubavnicu 0442_feel

Pa vidis li ti kako se familija raspada,droga vlada korupcija mocne drzave rade pod blagoslovom Boga.

Civilizacija kazes?hmm

Да, али то нико није законски легализовао и признао као сасвим нормално.

Подели на овим сајтовима

Šta sa njima? Jesu li trebali dići ruke i reći okupatoru: -"Evo nas.Radite po volji svojoj šta hoćete?"

Саучествујем најискреније са напаћеним ирачким народом. Бог нека их укрепи и нека им да скору слободу. Међутим, нечин како се неки боре за ту слободу је ван сваке памети (самоубице које дижу у ваздух децу, жене и недужан народ на улици).

Подели на овим сајтовима

Ponavljam jos jednom

Које су то државе, дај их помени? Турска? Она је секуларна држава. Наведи ми иједну исламску државу где је ислам на власти а да се поштују цивилизацијске вредности?

ako mislite na lezbejke homoseksulace, drogu, abnormalno ponašanje, islam te civilizirane vrijednosti nepoštuje i nikada neće ih poštovati dok vidimo da je ruku na srce negdje crkva te vrijednosti počela poštovati, aferim!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ne mora biti poligamija,nego može sex na brzaka u nekoj od javnih kuća diljem civilizovanog svijeta????

Jel` to napredna civilizacija?

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

Kad je zena u Evropi dobila status da moze da dobije nasljedstvo i da ima pravo glasa i da moze da kaze nesto bez da muz moze to da opovrgne?Iznesi cinjenice

A Kuran je jedno a narodi koji zive su drugo.Kuran je mjerilo islama ne narodi.Vi ste cvjecke jeli?Nista nikom nazao niste ucinili?Mozda 1991-1996?

Куран не гарантује ништа. То је мртво слово на папиру. Ја имам очи да видим шта се дешава у ОГРОМНОЈ ВЕЋИНИ исламских земаља, а у Курану може да пише штагод хоћеш. Те су земље далеко за нормалним вековима и вековима. Тамо је време стало и задржало се на свести дивљих номада.

Aleksandre ti ocjenjuješ i donosiš zaključke na osnovu onoga što mediji prikazuju a ti znaš kao čovjek da mediji su najneobjektivniji izvor trenutno zato što većinu medija bar kada se govori  o islamu kontrloišu oni koji mrze islam ili su nemuslimani koji neznaju o islamu! Ja sam tamo bio i zaključio sam:Vlasti tamo nepoštuju islamski zakon.Narod je vjernički i trpe zulum vlasti koje su proameričke ili nekakve druge.Islam je nešto drugo moj brate od onoga što o njemu govore!

Није тачно. Имам пријатеље из тог света. Скоро ми је један брат Сиријац причао о "правима" у Саудијској Арабији. Ако пакла има, онда је тамо. Срамота шта ова планета окреће на себи.

Zar ne vidis kako danas ljudi zive?bez obzira koje vjere vidi sta se radi u citavom svijetu.U evropi npr. ako si zensko i ako ne izgledas cemu mozes zaboraviti u vecini slucajeva kakav dobar posao.Ako imas dobro tijelo prolazis.A jos uvijek su zene za isti posao manje placene.I zdrvastveno osiguranje provatno placaju zene mnogo vise jer mogu da zatrudne i kostaju vise.Moderno doba kazes?

Pa pogledaj samo sta mediji rade sa mladih djevojaka ..moraju se mrcvariti i mrsaviti i oboljevati da bi odgovarale danasnjem tipu zene.Pa gledaj samo reklame..zena kao seks simbol-niogdje licnosti

Moderno doba?

Подели на овим сајтовима

Саучествујем најискреније са напаћеним ирачким народом. Бог нека их укрепи и нека им да скору слободу. Међутим, нечин како се неки боре за ту слободу је ван сваке памети (самоубице које дижу у ваздух децу, жене и недужан народ на улици).

Brate Aleksandre hvala na tim mislima samo da bi imao potpunu sliku o tome pogledaj ispovjesti američkih vojnika koji namjerno podmeću bombe kako bi ispalo da islamisti ubijaju civile!Ti znas za onu zavadi pa vladaj.Koji će to konj ubijati svoj narod!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ponavljam jos jednom

ako mislite na lezbejke homoseksulace, drogu, abnormalno ponašanje, islam te civilizirane vrijednosti nepoštuje i nikada neće ih poštovati dok vidimo da je ruku na srce negdje crkva te vrijednosti počela poštovati, aferim!

Не поштујемо ни и те вредности и Црква их није признала за своје. Међутим, то све не значи да неко има право да те људе побије. Њихов грех - њихова ствар. Бог нека им суди, као и свима нама. Ако им не могу  помоћи, не морам им ни судити.

Подели на овим сајтовима

Cuj a koliko ih ima makar jednu ljubavnicu :)

Civilizacija kazes?hmm

Да, али то нико није законски легализовао и признао као сасвим нормално.

Pa sta onda ta zena ima od toga?nista a u danasnje vrijeme zivi mnogo vise zena nego muskaraca.Kako da se taj problem rijesi.Kroz brak je zena zasticena ima prava na sve od muza.kao ljubavnica je samo opet pozeljni seksualni objekt i nista vise  
Подели на овим сајтовима

Aleksandre puno ljudi mi je pričalo da su u Srbiji koljači, nemani, ubice, zlotvori, vukodlaci, sotone.!Kada sam otišao u Beograd ajde ljepota, normalan narod koji je sličan mome narodu, nema koljača nema zlotvora itd.Nije isto kada ti neko kaže i kada vidiš svojim očima.Brate moj ako ima na zemlji dženneta on je na dva mjesta u Saudiji zbog ljepote naroda koji živi islamskim životom i u mojoj lijepoj Bosni kojaq ima izvora šuma rijeka planina i svašta lijepog!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ponavljam jos jednom

Не поштујемо ни и те вредности и Црква их није признала за своје. Међутим, то све не значи да неко има право да те људе побије. Њихов грех - њихова ствар. Бог нека им суди, као и свима нама. Ако им не могу  помоћи, не морам им ни судити.

Jeste,neće se niko ubijati.Za sve zato postoji zakon. Ali,bićeš pitan zašto si i zašto sam bio indolentan i  makar u srcu nisam prezreo zlo i nemoral,ako već nisam uspio da to učinim djelom(rukom) ili govorom.

A kazna će nemarne stignuti i na ovom svijetu...ili se možda neko ne boji kazne?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...