Milan Nikolic Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Само да он није плаћен. Ignjatije and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Al "kamilavka" sa crnogorskim grbom na vrhu je pobeda. Toliki etnofiletisticki duh nisu pokazali ni nacionalni Makedonci u MPC. Pancakes, nana and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 hvala brate,znace te reci podrske. Kad je u planu opet oprostaj sa foruma.krajem nedelje? a povratak? Ne a sad stvarno,bracela do sad ovde sam 2 godine,bukvalno na svaka dva meseca pravis festu,oprostaj,oprostajnu zurku,ne dolazis vise,kraj mure kao takvog i onda opet posle metar dana se vratis i tako iznova i iznova i iznova. Мислим да Мурамасон када то ради није озбиљан. То му је неки наопаки али веома добар зонфа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 pokušao sam od jednog izrazitog crnogorskog nacionaliste dobijem objašnjenje zašto podržava Miraša, kada on nema ni h od hrišćanskog u sebi...Dobio sam objašnjenje: "Samo Miraš Crnogorce spašava"... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Мислим да Мурамасон када то ради није озбиљан. То му је неки наопаки али веома добар зонфа. fazon nekako mnogo bolje zvuči... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Прилагођавамо, лабмене, терминологију младом господину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Прилагођавамо, лабмене, терминологију младом господину. a zar mi nismo mlada gospoda? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Као да ме је ђаво дотакао Мара Вуковић (68), коју је ударио Мираш Дедеић, најављује за "Новости" тужбу и каже да зна само за српске светиње Хулиганско понашање Дедеића ТРИ ударца Мираша Дедеића, "митрополита неканонске Црногорске православне цркве" (ЦПЦ), отрпела је Мара Вуковић (68) из Бијеле, јер му се, како је рекао, нашла на путу према палати Бизанти у којој је требало да буде одржана јавна расправа о Нацрту закона о верским слободама. После снажних удараца левом и десном руком и лактом - Мара је остала на ногама. Упркос главобољи коју је, каже, осећала снажније него када се све десило, у петак је, иако увређена и љута, уз смех коментарисала: - Да је Црна Гора јака као ја и она би остала на ногама, не би овако поклекла и сигурно не би допустила да рашчињеног свештеника воде међу народ и уносе немир и завађају људе - каже за "Новости" Мара Вуковић. Огреботине, отеклине, модрице по лицу не коментарише - због њих ће, како каже, поднети тужбу, а какве су повреде написано је у лекарском извештају. Бујица речи потекла је када смо питали како су људи коментарисали чињеницу да је ударио неко ко се назива митрополитом. - Не 'лади ми се телефон, а ја једва устајем. Назвао ме плаћеницом и бабетином, а ја сам- иако скромна жена - за њега дама. Нико мене није платио, откад знам за себе знам за крст часни и српске светиње, па ме у Котор одвела моја добра воља и ништа друго. Када је требало, и моћнијима од њега сам стајала на пут, али сам љубила руку патријарху Павлу и митрополиту Амфилохију и нашим свештеницима. А све и да сам му стала на пут - свештеник би рекао што и Господ наш: "Опрости јој Боже, не зна шта ради". Не би ударио - говори Мара. Она додаје да ће молити да је поново крсте - јер се осећа као да је сам ђаво дотакао кад је Мираш ударио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћирило Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Распопа Мираша тј. "митрополита Михаила" су својевремено помагали бугарски расколници из "алтернативног синода" ( http://www.pravoslavieto.com/2/prez_vekovete/edinstvo.htm#разкол )који није признавао законитим избор за патријарха блаженопочившег патријарха бугарског Максима. Касније су се ти расколници, које је својевремено произвела политика и како их је произвела тако их је расформирала, примљени сви у пуном чину у канонску Бугарску православну цркву - Бугарску патријаршију ( http://www.bg-patriarshia.bg/ ) Сретнем тако једном приликом у једној германској земљи једног бугарског свештеника а он бивши алтернативац. Хвали ову хуљу Мираша као душу од човека и прича својој пастви како је Србија пре сто година окупирала Црну Гору! Сачувај нас Боже како садашњих расколника тако и непокајаних бивших расколника, екумениста који крше каноне, јеретика, секташа итд., итд. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Само је једна вера права - вера хришћанска православна! Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 https://www.facebook.com/216751791850651/photos/a.216753375183826.1073741828.216751791850651/427863700739458/?type=1&theater Dexi је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћирило Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Мираш Дедић - распоп, екуменистички јеретик и католички подрепаш - фарба браду у белу боју да би изгледао ауторитативније. Информација је проверена и добијена је од једног нашег попа. Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Само је једна вера права - вера хришћанска православна! Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Мираш Дедић - распоп, екуменистички јеретик и католички подрепаш - фарба браду у белу боју да би изгледао ауторитативније. Информација је проверена и добијена је од једног нашег попа. to je apsolutno irelevantno...jedino što je bitno je da on truje i podriva crnogorski pravoslavni korpus... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ко има желудац за ову несрећу што гази земљу нам лијепу Црну Гору https://youtu.be/w9PuaUlzOqw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука