Ромејац Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 No, ja sam prvo pomislio da joj udjeljuje svoj crnogorski "patrijaršijski" blagoslov. Crnogorci su malo oštriji, razantniji gorštački i tvrdji kremen kamen ljudi.... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Није је ударио, рекао јој је исто што и Оскар Вајлд - површност је највећи порок човечанства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Требала је да му ћапи прсте. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Šta će mu reći mentor Papa na ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Ni Boziji promisao nije svemoguc. Sad su bili dovoljno pametni da ne postave tendu, niti bilo sta sto bi moglo da mu padne na glavu. Mozda je mogao da mu namesti da propadne u neku pecinu ispod ulice? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Дрво зла рађа труле плодове. Могли су лепо да је помере, а не да је овај кловн удари. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Gde ti je smirenoumlje Dragana? Ti kao prepodobna moraš sebe da smatraš većim grešnikom od Miraša. Samo ako si arhimandrit, smeš da baciš osudu, a opet ne samoinicijativno, nego da se pozivaš na svog episkopa koji je bacio anatemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Šta će mu reći mentor Papa na ovo? Smjeniće ga s ovim: https://youtu.be/vkW2tS7y1Y8 https://youtu.be/vEnQZVkDBHc https://youtu.be/eKkiEg3iUwI Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 vratio se mura,srecan ti 123124 povratak i unapred 1231215 odlazak sa foruma. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 o kakvom "blagoslovu" uopšte pričate.... Istina je, da pored Cetinja, ova sekta najače uporište ima u Kotoru. Tu su dobili od RKC jednu kapelu na korišćenje, koju su preuredili u "bogoslužbeni" prostor, a sada kreću u izgradnju još jedne "Crkve"... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 vratio se mura,srecan ti 123124 povratak i unapred 1231215 odlazak sa foruma. I ja tebi ta čestitam što si skinut sa moderacije i da ti potraje pre nego što opet zaglaviš na disciplinsku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Безобразлук. Ово не приличи цивилизованом човеку, још мање хришћанину, а тек не приличи.... па он и није свештеник. Како год телесни покрети показују део душевног стања. Не знам да ли се извинио овој жени због ударца. Требао би ако имало има људскости. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Објективности ради, на успореном делу снимка се види да га је жена пљунула. Тешко је не одговорити повратном агресијом на то, макар рефлексно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 I ja tebi ta čestitam što si skinut sa moderacije i da ti potraje pre nego što opet zaglaviš na disciplinsku. hvala brate,znace te reci podrske. Kad je u planu opet oprostaj sa foruma.krajem nedelje? a povratak? Ne a sad stvarno,bracela do sad ovde sam 2 godine,bukvalno na svaka dva meseca pravis festu,oprostaj,oprostajnu zurku,ne dolazis vise,kraj mure kao takvog i onda opet posle metar dana se vratis i tako iznova i iznova i iznova. Sto se Mirasa tice,pa sta ste ocekivali? Prvo ja ne vidim da ga je zena pljunula i da jeste,ne verujem da bi jedan Miras odbio to da kaze u etar,nego je rekao da je samo odgurnuo zenu,svejedno sramotno ponasanje raspopa. Mada kad "mitropolit" moze imati zenu,kad ga krunise politika,nista cudno da i udari zenu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука