Jump to content

Распоп Мираш у Котору удара старицу

Оцени ову тему

Ромејац

Препоручена порука

Дрво зла рађа труле плодове. Могли су лепо да је помере, а не да је овај кловн удари.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

vratio se mura,srecan ti 123124 povratak i unapred 1231215 odlazak sa foruma.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

o kakvom "blagoslovu" uopšte pričate....

Just_Cuz_19

Istina je, da pored Cetinja, ova sekta najače uporište ima u Kotoru. Tu su dobili od RKC jednu kapelu na korišćenje, koju su preuredili u "bogoslužbeni" prostor, a sada kreću u izgradnju još jedne "Crkve"... :0222_shocked:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Безобразлук. Ово не приличи цивилизованом човеку, још мање хришћанину, а тек не приличи.... па он и није свештеник. Како год телесни покрети показују део душевног стања.

Не знам да ли се извинио овој жени због ударца. Требао би ако имало има људскости.

Подели на овим сајтовима

Објективности ради, на успореном делу снимка се види да га је жена пљунула. Тешко је не одговорити повратном агресијом на то, макар рефлексно.

Подели на овим сајтовима

I ja tebi ta čestitam što si skinut sa moderacije i da ti potraje pre nego što opet zaglaviš na disciplinsku. :)))

hvala brate,znace te reci podrske. Kad je u planu opet oprostaj sa foruma.krajem nedelje? a povratak? 

Ne a sad stvarno,bracela do sad ovde sam 2 godine,bukvalno na svaka dva meseca pravis festu,oprostaj,oprostajnu zurku,ne dolazis vise,kraj mure kao takvog i onda opet posle metar dana se vratis i tako iznova i iznova i iznova.

Sto se Mirasa tice,pa sta ste ocekivali?

Prvo ja ne vidim da ga je zena pljunula i da jeste,ne verujem da bi jedan Miras odbio to da kaze u etar,nego je rekao da je samo odgurnuo zenu,svejedno sramotno ponasanje raspopa. Mada kad "mitropolit" moze imati zenu,kad ga krunise politika,nista cudno da i udari zenu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...