Avocado Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 5 минута, Аурор рече "Ispravno ili neispravno" se odnosi na moralno ispravno ili neispravno, ostalo je jasno. Pa normalno kad imaš tapiju na moralno ispravno... i ja da imam takvu tapiju ne bih razgovarao ni sa kim ko je osporava... Paradoksologija, Ћириличар and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 4 минута, Avocado рече ... i brzinu na putevima samo zbog ovih što ne umeju da voze kao profesionalni vozači... i baš zbog toga ako smisliš neki propis koji će da ima bolje praktične posledice, tj. da zezne samo ove što zloupotrebljavaju oružje, ja odmah glasam za njega.. Па не знам, ти си рекао да сте смислили нешто што ће да зезне само Хитлера, па рекох онда можете да смислите сличне ствари и код ових других ствари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Па не знам, ти си рекао да сте смислили нешто што ће да зезне само Хитлера, па рекох онда можете да смислите сличне ствари и код ових других ствари... Nismo smislili nešto što će da zezne Hitlera... nemoj da mešaš pravo i pravnu teoriju... sad smo pričali o teoriji... a Hitlera su mogli samo da zeznu Englezi 1934. ali su bili čke... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 5 минута, Avocado рече Pa normalno kad imaš tapiju na moralno ispravno... i ja da imam takvu tapiju ne bih razgovarao ni sa kim ko je osporava... Ja nisam problem... Konfuzija sa pravom nastane kad se pojave ovi, tad smo skroz nekoherentni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Па не знам, ти си рекао да сте смислили нешто што ће да зезне само Хитлера, па рекох онда можете да смислите сличне ствари и код ових других ствари... Чим ви измислите еликсир вечног живота. Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 2 часа, Аурор рече Da damo migrantima da nam siluju žene... Posle kažemo "cucks", i najgori smo. Mene da neko ucenjuje nasiljem, ne bih mu dao šta hoće, pa taman mi odgovaralo. Stavljaj alt rajt mimove na forum il cu glavu da ti razbijem! Аурор, Paradoksologija, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 4 минута, cloudking рече Stavljaj alt rajt mimove na forum il cu glavu da ti razbijem! Bolje nešto što više pristaje pojedinim argumentima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 16 минута, cloudking рече Stavljaj alt rajt mimove na forum il cu glavu da ti razbijem! Ali je fora dobra. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Још се расправља видим... Ако, ако... Avocado је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 3 часа, Аурор рече Bilo je potpuno u skladu sa ondašnjim važećim pravilima (Nirnberški zakoni). Čak je i holokaust bio u skladu sa pravilima. Није. Нирнбрешким законима није било дозвољено да било ко буде убије или опљачкан, био тај Јеврејин или не, уколико му на суду не буде била изречена смртна казна или заплена имовине. Зато су и имали ону спрдачину од суда да би убијање политичких неистомишљеника и других непожељних имало некакав призвук легалности. А масовна ликвидација Јевреја и остали ратни злочини су управо зато и били спровођени у тајности и трудили су се да што мање људи зна за то јер су били одлично свесни шта раде. Нормално, сви знамо да је цела ова прича бесмислена јер је Немачка била диктатура где је вођа имао и формално право да заобиђе било какав закон. Исто и у СССР није било дозвољено убијање и пљачкање било кога, па то није спречило вођу да побије милионе по разним гулазима. Paradoksologija and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 1 сат, GeniusAtWork рече Нирнбрешким законима није било дозвољено да било ко буде убије или опљачкан, био тај Јеврејин или не, уколико му на суду не буде била изречена смртна казна или заплена имовине. Pljačkali su ih, maltretirali, konfiskovali vredne stvari, ograničavali kretanje, neke su i ubili... Izgubili su status građana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Sori levicari ali osim sto zelite da ukidate ljudima slobodu (odnosno da se igrate Boga), a to je cinjenica jer bez nasilja nista nikada ne mozete da uradite, moracete da se odreknete i uloge "briznih za siromasne" jer vase drustvo uvek rezultira u vise siromastva i na kraju gladi nego neregulisano drustvo. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 15 минута, uros рече Sori levicari ali osim sto zelite da ukidate ljudima slobodu (odnosno da se igrate Boga), a to je cinjenica jer bez nasilja nista nikada ne mozete da uradite, moracete da se odreknete i uloge "briznih za siromasne" jer vase drustvo uvek rezultira u vise siromastva i na kraju gladi nego neregulisano drustvo. False dichotomy. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Progresivac objašnjava nekome ko je preživeo holokaust kako je Tramp novi Hitler, proziva ga za "white male privilege": Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 пре 11 минута, Аурор рече Progresivac objašnjava nekome ko je preživeo holokaust kako je Tramp novi Hitler, proziva ga za "white male privilege": Zasto je ovaj skrinsot uopste bitan da se nadje na ovoj temi? RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука