Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 14 minutes ago, uros рече Na Clinton News Network-u kazu za sada elektora Trump 66, Hilary 68 http://www.cnn.com/election/results Njihova mapa mi je malo čudna... upisali su New Jersey Klintonovoj iako i po njihovim podacima Tramp trenutno vodi... Ova mi deluje ok, mada ni tu mi nije jasno zašto stave negde definitivnu potvrdu pobede kada je prebrojano 1% glasova: https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2016/nov/08/us-election-2016-results-live-clinton-trump?view=map&type=presidential александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 9 minutes ago, Aurelije рече na google ovako Otkud im Ohajo, prebrojano samo 34%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 4 minutes ago, александар живаљев рече Otkud im Ohajo, prebrojano samo 34%. Ohio nije "kompletan" vec su naveli ko trenutno vodio, tamno crvena i plava su 100 % prebrojane drzave a svetlo crvena ili plava nisu prebrojane skroz vec trenutno stanje. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 sto se glasova tice tramp 15.5 miliona a hillary 14.09 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Трамп - 123 Рептилка - 97 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Флорида је битна, Трамп ту мора да победи. Тренутно има 49,2%, а ова 47,7%. Избројано је 76%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 И по ЦННу (пребројаних 38%) Трамп прешо у водство у Охају. По фпкс њузу Флорида за Трампа. Сада династији остаје нека црногорска статистика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече Флорида је битна, Трамп ту мора да победи. Тренутно има 49,2%, а ова 47,7%. Избројано је 76%. Klinton Njuz Netvork kaze da je izbrojano 92% i da tramp vodi sa preko 100k glasova trump49.2%4,412,507 clinton47.7%4,274,443 johnson2.2%195,240 stein0.7%59,965 processing, est. 92% inupdated 9:05 pm ET, Nov. 8 http://www.cnn.com/election/results/states/florida/president Аурор and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Обратите пажњу на Северну Каролину, битна је и она. Малопре Трамп водио за само 700 (!) гласова... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 minute ago, uros рече Klinton Njuz Netvork kaze da je izbrojano 92% i da tramp vodi sa preko 100k glasova JA sve vreme citam ovo Klinton Njuz netvork i razmisljam se.. sta prica ovaj uros... koja je to televizija... klintonovi nemaju televiziju ili imaju a ja ne znam... a ti sve vreme CNN uros and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Kako je nastao alt-right? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 6 minutes ago, Aurelije рече JA sve vreme citam ovo Klinton Njuz netvork i razmisljam se.. sta prica ovaj uros... koja je to televizija... klintonovi nemaju televiziju ili imaju a ja ne znam... a ti sve vreme CNN Ajmo matematicari (koji imate/mo vremena ) Kolko jos treba glasova Tramp da osvoji u Floridi da bi pobedio? trump 49.2% 4,448,825 clinton 47.7% 4,316,589 johnson 2.2% 197,125 stein 0.7% 60,695 Izbrojano: est. 93% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Тексас очекивано - Трамп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 6 minutes ago, Aurelije рече JA sve vreme citam ovo Klinton Njuz netvork i razmisljam se.. sta prica ovaj uros... koja je to televizija... klintonovi nemaju televiziju ili imaju a ja ne znam... a ti sve vreme CNN Има и NBC - Nothing But Clinton. александар живаљев and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Бежи јој 150k у Флориди, то је отприлике то. Aurelije and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука