Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Poslednji kandidat je pobednik 12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Господин Дареалис рече

Zaboga, Svedska...

Ај сад појасни каква је ово табела, за нас са јефтинијим улазницама.

И остави линк, ако није фрка.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, RYLAH рече

Ај сад појасни каква је ово табела, за нас са јефтинијим улазницама.

И остави линк, ако није фрка.

Глобално гласање за прецедника...

Идите и гласајте за Императора! :) 

https://worldwide.vote/hillary-vs-trump/#/results/total

https://worldwide.vote/hillary-vs-trump/#/

Тренутни скор (било је 77% за Трампа, док ови нису ангажовали ботове и мало 'кориговали'... ;) ):

14937225_1112286338867023_65954055455283

Подели на овим сајтовима

Meni je samo zanimljivo gde nestadoše oni ljudi što su se bojali da će izbori biti "rigged" i oni što im je bilo sumnjivo kako se to baš pred finiš predizborne trke pojaviše žene koje otpužuju Trampa za seksualno uznemiravanje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Avocado рече

da će izbori biti "rigged"

Мислим да кажу да је "систем риггед". Што би могао да се сложим са њима... А и Викиликс лепо илустровао претходних дана.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Grizzly Adams рече

Мислим да кажу да је "систем риггед". Што би могао да се сложим са њима... А и Викилика лепо илустровао претходних дана.

Pričali su i da je sistem rigged i da će izbori biti rigged... čak je Tramp odbio da kaže da će priznati poraz ako izgubi, što bi u njihovoj političkoj istoriji bilo nečuveno... i onda se ovoj rospiji desilo ono što bi trampovci nesumnjivo proglasili za rigging da se desilo Trampu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Avocado рече

čak je Tramp odbio da kaže da će priznati poraz ako izgubi, što bi u njihovoj političkoj istoriji bilo nečuveno...

Па не знам шта он ту има да "признаје" или "не признаје"... :)

Само питање је глупо. Ко да нешто мења ако ту неко нешто "призна". Немој бре да наседаш на ту пропаганду...

3 minutes ago, Avocado рече

i onda se ovoj rospiji desilo ono što bi trampovci nesumnjivo proglasili za rigging da se desilo Trampu...

Па не знам шта би трамповци рекли, али ово што јој се "десило" није ни мало наивно. То су ствари које се знају већ годинама, само је коначно прорадио "checks and balances" јер је људима у ФБИ прекипило да гледају покварењаке... Ту ништа није "намештено", већ је у питању одавно закаснела правда. Мада тек треба да видимо да ли ће они то истерати до краја.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Avocado рече

Pričali su i da je sistem rigged i da će izbori biti rigged... čak je Tramp odbio da kaže da će priznati poraz ako izgubi, što bi u njihovoj političkoj istoriji bilo nečuveno... i onda se ovoj rospiji desilo ono što bi trampovci nesumnjivo proglasili za rigging da se desilo Trampu...

Није ми најјаснија конструкција...

Да се деси некоме може само ако учествује у нечем оваквом. Очигледно да је и то његово прећуткивање признања било једна врста сигнала да је упознат са свим што се ваља иза Клинтон фондације (руку на срце, пола света је знало, али је систем ћутао, па је изгледало да систем не функционише). Дакле, њему се није десило јер није учествовао у тако скупим глобалним "прљавим" пројектима. Ипак је он само обична америчка простачина која је остварила свој амерички сан. И можда оствари и највећи - да постане и председник САД. Мислим, ако је могао Били Питон што не би и Доналд Дак... овајјјј... Трамп.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Grizzly Adams рече

Па не знам шта он ту има да "признаје" или "не признаје"... :)

Само питање је глупо. Ко да нешто мења ако ту неко нешто "призна". Немој бре да наседаш на ту пропаганду...

Menja. Ne pravno-formalno ali suštinski je bitno. Zato se to tako i radi kod njih oduvek... zato se kod nas posle svakih izbora tuku oko brojanja i poraženi optužuju pobednike za krađu... zato su (između ostalog) oni tamo gde jesu i mi tu gde jesmo.

Цитат

Па не знам шта би трамповци рекли, али ово што јој се "десило" није ни мало наивно. То су ствари које се знају већ годинама, само је коначно прорадио "checks and balances" јер је људима у ФБИ прекипило да гледају покварењаке... Ту ништа није "намештено", већ је у питању одавно закаснела правда. Мада тек треба да видимо да ли ће они то истерати до краја.

Ma daj. Ubi te "bias". Nigde u civilizovanom svetu se to ne radi. Ne pokreću se ni istrage (bar ne javno) ni optužnice protiv kandidata 11 dana pre izbora kada pre izbora ne može ništa da se reši. To se radi ili ranije ili posle izbora i potpuno je nebitno da li je kriva ili ne. Prosto, i da verujem da je npr. Tramp utajio poreze, pokretanje istrage protiv njega u ovom trenutku bi bila čista politička nameštaljka... a ideja da se ovo dešava jer je proradio checks and balances i nekoj poštenjačini iz FBI je nešto prekipilo je zaista više nego naivna.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Avocado рече

Menja. Ne pravno-formalno ali suštinski je bitno. Zato se to tako i radi kod njih oduvek... zato se kod nas posle svakih izbora tuku oko brojanja i poraženi optužuju pobednike za krađu... zato su (između ostalog) oni tamo gde jesu i mi tu gde jesmo.

У нормалним околностима наравно, али када је у питању овако покварена и зла олигархија онда и треба да се туку. Damn right!

4 minutes ago, Avocado рече

Ma daj. Ubi te "bias". Nigde u civilizovanom svetu se to ne radi. Ne pokreću se ni istrage (bar ne javno) ni optužnice protiv kandidata 11 dana pre izbora kada pre izbora ne može ništa da se reši. To se radi ili ranije ili posle izbora i potpuno je nebitno da li je kriva ili ne. Prosto, i da verujem da je npr. Tramp utajio poreze, pokretanje istrage protiv njega u ovom trenutku bi bila čista politička nameštaljka... a ideja da se ovo dešava jer je proradio checks and balances i nekoj poštenjačini iz FBI je nešto prekipilo je zaista više nego naivna.

Зашто би полицију било брига да ли си се ти кандидовао за нешто или ниси? То је твој проблем. Њихов посао је да истражују и "процесирају" оне који су прекршили закон.

Од кад су то избори важнији од правде и закона?

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ово је бре једна од ретких храбрих и поштених ствари које је било која грана власти у САД направила у последњих 30 година...

И сад "није добар моменат" зато што су "избори". Па кад је "добар моменат"? Ј... их избори, то им је изговор за све.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...