Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Џуманџи рече

Проблематично је кад човек зађе у неке године...

"Оп мала личи личи, примакни се мало чичи" Д. Трамп :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

"Оп мала личи личи, примакни се мало чичи" Д. Трамп :ani_biggrin:

Лол, немој таленат за поезију овако да реализујеш. :D 

Мислим, Ок, такав је човек. Мени лично чак је и мотивационо на неки начин... :D Кад неко са тим мајндсетом може да буде кандидат за преЦедника - само ми је небо граница. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Лол, немој таленат за поезију овако да реализујеш. :D 

Мислим, Ок, такав је човек. Мени лично чак је и мотивационо на неки начин... :D Кад неко са тим мајндсетом може да буде кандидат за преЦедника - само ми је небо граница. 

А оно, што кажеш. Такав је човјек. Јесте ружно, јесте непредсједнички, јест кретенски... као што је био и Бил Клинтон или Кенеди... обојица Демократе. Причало се како би Џеки Кенеди напустила Бијелу кућу, то би се све испунило голишавим женама. И онда скандал што је Трамп ђубре према женама :stadaradim:А са друге стране какве приче круже око Хилари да је малтретирала Била, бацала на њега ствари током свађа.

А опет, зар је ишта од тога битно за вршење предсједничке функције? Ено Путина, богоца новог рускоправославног национализма па се разведе од жене и ради собну гимнастику са доста млађом женом ако је вјеровати гласинама. И ником ништа, ни држави, ни Русима ни њему.

Ово су све препуцавања која везе немају са самом функцијом, али када нам већ праве циркус, гледајмо :)))

Иначе, најперверзнији предсједник није ниједан од гореспоменутих, него:

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ћириличар рече

А опет, зар је ишта од тога битно за вршење предсједничке функције?

Ово и ја мислим. Само је ружно.

6 minutes ago, Ћириличар рече

А са друге стране какве приче круже око Хилари да је малтретирала Била, бацала на њега ствари током свађа.

Пффф, то је ништа, ма ни "м" од малтретирања (шта иначе брачни другари раде). :D 

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Ћириличар рече

Иначе, најперверзнији предсједник није ниједан од гореспоменутих, него

Да парафразирам Авокада - одакле ископаваш ове видее? :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Да парафразирам Авокада - одакле ископаваш ове видее? :D

Можеш и њега питати, јер и он готиви Оливера :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

5 hours ago, RYLAH рече

Брате, ај немојмо баш толико далеко, леба ти. Сети се да је православни форум, задржи неку пристојност, иако се ради о политици и политичарима.

Ok, evo da pogledamo šta taj fini, ugledni i premudri gospodin čije klipove Pedja voli da postavlja ovde, kaže o alt-right-u (i "rasama")...

Posle ovog dela od 0:59 do 2:10, svaki komentar je suvišan... i o ovom gospodinu... kao i o Peđi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Avocado рече

Gde samo nalaziš ova glupa rasistička goveda?

Сад одгледах видео. Не знам, мени се чини да је доста тачног речено, иако се можда може дискутовати о томе да ли је овај презентер расиста ( "Вајкоф звучи као фин градић, 93% је бијел..." :)) ). Али стоје му аргументи да ако се у пракси зна да из сусједног мјеста долази генерално више црнаца криминалаца, онда је разумно појачати пажњу у односу на црнце који долазе из тог мјеста, поготово ако долазе у мјесто које је преко 90% бијелачко. То је просто случај некога ко се сумњиво истиче, не зато што је црнац, него што је сумњиво другачији ( па у том смислу и Азијат би могао бити сумњив да је слична ситуација, или бијелац ).

Е сад, друга је прича што он и њему слични игноришу случајеве када су црнци неправедно таргетирани од стране полиције само јер су црнци ( као онај случај у Флориди када је полицајац упуцао човјека иако није имао ништа у рукама и лежао на раскрсници на сред цесте са дигнутим рукама како га не би упуцали - па су га упуцали ). За њега и то потпада под "здрав разум", а биће да је само неко помпезно говедо које има жестоке предрасуде или бол у уху за појединости :stadaradim:А са друге стране, мени изгледа као да се расизам пренадувава у оваквим причама и да је чешће у питању полицијска бруталност него расизам. Али није да га нема опет.

И натраг на Вајкоф, опет ко зна шта се конкретно десило. Може бит да је било због расизма, може бит да није. Једноставно тема постаје све тежа за расправу јер се повећава емотивни набој са временом. Црнци имају утисак да су неправедно под ударом полиције, што и јесте донекле истина. Али онда одговор на стереотип да смо криминалци није да попљачкамо пола града или да се на снимку чује "Ено га бијелац, пребиј га!". Опет, новчић са двије стране.

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, Avocado рече

Ok, evo da pogledamo šta taj fini, ugledni i premudri gospodin čije klipove Pedja voli da postavlja ovde, kaže o alt-right-u (i "rasama")...

Posle ovog dela od 0:59 do 2:10, svaki komentar je suvišan... i o ovom gospodinu... kao i o Peđi...

Било је упућено Дареалису, везано за пост који је уклоњен.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, florenntina рече

Drugari, jeste li spremili kokice za veceras :)

Bice veselo a verovatno i crveno na berzi u utorak...

E, a gde moze da se prati? U kolko sati?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sunday, October 9, 2016
Second presidential debate
Time: 9pm ET (8pm CT, 7pm MT, 6pm PT)
Moderator: Martha Raddatz, Chief Global Affairs Correspondent and Co-Anchor of "This Week," ABC 
Moderator: Anderson Cooper, Anchor, CNN

Submit questions and vote on questions for this debate, visit PresidentialOpenQuestions.com to participate!

The second presidential debate will take the form of a town meeting, in which half of the questions will be posed directly by citizen participants and the other half will be posed by the moderator based on topics of broad public interest as reflected in social media and other sources. The candidates will have two minutes to respond and there will be an additional minute for the moderator to facilitate further discussion. The town meeting participants will be uncommitted voters selected by the Gallup Organization.
Read more at http://www.uspresidentialelectionnews.com/2016-debate-schedule/2016-presidential-debate-schedule/#BoFjTHVI7O0wC4qy.99

Подели на овим сајтовима

46 minutes ago, Ћириличар рече

Сад одгледах видео. Не знам, мени се чини да је доста тачног речено, иако се можда може дискутовати о томе да ли је овај презентер расиста ( "Вајкоф звучи као фин градић, 93% је бијел..." :)) ). Али стоје му аргументи да ако се у пракси зна да из сусједног мјеста долази генерално више црнаца криминалаца, онда је разумно појачати пажњу у односу на црнце који долазе из тог мјеста, поготово ако долазе у мјесто које је преко 90% бијелачко. То је просто случај некога ко се сумњиво истиче, не зато што је црнац, него што је сумњиво другачији ( па у том смислу и Азијат би могао бити сумњив да је слична ситуација, или бијелац ).

Шта казала? :D Бдв, тачност нема никаквог смисла ван контекста, лик је забраздио у идеологију то је то. 

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, florenntina рече

Sunday, October 9, 2016
Second presidential debate
Time: 9pm ET (8pm CT, 7pm MT, 6pm PT)
Moderator: Martha Raddatz, Chief Global Affairs Correspondent and Co-Anchor of "This Week," ABC 
Moderator: Anderson Cooper, Anchor, CNN

Submit questions and vote on questions for this debate, visit PresidentialOpenQuestions.com to participate!

The second presidential debate will take the form of a town meeting, in which half of the questions will be posed directly by citizen participants and the other half will be posed by the moderator based on topics of broad public interest as reflected in social media and other sources. The candidates will have two minutes to respond and there will be an additional minute for the moderator to facilitate further discussion. The town meeting participants will be uncommitted voters selected by the Gallup Organization.
Read more at http://www.uspresidentialelectionnews.com/2016-debate-schedule/2016-presidential-debate-schedule/#BoFjTHVI7O0wC4qy.99

Leeee... to u tri ujutru po srpskom vremenu :(

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...