Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Велики минус, али опет, његова суштина није у спољњој, него у унутрашњој и социјалној политици. Искрено, мене је некако више брига за спољну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Искрено, мене је некако више брига за спољну. Чињеница да Трамп не може бити купљен је кључна за ово. И довољна је. Замисли да Хилари победи... Језиво. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ако је једина спојница Бернија Сандерса са Србијом, Томас Дивајн, стручњак за политички маркетинг, који на листи својих корисника има и Александра Вучића и који је истом умногоме помогао да се домогне власти у Србији - значи ли то да ће и Вучић по угледу на "миротворца"* Бернија Сандерса на будућим изборима доживјети дебакл? *Берни је миротворац само када треба да се води брига о америчком народу, тј. њиховој восци. Иначе, никад се није противио америчким ваздушним војним интервенцијама, па између осталог ни "Милосрдном анђелу". Он је против тога да се шаљу копнене трупе на туђе територије, јер никако не би волио да им се понови Вијетнам и погибија 60.000 америчких војника. Мислим да његовом имену више пристаје термин "лицемјерство", него "миротворство". "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Плутон, Рапсоди, Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Немој да заборавиш око 450 суперделегата само. Дакле око 750 разлике. Нисам их заборавио. Само јагледам демократски добијене делегате, тај "popular vote" јер ми је он репер за бирачко тијело. Суперделегати су нешто потпуно друго. Кажу да се Хилари могу измаћи ти суперделегати ако Сандерс освоји довољно гласова. Ајд... ем што неће добити довољно гласова, ем што сигурно не би издали Хилари и дали му побједу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ако је једина спојница Бернија Сандерса са Србијом, Томас Дивајн, стручњак за политички маркетинг, који на листи својих корисника има и Александра Вучића и који је истом умногоме помогао да се домогне власти у Србији - значи ли то да ће и Вучић по угледу на "миротворца"* Бернија Сандерса на будућим изборима доживјети дебакл? *Берни је миротворац само када треба да се води брига о америчком народу, тј. њиховој восци. Иначе, никад се није противио америчким ваздушним војним интервенцијама, па између осталог ни "Милосрдном анђелу". Он је против тога да се шаљу копнене трупе на туђе територије, јер никако не би волио да им се понови Вијетнам и погибија 60.000 америчких војника. Мислим да његовом имену више пристаје термин "лицемјерство", него "миротворство". У суштини, описао си америчке либерале (генерално говорећи ). Истина је, али не заборави да је и Клинтонова била на истој страни као и он.Њихова разлика је у Ираку. Сандерс се томе противио. Још к томе, мислим да је Хилари у својој књизи "Тешки избори" написала како се Бил нећкао око бомбардовања СРЈ, па га је она назвала телефоном и ургирала да бомбардује, што је и одлучујуће дјеловало на његову одлуку. И није "Милосрдни анђео" него "Савезничка сила". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Можете ли ми упоредити Трампа са неким српским "политичарем"? Баш не пратим, зато питам. Веља Илић, Шешељ...? На кога највише подсећа? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Трамп је Шешељ по "језику". За остало, не знам са ким би се могао упоредити. Џуманџи and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Можете ли ми упоредити Трампа са неким српским "политичарем"? Баш не пратим, зато питам. Веља Илић, Шешељ...? На кога највише подсећа? Дефинитивно Шешељ. #MakeSerbiaVevikaAgain Караконџула, Џуманџи, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Bogoljub Karic? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Bogoljub Karic? Боги Салата је оличење уљудности у односу на Трампа и Шешеља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Боги Салата је оличење уљудности у односу на Трампа и Шешеља. Брате, много су љути бирачи, вољни су да превиде неке (очигледне) мане лика као Тхе Доналд. Сем тога, далеееко је људскији од Хилари, Малог Марка, Теда, неоконова и осталог Васколиког Естаблишмента. Бернард јесте искрен и аутентичан али је социјалиста/комуниста (што рече она песма "There's very little difference in the two..." ) и самим тим није у праву ништа... Он само обећава бесплатне ствари и прича како ће да бије богаташе. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука