Avocado Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Ја не разумем, испаде да је у свему најбитнији smooth наступ. Od toga je ipak mnogo je bitniji "I do not talk and behave like a moron" nastup... Генерално је забаван, говори шта мисли, лако се повежеш са њим... Svaki retard je zabavan i govori šta misli... ne znam od kada je "govori šta misli" postao kvalitet sam po sebi bez obzira što je ono što taj misli i govori beskrajno primitivno i glupo... Ма ни мени, забавно ми је како разноси ове папане у овим окршајима. Кад заврши шта има, буквално бих додао "F**k yeah!". Jašta... i onda postaviš klip na ovoj temi i napišeš fuck yeah ili nešto slično i ja te zamolim da izdvojiš jednu inteligentnu rečenicu iz tog celog klipa i onda pobegneš... i tako dva puta... i onda ponovo uradiš sve to... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Od toga je ipak mnogo je bitniji "I do not talk and behave like a moron" nastup... Не прича као морон, питање је стила. Његов је бомбастичан и дрзак, али битна је суштина ваљда. ono što taj misli i govori beskrajno primitivno i glupo... Не могу баш да одговорим кад ми овако напишеш. Jašta... i onda postaviš klip na ovoj temi i napišeš fuck yeah ili nešto slično i ja te zamolim da izdvojiš jednu inteligentnu rečenicu iz tog celog klipa i onda pobegneš... i tako dva puta... i onda ponovo uradiš sve to... Па и то, мислим... Шта да ти одговорим? "You're a tough guy, Jeb" је прилично добро, шта знам Не можеш да кажеш да није интелигентан и способан, а кад га овако нападају, вероватно има неке сјајне квалитете... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 А по чему то ови други не причају као морони? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 А по чему то ови други не причају као морони? По томе што имају углађен стил и наступ, то је изгледа једини критеријум... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 да његово богатство зависи од његовог осећаја ?! Ово не ради. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Па онда је и Шешељ највећи цар. Забаван је, прича шта мисли, мрзи "естаблишмент", разноси свакога у дебатама. Чак је и протеривао Хрвате својевремено, ко што би Трамп Мексиканце. Једино што није богат. Avocado and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Па онда је и Шешељ највећи цар. Забаван је, прича шта мисли, мрзи "естаблишмент", разноси свакога у дебатама. Чак је и протеривао Хрвате својевремено, ко што би Трамп Мексиканце. Једино што није богат. Одакле је протеривао Хрвате? Кад ови у Хагу нису доказали за ових 20 година колико раде на томе, највероватније није... Не слажем се са његовом идеологијом, само кажем. Трамп би протерао илегалне имигранте. Националност comes second. Сличне ставове имају и остали кандидати, а они који немају су фејловали у дебатама, што значи да је то отприлике став бирача. Не може илегална имиграција у велфер условима једноставно, ја разумем то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Не прича као морон, питање је стила. Његов је бомбастичан и дрзак, али битна је суштина ваљда. Pa baš mu suština i nedostaje... pored "stila"... pišem pod navodnicima jer je nedostatak stila nešto sasvim drugo u odnosu na primitivizam i bezobrazluk... Па и то, мислим... Шта да ти одговорим? "You're a tough guy, Jeb" је прилично добро, шта знам Ne možeš da odgovoriš zato što nema ništa inteligentno u onome što priča... samo prazne priče... sales pitch... može dobro da zazvuči dok slušaš ako ne pratiš pažljivo... ali u suštini prazan balon... Takei je to baš lepo demonstrirao... imaš na prethodnoj strani. Ja se npr. ne slažem sa nekim drugim tvojim "herojima", npr. C.S.Lewis-om ali njegova svaka rečenica je 100 puta inteligentnije od Trampove najbolje... siguran sam da kad bi ti tražio da mi iz nekog Lewis-ovog teksta izvučeš nešto inteligentno i mudro, ne bi imao problema da izvučeš bar 10 rečenica... dakle, uopšte nije poenta u tome da se ne slažem sa Trampom, stvarima koje priča i slično... ne slažem se ni sa jednim od kandidata... Не можеш да кажеш да није интелигентан и способан, а кад га овако нападају, вероватно има неке сјајне квалитете... Što ne mogu da kažem da nije inteligentan i sposoban? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Па онда је и Шешељ највећи цар. Забаван је, прича шта мисли, мрзи "естаблишмент", разноси свакога у дебатама. Чак је и протеривао Хрвате својевремено, ко што би Трамп Мексиканце. Једино што није богат. #MakeSerbiaGreatAgain Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 #MakeSerbiaGreatAgain #MakeGreaterSerbiaAgain* Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 #MakeGreaterSerbiaAgain* Не, то су стандавдне тевитовије. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Pa baš mu suština i nedostaje... pored "stila"... pišem pod navodnicima jer je nedostatak stila nešto sasvim drugo u odnosu na primitivizam i bezobrazluk... Па не знам шта да ти кажем, то је борба. Републиканци то виде као снагу, да је фин и нежан према супарницима, не би нигде догурао. Али погледај само како се остали понашају према њему, и то баш сви... То је брутално, и то напад са свих страна. Хилари нико не воли, али Берни свеједно неће бити кандидат, јер једноставно неће да је напада (прописно). Рекао је "I'm sick and tired of hearing about your e-mails...", на шта је Трамп рекао да је то то што се његове кампање тиче и да се поздрави са кандидатуром (ето пример интелигентне ствари коју је рекао ). Ja se npr. ne slažem sa nekim drugim tvojim "herojima", npr. C.S.Lewis-om ali njegova svaka rečenica je 100 puta inteligentnije od Trampove najbolje Па нису иста категорија, мислим... siguran sam da kad bi ti tražio da mi iz nekog Lewis-ovog teksta izvučeš nešto inteligentno i mudro, ne bi imao problema da izvučeš bar 10 rečenica Ја сам сигуран да би 7/10 отписао "на кеца", а око осталих бисмо се расправљали и не би хтео да прихватиш. Što ne mogu da kažem da nije inteligentan i sposoban? Па можеш да кажеш, али очигледно не би био у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 CAN'T. STUMP. THE TRUMP. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 @@Господин Бореалис Ово горе него „Тешка реч“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 @@Господин Бореалис Ово горе него „Тешка реч“. Али који трансфер блама, хтела је да га прозове за расизам па је сама испала тотални расиста и онда још покушавала да се извади некако и спасе ситуацију, што је било најгоре, да не кажем најсмешније... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука