JESSY Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Draga braco i sestre, spustite loptu. Nije lepo da se ovako prepucavate.Mislim da svako svoje misljenje moze izneti i na mnogo mirniji nacin. Mi se ipak trudimo da budemo hriscani, a i POST je... Ne zamerite. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Што волим ове ''васпитачице'' што исправљају друге ... и позивају се на пост ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Што волим ове ''васпитачице'' што исправљају друге ... и позивају се на пост ... И Ти Машо, остави људе да кажу шта имају. Ок? Нема потребе за овим заједљивим коментарима. Има овде Модерација која о томе брине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Iskreno slusam muziku, ne nesto pretjerano.Ali zaista u poslednje vrijeme stvarno obozavam da slusam Divnu Ljubojevic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Што волим ове ''васпитачице'' што исправљају друге ... и позивају се на пост ... И Ти Машо, остави људе да кажу шта имају. Ок? Нема потребе за овим заједљивим коментарима. Има овде Модерација која о томе брине.Опа, прва лична!А не кажеш људима да оставе мене да кажем шта имам него мени кажеш? Ако хоћеш аутистичан форум, реци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lukijana Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ова песма није забрањена: 0409_feel Prvo molitva,..smirenje i sve drugo,umereno,pogotovu u vreme Velikog Posta..svako prema svojim mogucnostima..mislim da je ipak duhovna muzika najprikladnija..mada ,to je samo moje skromno misljenje.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Што волим ове ''васпитачице'' што исправљају друге ... и позивају се на пост ... И Ти Машо, остави људе да кажу шта имају. Ок? Нема потребе за овим заједљивим коментарима. Има овде Модерација која о томе брине.Опа, прва лична!А не кажеш људима да оставе мене да кажем шта имам него мени кажеш? Ако хоћеш аутистичан форум, реци. Коментар је врло заједљив и рекох шта рекох. Хајде сада да пређемо поново на тему, ако има шта да се каже. Углавном реагујем као и други уредници на личне провокације. Ја не чучим 24 сата испред рачунара. када видим реагујем. За остало постоји опција "пријави уреднику" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ух ух и ја бих сад требало да се упецам на провокацију. Џаба, имам далеко паметнија посла. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Веома грубо са твоје стране оче Иване. Нећу вам више сметати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Шта је грубо? Људска опомена да се не вређа чланица форума? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Нема љутње, нема фрке, свако ради по своме,а сигурна сам да сви поштујемо пост. Имамо право сви да дамо одговор на тему,као што смо и дали. Неко не воли ово,неко оно, ја се не вређам иако ми је речено да сам глупа,можда и јесам,Маша исправља јер мисли да тако треба, ништа страшно. Ајмо даље. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='aman' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Наравно да идемо даље. Коју музику слушате за време поста, да ли се само држите духовне музике или слушате све? мало је без везе питање, али да скренемо колико-толико на тему. aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ово је песма о момку који има искушења у посту. Иначе, то је музика коју слушам. :smiley: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ово је песма о момку који има искушења у посту. Иначе, то је музика коју слушам. :smiley: Оригинално. Ако ја ово будем сањала ти ћеш бити крив. 0102_laugh 0102_laugh Слушам свакојаку музику у посту,али заиста чујем само духовну и класичну музику. Овако например... UROS DOJCINOVIC, PLJEVLJA, Koncert za gitaru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Супер је. 0102_laugh Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука