Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

A da ne govorim o promovisanju nacistickih bendova kao sto je "Direktna Akcija".

Лепо сам објаснио што сам поставио ту песму...да се види да нису само Образовци против параде да има и те како још људи који ће бранити част Србије. Боље бити и нациста а борити се за своју земљу, него бити демократа и толерисати све ове ствари које се дешавају (као ти рецимо).

ЧЕКАМО ВАС

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

A da ne govorim o promovisanju nacistickih bendova kao sto je "Direktna Akcija".

Лепо сам објаснио што сам поставио ту песму...да се види да нису само Образовци против параде да има и те како још људи који ће бранити част Србије. Боље бити и нациста а борити се за своју земљу, него бити демократа и толерисати све ове ствари које се дешавају (као ти рецимо).

ЧЕКАМО ВАС

drzavu ne mozete odbraniti, jer je odbrana trebala poceti mnogo ranije..... ima vise starih nego mladih, a i ti mladi idu u inostranstvo, prirastaj nizak, vlast decenijama krade a svi vicu radjajte decu (kako da izdrzavaju tu decu kad ove patriote pokupise sve pare) a jel znas koliko brzo se mnoze albanci, dok si rekao keks preplavice balkan......... ima jos mnogo toga...... da bi se spasla srbija potrebna je Bozija intervencija, svi znamo sta je potrebno da bi se to desilo, ali kakvi smo, nema sanse......

Подели на овим сајтовима

''Боље бити и нациста а борити се за своју земљу, него бити демократа и толерисати све ове ствари које се дешавају (као ти рецимо).''

Ово само може један ----- и да помисли а камоли да изговори.

Поготово ако је Србин.

Избрисане увредљиве речи и молимо члана Ксиа да не користи увреде у писању.

Хвала.

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

''Боље бити и нациста а борити се за своју земљу, него бити демократа и толерисати све ове ствари које се дешавају (као ти рецимо).''

Ово само може један -------- и да помисли а камоли да изговори.

Поготово ако је Србин.

Pusti ga, vidiš i sam da nemaju pojma šta rade.

Подели на овим сајтовима

Поготово ако је Србин.

To ti kopiras Isusa  facenew22222222

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

ЧЕКАМО ВАС

Ja nisam demokrata i ne tolerisem ovakve stvari!

Nazalost ovakve reci sam i ocekivao od pripadnika Obraza zato i smatram da ga treba zabraniti!

Подели на овим сајтовима

Поготово ако је Србин.

To ti kopiras Isusa  facenew22222222

Nije Isus tu, Isus čeka PEDERE sa (bez)Obrazovcima trenutno.

Ja sam novi mesija. 4chsmu1

To je tako jer sam ja to rekao. A pošto sam ja to rekao, to je sigurno tako.

Подели на овим сајтовима

ЧЕКАМО ВАС

A sta je sa recima patrijarha Pavla da bolje da nestanemo kao ljudi nego da zivimo kao neljudi?

Gde se tu uklapa tvoja nacisticka borba za svoju zemlju?

Подели на овим сајтовима

Са вама нема сврха више уопште разговарати, јер изврћете моје речи. Сада испаде да ја оправдавам национал-социјализам. Хтео сам само да кажем да чак и они устају тог дана да бране своју земљу од гамади док ће остали да све ово посматрају преко ТВ-а и уживати како режим хапси србску омладину. Свака вам част. Са вама више нема дијалога, нећу себи дозволити да ме вређате како ја пропагирам нацизам и остале паганске идеологије.

Довиђења. (П.С: Саопштаваћу важне новости само и бићу у контакту само са појединцима који су нормални и са којима могу нормално да зборим, али искључиво преко ПП).

Подели на овим сајтовима

Semberac ne moze se sluziti Bogu i mamonu!

Pa se postavlja logicno pitanje,zasto onda sa nacional socijalistima zajedno u borbu rame uz rame?

Jel bi i sa ustasama isli zajedno u borbu?

Ја сам своје рекао на овоме форуму. Немам више намјере да расправљам са људима који злонамерно изврћу моје речи (а сами знате да ни у лудилу неби подржо хитлеризам). Довиђења

Подели на овим сајтовима

Semberac ne moze se sluziti Bogu i mamonu!

Pa se postavlja logicno pitanje,zasto onda sa nacional socijalistima zajedno u borbu rame uz rame?

Jel bi i sa ustasama isli zajedno u borbu?

Ја сам своје рекао на овоме форуму. Немам више намјере да расправљам са људима који злонамерно изврћу моје речи (а сами знате да ни у лудилу неби подржо хитлеризам). Довиђења

onda malo bolje razmisli pre nego sto nesto javno objasvis na forumu!
Подели на овим сајтовима

Реци ми гдје ти видиш да ја следим нацизам?Нађи ми и један аргумент и одмах ћу прихватити то...немој мо измишљати глупости. Лепо сам објаснио шта мислим о србским национал-социјалистима који немају везе ни са мном ни са Образом. Ако ми докажеш и једним аргументом да ја следим идеологију Адолфа Хитлера, у реду је. Баш због таквих глупих провокативних коментара немам намјеру да водим дијалог јер знам да од тога нема ништа док до сада нисте схватили разлику између идеологије светоасавског национализма и идеологије Адолфа Хитлера.

Само наставите да се удружујете са атеистима у борби против христољубивих људи који имају благослов Божији. Више не одговорам јавно на питања, само преко ПП. Јавићу се понекад када сматрам да треба нешто важно саопштити у вези Образа и то је то. Свако добро.

Подели на овим сајтовима

Само наставите да се удружујете са атеистима у борби против христољубивих људи који имају благослов Божији.

.

Dokazi!

Niko nije rekao da si ti fasista i da podrzavas Hitlera ali se grozim  od tvoje izjave da je bolje biti i nacista nego dopustiti ovo ili ono!

Ako se i desi gej parada ja necu izgubiti zajednicu sa Hristom ali ako postanem nacista izgubicu!

Tako da ni u kom slucaju nije bolje biti nacista i boriti se zajedno sa njima rame uz rame!

Подели на овим сајтовима

Можда сам користио погрешне речи, добро, извињавам се. Ваш је главни проблем што геј параду не сматрате духовним насиљем. Дакле Образ неће позивати на насиље, већ на самоодбрану од духовног насиља. Ово ти је брате као одбрамбени рат. Црква је увек благословила одбрамбени рат, тако ће и сада ову одбрамбену битку благословити (макар то било и тајно да медији незнају).

А како се не удружује те са атеистима?Па погледај целу ову тему...Ко је удружен са атеистима против христољубивог покрета Образа који има благослов покојног владике Данила Крстића?

Како изгледају овдје "коалиције"?Зар не форумаши ЖРУ-а (ви активни који сте дан-ноћ на форуму) и атеисти против Образа?

Да вам само нешто кажем: Више поштовања смо примили од граничне полиције Хрватске када смо ишли 26. Јуна у Јадовно него од већине вас са форума. Чак је полиција Хрватске била коректнија према нама и од Србијанске полиције. Јесте да су једну нашу саборкињу привели јер је носила кокарду на глави (свака јој част) и платила је казну 40 евра. Али бар знамо да што је плаћена казна, док рецимо у Србији ни дан данас незнам што је Младен био 30 дана у притвору након отказивање геј параде 2009.

И још нешто за крај: И у Јадовну и у Братунцу и у Косовској Митровици нас је народ увек добро примио, нико нам није ружну реч рекао (супротно него овдје на форуму рецимо који је Православан, што је парадокс највећи).

И јел ме сад разумете што немам намјере да дискутујем више на овоме форуму?Имам ја паметнија посла од оваквих препуцавања на форумима.

Мир од Господа вам желим, свим форумашима (и пријатељима и непријатељима којих има итекако на овоме форуму).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...