Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Ja sam protiv gej parade ,ali sam i protiv nasilja!

Zbog Obraza i raznih navijackih grupa gej parada i jeste toliko propracena mediski!

Твој став који неће спречити разбијање геј параде, то свако зна. И није овдје Образ уопште главни за то, ми смо бројчано много мали да би сами могли сломити ову параду, али хвала Богу биће навијача (једна од мањих ситуација гдје су сви сложни) и обичног народа, прородичних људи који брину за своју децу.

Ајд кад би се МОРАО одлучити: Кога би пре затворио у затвор, Младена Обрадовића или ове ултрахомосексуалце?Ко ти је пречи?Искрено...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ja sam protiv gej parade ,ali sam i protiv nasilja!

Zbog Obraza i raznih navijackih grupa gej parada i jeste toliko propracena mediski!

Твој став који неће спречити разбијање геј параде, то свако зна. И није овдје Образ уопште главни за то, ми смо бројчано много мали да би сами могли сломити ову параду, али хвала Богу биће навијача (једна од мањих ситуација гдје су сви сложни) и обичног народа, прородичних људи који брину за своју децу.

Ајд кад би се МОРАО одлучити: Кога би пре затворио у затвор, Младена Обрадовића или ове ултрахомосексуалце?Ко ти је пречи?Искрено...

Zid zla se ne rusi direktnim atakom na njega,vec gradjenjem zida dobra koji ce nadvisiti zid zla pa ce se ovaj srusiti sam od sebe.Vladika Nikolaj!
Подели на овим сајтовима

Леп цитат брате, свака част. Али ми данас нисмо способни назидати такав зид јер је зид зла много велики, а мало је оних који зидају зид добра...

Зато је потребно понекад и рушити тај зид зла када много нарасте ekstra

Подели на овим сајтовима

Леп цитат брате, свака част. Али ми данас нисмо способни назидати такав зид јер је зид зла много велики, а мало је оних који зидају зид добра...

Зато је потребно понекад и рушити тај зид зла када много нарасте :cheesy:

Nikad nismo ni bili sposobni jer kako rece sveti Jovan Zlatoust ,da vernici zive hriscanskim zivotom neznabozaca ne bi bilo!

Mi smo so zemlji i svetlost svetu ,ali smo izgleda obljutavili!

I kao slag na tortu mi bi resavali probleme prebijanjem i krvoprolicem!

Ja sam za to da menjamo svet tako sto cemo sebe menjati!

Подели на овим сајтовима

И ја се слажем да прво треба кренути од себе и да себе требамо мењати. Али глупо ми је сада о томе полемисати јер нити ти мене знаш нити ја тебе. Мој став према паради је јасан и непромењљив. Ускоро ће те бити обавештени неким хришћанским текстом против педера гдје се оправдава и сила.

Подели на овим сајтовима

И ја се слажем да прво треба кренути од себе и да себе требамо мењати. Али глупо ми је сада о томе полемисати јер нити ти мене знаш нити ја тебе. Мој став према паради је јасан и непромењљив. Ускоро ће те бити обавештени неким хришћанским текстом против педера гдје се оправдава и сила.

A ko je autor tog teksta?
Подели на овим сајтовима

baj d vej zar je bittno dal se mi znamo ili ne u ovoj prici!
Подели на овим сајтовима

Битно је. Јер можда си ти најбољи подвижник и најбољи пример хришћана а ја то незнам а мого би те погрешно осудити да као требаш да радиш на себи а можда си ти управо највећи пример хришћана...

Подели на овим сајтовима

A ko je autor tog teksta?

То ће бити ускоро јавно. Биће неки текст од неког светитеља вероватно. Предпостављам св. Јован Златоусти или св. Сава :cheesy: (Биће објављено на сајту Образа ускоро, па ћу вам јавити)

Подели на овим сајтовима

Битно је. Јер можда си ти најбољи подвижник и најбољи пример хришћана а ја то незнам а мого би те погрешно осудити да као требаш да радиш на себи а можда си ти управо највећи пример хришћана...

brate ,nemoj mi suditi nikako ,pa me neces ni pogresno ni pravedno osuditi!

Vladika Nikolaj je rekao da osuda ne donosi promenu vec samo samoosuda!

Osudjuj svoje a ne tudje grehove!

Подели на овим сајтовима

Опет диван цитат владике. Можеш и ти у Образ, видим да и ти волиш да се позиваш на владику :cheesy:

Што је јако позитивно. Али ко каже да ми Образовци не радимо на унутрашњој револуцији у нама?Знам да ти ово ниси рекао, само кажем...

А морао би пре свега знати нас неке из Образа да би знао дал ми стварно само гледамо туђе грехе (рецимо педеризам, јерес) или да и гледамо на своје грехе. Питање је исто дал ви нас сматрате истинским хришћанима, дакле дал ви уопште верује те да ми све дајемо за Христа или мисли те да само фолирамо да би привукли људе код нас?

Подели на овим сајтовима

Као и остале,тако сам и ову тему, пажљиво пратио, јер ми је то између осталих, и послушање дато од уредника овог сајта,

Последњих неколико страна, сужава наслов теме,фокусирајући се на "Поворку", али само нечијег "поноса".Не коментаришући одлуку браће и сестара у Христу из "Образ"-а, да на свој, овде делимично представљен, начин покажу револт против одржавања наведене манифестације, чуди ме да нико није размислио о ефектима таквог начина. Додуше у једном посту, брат "Семберац", каже да ако се одржи сад, одржаваће се следећих 10 година. или нешто сл. да не цитирам.

Пре мало више од годину дана, већ смо разговарали на ту тему на нашем форуму, па ко уме,нека постави линк (унапред захвалан).

Драга браћо и сестре у Христу, придавање пажње, на било какав начин, оваквој манифестацији, ништа друго неће учинити до експонирања манифестације. Предлог од прошле године, који је моја маленкост дала, јесте,

да обавестимо све угоститељске и трговачке објекте, да ако на време пријаве својој општини да тог дана неће радити, не морају да раде;тако ће потврдити и свој лични став према манифестацији

да ако замолимо свештенике својих парохијских цркава, да траже дозволу од надређених,да после Свете Литургије 10.октобра, у времену кад је заказан почетак те одвратности, започне и молебан за људе које је такав грех заокупио....тако ће свима бити омогућено да своје смирење не узбуркају, а и молитвом ћемо сведочити Христову жељу, да се и грешнима да нада на Спасење...

Да погледамо могући ефекат, предлога браће и сестара у Христу из "Образ"-а, није тешко, јер се већ овде види. Сва дискусија о хришћанству претопила се у дискусију о манифестацији 10.октобра. Како ли ће добро бити уновчен, од стране многих медија, искрена намера православне браће и сестара да се супротстави пошасти....вреди ли та манифестација, Не Дај Боже мили, и једне капи проливене крви?

Да погледамо могући ефекат прошлогодишљег предлога:

Шетају неки људи од тачке А до тачке Б, пустим улицама, у којима као канделабри стоје полицајци. Сабласно, на саблазан..Иоле поштен и искрен медиј, бар ће једном реченицом потврдити да је саблазно пуст град, одговор становника Београда на такво што....цивилизовано, што би они рекли....по Христу, што би ми рекли...

ne_shvata

:)

:)

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...