Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

definitivno ne ni za pedere, ali ni za Obraz-ovski metod isceljenja.....

Добро поштујем твој став...али сигурно их нећемо неким трибинама зауставити да марширају...нема другог начина него спречити параду (не кажем да их треба убијати, али да у том моменту може пасти мртвих глава и њихових и наших, то свако зна и зато је крива држава што не забране параду)

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

''отац Жарко трн у оку''....

ma daleko bilo...meni pomenuti otac nije trun u oku...dovoljno mi je moje sopstveno brvno... 0110_hahaha...

poznajem malo pomenutog oca...doalzio je on cesto u moj kraj i nas manastir Racu...i drzao jako

divne besede...cak sam oko 2 meseca i radila kod pomenutog oca daleke 2002-e...bilo je to nezaboravno

zivotno iskustvo...  jahojao234....

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

``Што га исти тај патријах Павле није изопштио из Цркве па да свима нама да пример како је отац Жарко ђавољи човјек?``

zato sto je taj isti patrijarh imao ljubavi prema bliznjem, ma kakav ovaj bio.....

Тачно. Али требо је изопштити оца Жарка да вама оправда што пљујете оца Жарка...

А да вам кажем ко ће увек благосиљати спречавање геј параде?Отац Жарко наравно који ће тог дана са народом бити на улицама БГ као што је био 2001.

Ја вам исто кажем да је исти тај отац Жарко бранио патријаха Павла када су екуменисти желели живог да га сахране и да поставе новог...толко о оцу Жарко и његовој "мржњи" према патријарху Павлу.

Подели на овим сајтовима

''отац Жарко трн у оку''....

ma daleko bilo...meni pomenuti otac nije trun u oku...dovoljno mi je moje sopstveno brvno... 0110_hahaha...

poznajem malo pomenutog oca...doalzio je on cesto u moj kraj i nas manastir Racu...i drzao jako

divne besede...cak sam oko 2 meseca i radila kod pomenutog oca daleke 2002-e...bilo je to nezaboravno

zivotno iskustvo...  jahojao234....

Не мислим на тебе сестро, ти си друга прича. Ти умеш да саслушаш брата свога у Христу спрам неких осталих "богомољаца" на овом форуму...

Подели на овим сајтовима

``а педере браните од Образа``,   kako mislis da gresnoga izlecis??? batinama???? prebices greh???

Педери који промовишу ту болест су пре свега плаћеници. Они немају ни намере да се кају. Питам вас конкректно: Кога више волите, педере или Образ?

Да знамо на чему смо јер жалосно ако неко више подржава педере него Образ, стварно...свако ко то подржава нека бар отворено каже: "Ја желим хомосексуално дете, слободно ви педери промовиши те своју накарадну болест, ми вас волимо, ви сте у тренду"....

Jako je stetno po dusu imati emocionalne(pozoitvne ili negativne) odnose prema bezlicnim stvarima.

Strankama, organizacijama, pokretima, ideologijama, preduzecima etc.

Подели на овим сајтовима

pa  hvala...brate semberac...eto trudim se da saslusam...sve ljude...  0110_hahaha...

jer znam jako dobro...iskusila sam na sopstvenoj kozi... greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='jahojao234' />...

kaliko starsno ume da zaboli... kada brat brata ne voli, i kada nece da ga cuje, a kamoli saslusa...  greengrin...

zato je zivot...velika skola...u kojoj se uci do kraja, sve do groba...   greengrin...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Kada kažeš da je o.Žarko bio na ulicama 2001.jel to znači da je i on učestvovao u tučama?

Наравно да није учествовао у тучама он је тад био око 70 година...а знаш ли шта је тад рекао медијама?"Ми њих не мрзимо као људе, ми мрзимо њихов грех"

Подели на овим сајтовима

Видећемо ми за 20-30 година ако Бог да ко је био управо а ко не. Сада је глупо о томе причати шта ће бити а шта не. Немојте се само тад правдати како сте кренули путем лакшег отпора, имали сте очи и уши да видити и чујете. Али надам се да ћемо наћи заједнички пут, јер ми неверујемо у плурализам већ у заједничку судбину Срба.

Брате, шта очекујеш да ће да се догоди за 20-30 година?

Шта подразумеваш под уједињеном Србијом, мислиш да ће се вратити контрола над Косовом, или мислиш да ће се Србија проширити? Подразумеваш ли уједињење у географском, или у сваком другом смислу, политичком, верском итд??

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kada kažeš da je o.Žarko bio na ulicama 2001.jel to znači da je i on učestvovao u tučama?

Наравно да није учествовао у тучама он је тад био око 70 година...а знаш ли шта је тад рекао медијама?"Ми њих не мрзимо као људе, ми мрзимо њихов грех"

pa zasto onda podrzava njihovo mlacenje......

Подели на овим сајтовима

@Semberac

Ako Obrazovci prebijaju pedere kad vide da se ljube na ulici recimo. Zasto onda nikad nijedan Obrazovac ni navijac

ne prbija niti sprecava na bilo koji nacin niti jednog pijanca ili narkomana koji se drogiran tetura ulicom?

Al ima ih u svakom greadu ih mozes videti koliko hoces? Sta sa njima? Oni su neki jaki momci na koje ne smete

da udarite ili sta?

Ako vi smatrate da su pederi neka opasnost sta mislite kolika su tek narkomani i pijanci na ulicam opasnost

pa ili vas oni ne interesuju ili ne smete da se pokazete pred njima?

Ili sto je najverovatnije je cela ta glupost sa Obrazima, Nasima, Strojevcima je jedno veliko mazanje ociju

i danguba za omladinu koja umesto da uci nesto kreativno da radi energiju baca na gluposti?!?!

Подели на овим сајтовима

Шта подразумеваш под уједињеном Србијом, мислиш да ће се вратити контрола над Косовом, или мислиш да ће се Србија проширити? Подразумеваш ли уједињење у географском, или у сваком другом смислу, политичком, верском итд??

Пре свега очекујем уједињење политичко, верско. Када то остваримо онда иде и уједињење географско...не само Космет већ све србске земље. Ја се рецимо никада нећу одрећи србске Босне, нити србске Херцеговине, нити србске Крајине. А сад дал ћу ја то доживети то је друга прича.

Подели на овим сајтовима

@Semberac

Ako Obrazovci prebijaju pedere kad vide da se ljube na ulici recimo. Zasto onda nikad nijedan Obrazovac ni navijac

ne prbija niti sprecava na bilo koji nacin niti jednog pijanca ili narkomana koji se drogiran tetura ulicom?

Al ima ih u svakom greadu ih mozes videti koliko hoces? Sta sa njima? Oni su neki jaki momci na koje ne smete

da udarite ili sta?

Ako vi smatrate da su pederi neka opasnost sta mislite kolika su tek narkomani i pijanci na ulicam opasnost

Ili sto je najverovatnije je cela ta glupost sa Obrazima, Nasima, Strojevcima je jedno veliko mazanje ociju

i danguba za omladinu koja umesto da uci nesto kreativno da radi energiju baca na gluposti?!?!

POTPIS.  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

@Semberac

da udarite ili sta?

Опет се види да ниси у току. Јеси ли рецимо чуо за спречавање Ганџа марша, марш наркомана који траже легализацију марихуане?Ниси наравно јер те то не занима, само те занима да вређаш без основа Образ...али нема везе

Иначе тада је марш спречен без капи крви, само пропагандом. Зар то није добра ствар?

Када је Образ подржо онај центар у Црној Реци за лечење наркомана, и ту смо испали насилници само зато што смо подржали оца Бранислава који је наркомане мало лопатом ударо по тури...хехехе

Али занимљиво је рецимо да су НВО организације биле против тог оца Бранислава док су ти исти наркомани који су били бијени лопатом бранили оца Бранислава. Исто тако и њихови родитељи...али некоме је у интересу да пропагира хришћанство као да смо следбеници Гандија...

Шта мислиш о том случају рецимо?Дакле исти ти наркомани и њихови родитељи бране начин лечења оца Бранислава док су медији нападали оца Бранислава (као и поједини екуменисти, али није битно).

Подели на овим сајтовима

Pa mislite da isterate greh iz njih batinama???

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...