Jump to content

Проблеми у браку....

Препоручена порука

Koja je svrha da idem na sve te razgovore i kod svih tih psihologa i savetnika,kada nema truda sa druge strane tj od mog muza.Em smo razdvojeni(kilometrima bukvalno) em covek nije u psihickom stanju uopste da saradjuje,a ja do tada kidam nerve i venem,a jos i dete na putu..Uzasno mi je..

Колико си у стању да се "развежеш" мислима од мужа. Да престанеш да чекаш на њега и почнеш да мислиш на себе? 

Изгради себе, ојачај ....требаће ти и да се оствариш као мајка и уопште у животу. 

Ако чекаш данас њега, а не промениш себе...сутра ћеш само да се пребациш на неког другог кога ћеш да чекаш   и опет иста прича у недоглед. Зато  покушај да промениш нашин размишљања и очекивања од њега и немој да мислиш да ће бити лако..заборави своју тугу и увређеност...и биће боље, сигурно.

Њему нек је просто, све до сад што је било...једино не освртањем уназад можеш да кренеш напред...а ти то можеш, сигурна сам.

П.С. Сваки твој осмех и радост ,у сваком дану твоје трудноће, ставља осмех на лице, за будуће дане твоје бебе. :1502_baby: ...али искрено,потруди се,беба то осећа. 

Све најбоље ти желим  :mazenje:  

Подели на овим сајтовима

.............. preljuba,a do nje nije konkretno doslo,ili se bar nije dokazalo,ili nije doslo do fizicke preljube,ali je doslo do duhovne i mentalne preljube,i izdaje kao osobe,i zapostavljanja i mnoooogo jos stvari uz to................

Oprosti mi sto ovako upadam, ovaj deo mi je nekako privukao paznju. Poslao sam ti jedno pitanje na PP (privatne poruke, u gornjem desnom uglu foruma imas pisamce, kad ti stigne poruka od nekog pojavi se obavestenje), pa ako mozes i zelis odgovori mi, iako naravno nije nista obavezno.

Pozdravljam te, drzi se i uvek gledaj da se setis da nas Hristos nikad ne ostavlja.

Znam da je to sad lako reci, ali ipak to nemoj da zaboravis.

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Koja je svrha da idem na sve te razgovore i kod svih tih psihologa i savetnika,kada nema truda sa druge strane tj od mog muza.Em smo razdvojeni(kilometrima bukvalno) em covek nije u psihickom stanju uopste da saradjuje,a ja do tada kidam nerve i venem,a jos i dete na putu..Uzasno mi je..

Сврха је и те каква, јер по лек иде "здрав" а не "болестан"

Што рече Сања горе, ти себе мораш да чуваш, и бебу, ти вредиш.

Од кидања ништа нема, а добар психолог ће умети да размрси клупко у теби, бар толико да почнеш да размишљаш другачије и да себе више чуваш и волиш.

Свако добро желим теби и бебици :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Колико си у стању да се "развежеш" мислима од мужа. Да престанеш да чекаш на њега и почнеш да мислиш на себе? 

Изгради себе, ојачај ....требаће ти и да се оствариш као мајка и уопште у животу. 

П.С. Сваки твој осмех и радост ,у сваком дану твоје трудноће, ставља осмех на лице, за будуће дане твоје бебе. :1502_baby: ...али искрено,потруди се,беба то осећа. 

Pa ne mogu da se razvezem ni mislima od njega,dok god me on drzi "svezanu" i u neizvesnosti..Po meni ima veoma jakih razloga za rastanak(iako mi je tesko to da priznam) ali ja nemam valjan crkveni razlog za razvod,jer nema konretnog krivca ni krivice po crkvenim pravilima koje sam procitala..A toliko sam zelela napokon crkveni brak i trud zajednicki i sve..i sada me muci to moje pitanje sta raditi,kao da je na meni sva odluka za sve ovo,i tu se kockam sa mojom a i tudjom vecnoscu,jer ne znam sta je ispravno uraditi..i kako...A nije prosao dan moje trudnoce da nisam bez stresa ili tuge,i znam da beba sve oseca,i onda mi jos gore,jer ne znam kako da se saberem i bar zbog toga da se smirim..

Подели на овим сајтовима

Помоли се и не брини, не секирај се унапред . Биће све како треба, само имај вере .

" Пренеси на Господа бригу своју и Он ће те прехранити "

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Psaltir/Psaltir054.htm

Подели на овим сајтовима

,dok god me on drzi "svezanu"

Ako хоћеш да ми верујеш (а не мораш (опет твој избор) ) ... ти себе дршиш свезану, јер си тако изабрала да буде.  

Шта год да решиш,немој да се бојиш.Господ је с тобом. Што рече Владимир,ослони се на Господа,моли се и имај поверења у Њега.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...