Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Imam diplomu veterinarskog tehni?ara,trenutno studiram sto?arstvo(još uvek  klapklap).Kao kllinac sam radio u raznim firmama uglavnom kao fizikalac a u zadnje vreme se bavim obezbe?enjem po diskotekama , koncertima i festivalima.

?? ????? ?? ???????

???? ??????? ?? ??? ????? ??? ????? ?????.

Apsolvent
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ја сам агроном по занимању. Јелена од тебе тражим рецепте, Никола ти да ми осигураш кола и стан, Палма молим те среди ми бесплатан преглед, а ти Лионе ... за тебе ћу морати смислити неко догматско питање, касније ћу  crvenilo 0202_238 0202_238

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ја радим у једној малој фирми која се зове Термоелектрана " Никола Тесла"  0202_238.По занимању машински техничар  crvenilo

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

vatrogasac

?? ?? ?? ??????????? ??????? ???????!  joooj
cuj devojko u ovim godinama  confused

sto 0110_hahaha? ja sam zaista zavrsila tu skolu i to mi pise u diplomi.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ја....немам појма....ја сам инжилир пејзажне архитектуре. Па сам се у Русији преквалификовао у теолога.Е сад бавим се компјутерском графиком 2д и 3д.Па и архитектуром...Једно време сам се бавио иконописом, али сад се не бавим јер никоме то не треба ( ја то озбиљно).

Подели на овим сајтовима

vatrogasac

?? ?? ?? ??????????? ??????? ???????!  0110_hahaha
cuj devojko u ovim godinama  confused

sto kraljica? ja sam zaista zavrsila tu skolu i to mi pise u diplomi.

???? ????? ?? ?? ????? ?????? ????????  0110_hahaha :o

????? ?? ?????? ?? ?? ??????, ?? ??? '??? ?? ????? ?????????? ??? ??? ??? ????, ?? ?? ?? ??? ??????  dada

Подели на овим сајтовима

Водени инжењер  0110_hahaha

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...