Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Oče, kod mene je paroK za slavu došao uveče u jedanest i 15, i osvetio vodu To mu je praksa da kod nas dolazi u kasne večernje sate Mi smo navikli, i pošto smo mu mi poslednja kuća za to veče, onda barem može malo sjesti kod nas i popiti kaHfu i rakiju Хахахаха, свашта сам чуо, али ово још нисам sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Oče, kod mene je paroK za slavu došao uveče u jedanest i 15, i osvetio vodu To mu je praksa da kod nas dolazi u kasne večernje sate Mi smo navikli, i pošto smo mu mi poslednja kuća za to veče, onda barem može malo sjesti kod nas i popiti kaHfu i rakiju Па наравно. Кад дође, дошао је. И код мене је свештеник увек долазио увече да свети водицу, таман после тога седнемо, мало попијемо, ко људи... Ел Нињо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Хахахаха, свашта сам чуо, али ово још нисам Vjeruj mi i to kad se sa tatom zapriča o politici onda prije ponoći ne počinje osvećenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Vjeruj mi i to kad se sa tatom zapriča o politici onda prije ponoći ne počinje osvećenje Невероватно је како ми прија да чујем тако нешто, да је свештеник тако близак с људима, а још ми више прија да људи (у овом случају твоја породица) тако лепо прихвате свештеника у дом без обзира на време Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 A što je najjače, moji nijesu baš nešto vjerujući... Ali nikad ni tata ni majka nisu pravili problem oko toga što dođe kasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 A što je najjače, moji nijesu baš nešto vjerujući... Ali nikad ni tata ni majka nisu pravili problem oko toga što dođe kasno... Исти случај је и код мене. Али морам рећи да много више поштују свештенике и да више иду у цркву од како сам уписао Богословски факултет gringrin Но, да не бомбардујемо тему. Ваља скупити парохијане и озбиљно попричати са њима о овом проблему. Није баш свеједно свештенику када дође код неког нпр. у 16 часова, а овај га испрати са врата са горе поменутим изговором да не ваља светити водицу после 12. Још ако то уради више њих, онда је тек гадно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Pa zar je moguće to da vrate sveštenika sa vrata??? Koja sramota... Ja često idem sa sveštenikom na parohiju i to nam se nika nije desilo. Čak i ljudi koji nisu vjerujući, prime sveštenika, ako ništa bar da kafu popije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Pa zar je moguće to da vrate sveštenika sa vrata??? Koja sramota... Ja često idem sa sveštenikom na parohiju i to nam se nika nije desilo. Čak i ljudi koji nisu vjerujući, prime sveštenika, ako ništa bar da kafu popije... Као што рекох, свашта сам чуо. Зато је мој свештеник који је сада у пензији имао фино решење за овакву ситуацију. Написао сам на првој страни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Као што рекох, свашта сам чуо. Зато је мој свештеник који је сада у пензији имао фино решење за овакву ситуацију. Написао сам на првој страни А како се зове тај твој свештеник? .smesko. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Не зове се, сам дође Шалим се, Томислав Милуновић се зове Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 To bi kod nas bila velika sramota domaćinu... Pa čitavo selo bi mu se smijalo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 To bi kod nas bila velika sramota domaćinu... Pa čitavo selo bi mu se smijalo... Ех брате. Негде је домаћин онај који истера свештеника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Bože sačuvaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Не зове се, сам дође Шалим се, Томислав Милуновић се зове Па, ако сам долази онда, ипак, зове се/себе. Субјекат врши радњу на себи. Значи позвао се/себе. Нисам погрешила Е, не познајем га .smesko. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 @, E,oce ja nadrlja po ovom pitanju prekjuce.Ove godine smo poceli slaviti svetog Georgija Pobedosca s tim da Gurgevdan slavimo a Djuedjic "obelezavamo". Pozovem ja svestenika da sveti vodicu i od mojih dobih 100 i1 opasku! Na kraju se razbezase kud koji. Sledeci put ima da cutim. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука