Тања1 Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Mi ni nemamo evro, mi imamo Kč. A to evro izgleda po svemu nikad ni ne bude, ahahahaha. Krunu mi moramo krotit i oslabljivat umjetno jer nam propade izvoz, narodna banka ju "okresava". http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:436298-Ceska-nece-uvesti-evro-pre-2019-godine Данска није увела евро, ми имамо круну. Ја сам за излазак Данске из ЕУ. Данци су такође за излазак из ЕУ, њих око 39 одсто 2013 године, сада можда и више. Једноставно, овако не иде, много је условљености, лицемерја и двоструких аршина! Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Данска није увела евро, ми имамо круну. Ја сам за излазак Данске из ЕУ. Данци су такође за излазак из ЕУ, њих око 39 одсто 2013 године, сада можда и више. Једноставно, овако не иде, много је условљености, лицемерја и двоструких аршина! Češka nije toliko protiv evra ali nije isključeno da se okrene i ona od EU za par godina potpuno jer Česi kad čuju za imigrantske kvote amok ih hvata. Mala zemlja pa se boje, imaju 2-3 promila muslimana a toliko zapomažu kao da ih imaju 20-30% najmanje, uřas! Ako izadju iz EU to će biti jedino zbog imigranata, radi ničeg drugog. Oni su takvi paranoici da kad dobiju napad paranoje i histerije od tih imigranata samo im se sklanjaj i bjež im sa očiju, ne pomaže ništa, šamari, voda, ništa! Oni odmah misle: klaće nas po Pragu ko zečeve. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Oni su takvi paranoici da kad dobiju napad paranoje i histerije od tih imigranata samo im se sklanjaj i bjež im sa očiju, ne pomaže ništa, šamari, voda, ništa! Oni odmah misle: klaće nas po Pragu ko zečeve. Edit: kad dobiju napad paranoje panike i histerije Panika je ta prava riječ! Još kad vide ovakve stvari, pada im mrak na oči, njima ne bude problem ogradit se zidom i s njega bi bili u stanju pucat na sve okolo što se kreće, strašni paničari: http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:556134-Albanija-Uhapsen-ubica-dvoje-ceskih-turista Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Češka nije toliko protiv evra ali nije isključeno da se okrene i ona od EU za par godina potpuno jer Česi kad čuju za imigrantske kvote amok ih hvata. Mala zemlja pa se boje, imaju 2-3 promila muslimana a toliko zapomažu kao da ih imaju 20-30% najmanje, uřas! Ako izadju iz EU to će biti jedino zbog imigranata, radi ničeg drugog. Oni su takvi paranoici da kad dobiju napad paranoje i histerije od tih imigranata samo im se sklanjaj i bjež im sa očiju, ne pomaže ništa, šamari, voda, ništa! Oni odmah misle: klaće nas po Pragu ko zečeve. Неко ко нас сада чита, посебно ако нас читају они из НВО за људска права, помислиће да је излаз из ЕУ фантазија ахахахаха. Није него више није фантазија, јер се отпор против ЕУ шири целом политичком палетом, само је нашем премијеру у личном интерсу да лаже народ, замисли кад више није незамисливо да Данска једног дана напусти заједницу. Једини разлог који мери врсту данаца који подржавају ЕУ је: новац и економске користи. Мора дакле бити корисно, профитабилан бизнис. Онда наравно ЕУ је језгро "идеалиста" који виде ЕУ као "мировни пројекат". За мене која, рекло би се, да сам политички опредељена, али нисам, вуче левици, ништа од наведеног нема моју подршку ЕУ - ни у најмању руку, благо речено. "ЕУ је политички, елитистички пројекат, економски логор смрти, краду нашу слободу" - каже већину младих данаца данас. Мислим да би је требало напустити у најкраћем могућем року, и невладине за људска права обесити на сред теразија ахаахаха! Верујем да ће се нешто слично догодити у блиској будућности. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Ma oni su se tom Briselu baš zanijeli, ja sam mislio hajd eurozona, a Šengen, zajednički trg rada, robe i službi, takva slaba konfederacija a oni počeli odande iz Brisela diktirat takve besmislene stvari, kakva će koja kobasica i šljivovica biti, ni prase ne možeš kod kuće priklat, u mesnicama umjesto drvenih plastične daske za rezanje mesa, kakva daska na šolji za wc kojeg kvaliteta itd. Pa to bi smorilo i odbilo i najvećeg EU optimistu. Ne znam jesu li već propisali i kvalitet i eurostandard misnog vina i hostija i odobrili, kolaudovali autorizovane licencovane dobavljače, ne bi me uopšte začudilo da jesu Manolis, florenntina, Svetlana Pecin-Saraguda and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Ma oni su se tom Briselu baš zanijeli, ja sam mislio hajd eurozona, a Šengen, zajednički trg rada, robe i službi, takva slaba konfederacija a oni počeli odande iz Brisela diktirat takve besmislene stvari, kakva će koja kobasica i šljivovica biti, ni prase ne možeš kod kuće priklat, u mesnicama umjesto drvenih plastične daske za rezanje mesa, kakva daska na šolji za wc kojeg kvaliteta itd. Pa to bi smorilo i odbilo i najvećeg EU optimistu. Ne znam jesu li već propisali i kvalitet i standard misnog vina i hostija i odobrili, kolaudovali autorizovane licencovane dobavljače, ne bi me uopšte začudilo da jesu Wir leben in einer Diktatur. Der Brüsseler Diktatur http://www.welt.de/kultur/article12817671/Wir-leben-in-einer-Diktatur-Der-Bruesseler-Diktatur.html И то на језику Ангеле Меркел ахахахаха Zayron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 U šta god pogledaš s tim je neki problem a u Briselu se to zašprajcovalo sve nekako i gmicaju nešto s tim. Ovdje izgmicali da su domaće kobasice fuj, verboten: http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/klobasy-la-brusel-tradicnemu-udeniu-odzvonilo-prichadza-umely-dym.html Ovdje još i to da je i domaća šljivovica fuj: http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/svetova-ekonomika/slivovice-ohrozena-zmizi-kvuli-bruselu/r~i:article:390326/ Pa onda to sve nadiglo i našeg prezidenta, takvi besmisli: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/298016/zeman-bojuje-za-zabijacky-je-to-krasna-slavnost-a-vsichni-jsou-domaci.html A još nam ovi neki prsitali na mnuku pa raširili famu, hoax o tome da su te restriktivne mjere Brisela ustvari rezultat dodvoravanja, šlihtanja islamistima. I da će biti zato svuda u EU zabranjemo domaće kućno klanje svinja. A Česi i Moravani pogotovu samo što se nisu scvokli kad su to čuli. Gdje Moravanima da zabraniš zabijačku, klanje prasat, šljivovicu i kobasicu, Šta ima čovjek potom žrat i pit, il se bolje odmah objesit da se ne muče tako gladju. Ljudi ovdje zapjenili ko šampanjac kad su to čuli, samo što nisu explodirali od muke: http://tn.nova.cz/clanek/eu-zakazala-tradicni-vesnickou-zabijacku-tvrdi-islamofobove.html A rezultati svih tih briselskih besmisla su ovo, nek se onda ne čude kad Češka zalupi vratima. https://www.facebook.com/narodnidemokracie?fref=ts https://www.facebook.com/ivcrn?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/StopHalalcz?fref=ts : Svetlana Pecin-Saraguda and horatio је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Питање за Барона: Може ли земља која учествује са само 1,8 одсто у економији еврозоне, да има тако велики утицај? Питање за Барона: Може ли земља која учествује са само 1,8 одсто у економији еврозоне, да има тако велики утицај? Pa naravno da moze i mora. Sve drzave imaju ista prava, EU nije akcionarsko drustvo da se odlucuje na osnovu procenta ulozenog kapitala. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Milan Nikolic, Драшко and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 http://www.dragas.biz/varufakis/ Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Bravo Grci. Uzeliste svoju dudbinu u svoje ruke iz ruku bankarskih krvopija. Sada ce lepo da vam prepolove dug jer ste kroz kamate vec odplatili pola duga a ostalo ce da vam reprogramiraju pa cete poceti opet da zivite kako treba. A bankari neka sada odvajaju od usta ... Aha... i kad građanin dužnik ode u banku i kaže da neće da ni da plati dug ni da prihvati predloženi reprogram duga jer su su članovi njegove familije referendumski odlučili tako, ovi iz banke se odmah useru u gaće, oproste mu pola duga, i pitaju da li je potrebno nešto da mu otpevaju... probaj i ti tako ako imaš neki kredit... garantovano prolaziš dobro... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Aha... i kad građanin dužnik ode u banku i kaže da neće da ni da plati dug ni da prihvati predloženi reprogram duga jer su su članovi njegove familije referendumski odlučili tako, ovi iz banke se odmah useru u gaće, oproste mu pola duga, i pitaju da li je potrebno nešto da mu otpevaju... probaj i ti tako ako imaš neki kredit... garantovano prolaziš dobro... Pa ja ne mogu da didjem u takvu situaciju jer kada odem u banku da trazim kredit izmere me i izvagaju i opterete me sa ratom za kredit od nekoh 30% od plate ... A da im zatrazim kerdit cija rata bi bila 1,8 puta moja mesecna plata upisali bi se id smeha ... I naravno ne bi mi dali kredit. Ali grcima su dali takve kredite i sada ko im je kriv sto ovi nemaju da vrate i sada ce prestati potpuno da im vracaju jer nema logike. Dug ne mogu da vrate te ne mogu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Тања, ово што ти каже Црвени Барон је питање на које се одговорило на референдуму, тј. да ли се слажемо са "мерама" које нам диктирају. То што ти пишеш је став опозиције која је покушала и у последњем моменту да утиче на гласаче, сејали су страх око банкрота, враћања на драхму, понегде чак на избацивање из ЕУ, и сл. и све то преко приватних ТВ канала. Убеђивали су гледаоце да ће цела Грчка гласати 'да'. Али, иако имају доста велики домет, најпре у Атини која садржи скоро пола Грчке у људству, свуда, у свим општинама, већи проценат је био за 'οχι'. Мало њих су убедили за 'да', а остатак тих гласача није имао ништа против вазалског односа само да не изгубе свој новац. Знаш, влада је између осталог предложила за мере изласка из кризе да се дебело опорезују они који имају пуно пара, нешто што је за њих трилер, а и за њихово друштво у Европи. Прешли су хладно преко тих предлога као да не постоје, а хтели су да наставе са 'цеђењем' радног народа, земљорадника, уопште оних који с тешкоћом састављају крај с крајем или чак немају ништа. Што се мене тиче, баш ме брига за евро. Сматрам да је много боље имати своју валуту, а не чекати да ти неко из иностранства пошаље тамо одштампани новац, јер ти не омогућавају да га сам штампаш. Пре свега желим да ти кажем да одлично познајем финансијскии менталитет запада/банкара, тешко ми је видети да ћете остати у евру, али пре свега јасно је да ће вам банкомати бити без новца наредни период, а што може довести до немира, и није ми јасно чему сте славили у Атини у недељу увече, када радовању нема разлога (али то је менталитет сличан нашем, оно када славимо "поразе", не чуди ме), јер је очигледно да је пут испред вас још оштрији...Ако желите да исплатите пензије и плате и јавни сектор, мислим да ће земља морати поново да уведе "драхму". Бојим се да ће настати тотални колапс, да ће људи учинити све да добију свој новац из банака, а неће бити никаквог новца, а влада неће моћи да уради ништа. Ако испаднете из евра, за увођење нове валуте потребно је време, можде да се деси црно тржиште и шверц...тако да је ово један од најважнијих тренутака за вашу земљу, али и за ЕУ. Тако да, драга моја, ја се ником у невољи не "сладим", сугеришем да се могу догодити ствари које ни не замишљате да могу да се догоде, имате посла са зеленашима. Срећно! florenntina and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Пре свега желим да ти кажем да одлично познајем финансијскии менталитет запада/банкара, тешко ми је видети да ћете остати у евру, али пре свега јасно је да ће вам банкомати бити без новца наредни период, а што може довести до немира, и није ми јасно чему сте славили у Атини у недељу увече, када радовању нема разлога, јер је очигледно да је пут испред вас још оштрији...Ако желите да исплатите пензије и плате и јавни сектор, мислим да ће земља морати поново да уведе "драхму". Бојим се да ће настати тотални колапс, да ће људи учинити све да добију свој новац из банака, а неће бити никаквог новца, а влада неће моћи да уради ништа. Ако испаднете из евра, за увођење нове валуте потребно је време, можде да се деси црно тржиште и шверц...тако да је ово један од најважнијих тренутака за вашу земљу, а и за ЕУ. Тако да, драга моја, ја се ником у невољи не "сладим", сугеришем да се могу догодити ствари које ни не замишљате да могу да се догоде. Срећно! A posto kazes da poznajes bankarski sektor sta mislis sta ce biti sa novcem koji se nalazi trenutno u grckoj? Kod grka u dzepovima, u kasama u prodavnicama, u bankama. Mislis da ce taj novac volzebno nestati ili nekom magijom zavrsiti u Briselu pa ce grci morati da mole za njega? Upravo je obrnuto i da ne bi dosli u tu situaciju nisu ni isplatili ovih 1,6 mld. MMF-u... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука