RYLAH Написано Јул 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Рецимо да се бавиш зеленашењем. Позајмљујеш паре лику, видиш да има проблема са враћањем, погледаш шта има од прихода. Видиш да има неке некретнине које би могао да узмеш и продаш, али у суштини много велико цимање. Прекинеш да му дајеш паре и кренеш да га притежеш да одваја од уста и врати ти све паре, заједно са каматом, јел тако? Позајмљујеш паре другом лику, видиш да редовно плаћа. Распиташ се онда мало. видиш да има много велики посао, и могао би да ти врати све или велики део дуга ако се мало натегне, али у принципу имаш сталан прилив капитала, и сигуран си да ће тако да остане дуже време. Шта тад радиш? Смањиш му камату да случајно не оде код другог и наставиш да радиш са њим. САД је, рецимо, дуговала чланство у УН за неколико година. Покренуле земље које их мрзе причу да се њихово чланство замрзне док не врате дуг. Следећи дан су одједном платили све за неколико година уназад и тиме показали неке ствари. Е сад, кад се једном подвуче црта, шта ће са толиким дуговима да буде, мислим да нико не зна. Ал знам да ће Немачка много боље да прође од Грчке, колко год да има већи дуг, исто ко и САД, Кина и Русија. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Kako javlja televizija "Pink", na referendumu u Grčkoj apsolutnu većinu osvojio Vučić. RYLAH, Juanito, Pontifex Emeritus and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Taj Cipras mi deluje ono kupovina obicne magle. Kaze glasajte za NE,glasacemo za NE,sutra ujutru sam ako prodje nase NE evrozoni odmah u 7h u Briselu na postizanju novog dogovora sa nasim prijateljima iz evrozone. I ja sad ne kontam,sta je poenta svega. Da ne pricam da su obecanja pre izbora zavrsila kad i izbori svoju istoriju. Ocigledno je samo da izgleda kako god okrenes mi prisustvujemo predstavama za javnost i da svi politicari svih zemalja su obicne lutke kojima upravljaju mocnici sa zapada. Poenta je upravo u dogovoru i pozicije grcke vlade u tim pregovorima. Sada posle referenduma imaju mandat naroda da budu ravnopravan partner u tim pregovorima a ne ovce za sisanje kao do sada. Bravo Grci, ne dajte da vas bankari sisaju i piju vam krv. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 ΟΧΙ Mogu da nam pljunu pod prozor. Bravo Grci. Uzeliste svoju dudbinu u svoje ruke iz ruku bankarskih krvopija. Sada ce lepo da vam prepolove dug jer ste kroz kamate vec odplatili pola duga a ostalo ce da vam reprogramiraju pa cete poceti opet da zivite kako treba. A bankari neka sada odvajaju od usta ... Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 ΟΧΙ Mogu da nam pljunu pod prozor. Значи, Грци су напустили еврозону! Хоће ли остати у еврима након "не"? Сада ћетe морати да уведeтe другу валуту, јер евро више није доступан као метод плаћања. Оног тренутка када неко уводи нову валуту, напушта еврозону. То су елементи који су Грци изгласали данас, не?! Ок. Изабрали сте колеру! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Значи, Грци су напустили еврозону! Хоће ли остати у еврима након "не"? Сада ћетe морати да уведeтe другу валуту, јер евро више није доступан као метод плаћања. Оног тренутка када неко уводи нову валуту, напушта еврозону. То су елементи који су Грци изгласали данас, не?! Ок. Изабрали сте колеру! Odakle vam to da Grci napustaju bilo sta? EU? Ne napustaju ni EU ni evro samo vise nece pristajati na ucene MMF-a i evropske centralne banke. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Kako javlja televizija "Pink", na referendumu u Grčkoj apsolutnu većinu osvojio Vučić. Драшко and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Odakle vam to da Grci napustaju bilo sta? EU? Ne napustaju ni EU ni evro samo vise nece pristajati na ucene MMF-a i evropske centralne banke. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Питање за Барона: Може ли земља која учествује са само 1,8 одсто у економији еврозоне, да има тако велики утицај? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 A bankari neka sada odvajaju od usta ... Odakle vam to da Grci napustaju bilo sta? ahahahaha https://goo.gl/3ELPCo ИгорМ and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Можда неће да напусте, али се може деси да их избаце. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Odakle vam to da Grci napustaju bilo sta? EU? Ne napustaju ni EU ni evro samo vise nece pristajati na ucene MMF-a i evropske centralne banke. Uvidimo, sad mi onaj moj pprijatelj Srbin što je katolik javlja, sljedeća na redu je Italija. A taman večeras se sreo danas sa italijanskim ambasadorom u BiH tamo na moru na Čiovu, bila nekakva regata jahti, zna inače italijanski kao i ja. Pričao mu taj ambasador kako je bio dočekao papu u Sarajevu. On se svuda s nekima takvima nadje a sve slučajno, ahahahaha, u Kelnu sjedio na svečanom ručku pored kelnskog nadbiskupa. Kažem mu davaj link za tu Italiju, on veli, nema linka još ali takve su prognoze. Italija i Grčka bi onda mogle vaspostavit ponovo vizatnijsko-rimsku Carsku zonu i iskašljat se na sve njih "barbare", ahahahaha. Uz pomoć Moskovske Patrijaršije i Putina, Trećeg Rima, Fanara Drugog Rima i Vatikana Prvog Rima naravno, udruženim snagama, ekumenskim. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Плутон, Crveni Baron, Milan Nikolic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Uvidimo, sad mi onaj moj pprijatelj Srbin što je katolik javlja, sljedeća na redu je Italija. A taman večeras se sreo danas sa italijanskim ambasadorom u BiH tamo na moru na Čiovu, bila nekakva regata jahti, zna inače italijanski kao i ja. Pričao mu taj ambasador kako je bio dočekao papu u Sarajevu. On se svuda s nekima takvima nadje a sve slučajno, ahahahaha, u Kelnu sjedio na svečanom ručku pored kelnskog nadbiskupa. Kažem mu davaj link za tu Italiju, on veli, nema linka još ali takve su prognoze. Italija i Grčka bi onda mogle vaspostavit ponovo vizatnijsko-rimsku Carsku zonu i iskašljat se na sve njih "barbare", ahahahaha. Uz pomoć Moskovske Patrijaršije i Putina, Trećeg Rima, Fanara Drugog Rima i Vatikana Prvog Rima naravno, udruženim snagama, ekumenskim. @Zayron, можда сада уследи домино ефекат, више земаља одустане и напусти сарадњу са ЕУ, можда још неке земље окрену леђа Европи. То би био коначни крај ЕУ. то је свакако чега се банкари боје, ако би то само била Грчка са проблемима, вероватно би је избацили из ЕУ одавно. Кад је грчка криза почела негде око 2010 године, плашили су се да би и друге земље пошле њеним путем, баш као домине. Страхује се да ће цела евро сарадња да пропадне ако сама једна земља изађе. То може имати драматичне последице и за земље које нису увеле евро, смеј се смеј, само се смеј, далеко је од сигурног да не пође "погрешно" ахахааха. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 @Zayron, можда сада уследи домино ефекат, више земаља одустане и напусти сарадњу са ЕУ, можда још неке земље окрену леђа Европи. То би био коначни крај ЕУ. то је свакако чега се банкари боје, ако би то само била Грчка са проблемима, вероватно би је избацили из ЕУ одавно. Кад је грчка криза почела негде око 2010 године, плашили су се да би и друге земље пошле њеним путем, баш као домине. Страхује се да ће цела евро сарадња да пропадне ако сама једна земља изађе. То може имати драматичне последице и за земље које нису увеле евро, смеј се смеј, само се смеј, далеко је од сигурног да не пође "погрешно" ахахааха. Mi ni nemamo evro, mi imamo Kč. A to evro izgleda po svemu nikad ni ne bude, ahahahaha. Krunu mi moramo krotit i oslabljivat umjetno jer nam propade izvoz, narodna banka ju "okresava", šiša naćelavo, jača je dvaput nego što tamo piše. http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:436298-Ceska-nece-uvesti-evro-pre-2019-godine Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука