Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Што да не променим кад ми се може Не могу да верујем колико се људи лично (подвлачим: лично) пале и, очигледно, осећају увређени темом и разговором о теми. Да ли то нешто говори о начину размишљања и његовим подсвесним мотивима? Хммм... Naravno... ili ti Prirodno... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Да ли је, онда, и емисија "Време је за бебе" болесна? Xaxaxaxaxaxaxaxaxa.... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Kod nas treba da se snima emisija " Vreme je za BABE" .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 dodala bi koji unovcavaju svoj broj od 19-toro dece Пази "уновчавају" Шта сте се сви ухватили тога што "уновчавају". Па нека! Нек уновчавају. Може им се. Јединствени су. На крају, те паре иду тој деци, никоме другоме. А емисију су започели са четрнаесторо. Што ли их не "уновчише" раније, рецимо са десеторо. И то би био хит "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Да ли је, онда, и емисија "Време је за бебе" болесна? Nemam pojma, nisam gledao A rekao sam: Možda nisu bolesnici Prema tome, nisam ih nazvao bolesnicima. kopitar је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Пази "уновчавају" Шта сте се сви ухватили тога што "уновчавају". Па нека! Нек уновчавају. Може им се. Јединствени су. На крају, те паре иду тој деци, никоме другоме. А емисију су започели са четрнаесторо. Што ли их не "уновчише" раније, рецимо са десеторо. И то би био хит није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Kod nas treba da se snima emisiji " Vreme je za BABE" Хахаха кул. Мислим, кул је коментар. А ситуација је очајна. И то ће најбоље да посведочи о. Иван, који је у овој години у својој парохији имао три са'ране, ниједно венчање и ниједно крштење. Сећам се када је на једном предавању о. Давид рекао да Албанци можда и треба да добију Косово, јер они испуњавају Божију заповест "Рађајте се и множите". Не држите ме за реч и не цепидлачите, али нешто слично јесте рекао "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 hmmmmmm verovatno i o tvom razmisljanju ova tema govori hmmmmm Наравно да говори. Само што је моје размишљање пре пет година било идентично твом. Зато и препознајем ствар "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Хахаха кул. Мислим, кул је коментар. А ситуација је очајна. И то ће најбоље да посведочи о. Иван, који је у овој години у својој парохији имао три са'ране, ниједно венчање и ниједно крштење. Сећам се када је на једном предавању о. Давид рекао да Албанци можда и треба да добију Косово, јер они испуњавају Божију заповест "Рађајте се и множите". Не држите ме за реч и не цепидлачите, али нешто слично јесте рекао ajmo domacini !!!!!!!!!! po koliko dece imate ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Хахаха кул. Мислим, кул је коментар. А ситуација је очајна. И то ће најбоље да посведочи о. Иван, који је у овој години у својој парохији имао три са'ране, ниједно венчање и ниједно крштење. Сећам се када је на једном предавању о. Давид рекао да Албанци можда и треба да добију Косово, јер они испуњавају Божију заповест "Рађајте се и множите". Не држите ме за реч и не цепидлачите, али нешто слично јесте рекао Па то сам и мисло... а још интересантније је што се и даље отпуштају будуће мајке, што примају саљмо 65% од ионако никаквог личног дохотка... што боловање касни и више од три месеца...еееј ...труднице отпуштају... ..ево баш пре неки дан.. и то У ГОДИНИ КОЈУ ЈЕ ПРЕЦЕДНИК ПРОМОВИСАО КАО ''ГОДИНОМ ДЕЦЕ''... али ми нисмо ''децекомерцијалци'' ми их једноставно немамо... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Malo da se smirimo na temi. Mislim da nije samo poenta roditi decu,već ih i valjano vaspitavati.A ovi roditelji to ne rade ne na ovakav način kao što rade.Nije samo emisija u pitanju već i sve ovo što je o njima na temi do sad postavljeno.Nek su deca živa i zdrava koliko ih ima,ali ova porodica ih vaspitava na jedan veoma zatucan i po meni problematičan način,blago rečeno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Дај бре, Недићу, ово што раде деци је чисто злостављање и пролази још само у Америци због ненормално јаких фундаменталистичких лобија. Лепо признај да си се залетео и ником ништа. Какви подсвесни мотиви? Да си поставио причу о Војводићима, ко би имао нешто против? Ово су лудаци са једним, десет, четрнаесторо или деветнаесторо деце. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Сећам се када је на једном предавању о. Давид рекао да Албанци можда и треба да добију Косово, јер они испуњавају Божију заповест "Рађајте се и множите". Не држите ме за реч и не цепидлачите, али нешто слично јесте рекао Па нема шта ту да неко-било ко каже... То је факт ..они су га добили..макар било и под директном управом Војислава Шешеља... ..ма Путина... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Наравно да говори. Само што је моје размишљање пре пет година било идентично твом. Зато и препознајем ствар izvini a koje je to moje razmisljanje ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Malo da se smirimo na temi. Mislim da nije samo poenta roditi decu,već ih i valjano vaspitavati.A ovi roditelji to ne rade ne na ovakav način kao što rade.Nije samo emisija u pitanju već i sve ovo što je o njima na temi do sad postavljeno.Nek su deca živa i zdrava koliko ih ima,ali ova porodica ih vaspitava na jedan veoma zatucan i po meni problematičan način,blago rečeno. Јесте. Међутим, већина се овде ухватила за то. Не посматрате ствар у ширем контексту. Ствари постављате овако: они су протестанти, они имају пуно деце, они их лоше васпитавају, дакле то је због тога што су протестанти, дакле бити протестант значи имати пуно деце и веома затуцано их васпитавати. И то је криминал. А ја сам имао сасвим друкчију намеру... Ех, зашто смо мушице, а не пчеле?.. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука