Анастасија Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:09, Walter рече Па о томе како код нас никог живог ...не интересује да конкретно подржи младе родитеље и породице... а не видимо да нас нема... да смо најстарија популација у европи ... а ако је пак, са друге стране одраз тога - што нас полако све мање има - некакав ''квалитет'' (у односу на непостојећи ''квантитет'') .. онда смо у великој заблуди... О нашим заблудама говорим...најчешће... Pa izgleda da mladi parovi koji žele da stupe u brak treba da snimaju rijaliti šou od " 24 sata svadba" ,pa onda da se nastavi sa " vreme je za bebe", a kasnije da se smisli " Mitići sa 25-oro dece " i na taj način porodica da napravi biznis i da se izdržava i dalje štancuje decu,a ako žele da decu školuju van kuće onda preporučujem jedan od popularnih kvizova na srpskoj televiziji. Eto mog doprinosa u vidu predloga kako izdržavati 25 -ro dece u Srbiji a da od države ne očekujete previše. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 31. 3. 2012. at 21:44, katja рече sve mi to pre liči na eksperiment... nego na funkcionalnu porodicu Podrzavam. Da se neka od devojcica zove Newt i da se ovo desava na planeti LV-426, sve ovo bi mi imalo vise smisla... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:17, vitko рече ako ti, ivice, tako kazes evo ja verujem da ti ne mislis pogresno http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 od svih koji kritikuju ovu porodicu, neka dignu dva prsta oni koji imaju decu gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:18, Анастасија рече Pa izgleda da mladi parovi koji žele da stupe u brak treba da snimaju rijaliti šou od " 24 sata svadba" ,pa onda da se nastavi sa " vreme je za bebe", a kasnije da se smisli " Mitići sa 25-oro dece " i na taj način porodica da napravi biznis i da se izdržava i dalje štancuje decu,a ako žele da decu školuju van kuće onda preporučujem jedan od popularnih kvizova na srpskoj televiziji. Eto mog doprinosa u vidu predloga kako izdržavati 25 -ro dece u Srbiji a da od države ne očekujete previše. Ја бих са две руке и још којом преко, да их само имам , потписао ово што кажеш... (пре свега што поменуте ''емисије'' не могу да смислим и гади ми се и при самој помисли на њих...) али .. само кад би просек рођене деце у срБББским (све ређим) браковима био бар 2, 5 (не 25 како ти рече )...а не 0,8 детета по браку... Овако.. само нам се чудим... докле ћемо ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 ivice, moraces malo ozbiljnije na tu temu (siguran sam da ti to mozes).. wikipedija je totalno irelevantna pojava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 31. 3. 2012. at 23:54, GeniusAtWork рече Ako nije komercijalizacija i zloupotreba dece, ja ne znam šta jeste...P.S. Link za klip je sa njihovog porodičnog sajta Е, али пази и Која болест, мајко мила! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 a i smatram da imaju pravo da budu konzervativni... isto onoliko pravo koliko i liberalni imaju pravo da se nazivaju liberalima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:23, vitko рече od svih koji kritikuju ovu porodicu, neka dignu dva prsta oni koji imaju decu gringrin ja vec pitala domacine koliko dece imaju ,a niko da odgovori :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Ма људи ..америка је америка ..србија је опет америка... ту је проблем... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:26, Tanja ex Petrija рече ja vec pitala domacine koliko dece imaju ,a niko da odgovori :D ni nedic ni walter :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:26, Tanja ex Petrija рече ja vec pitala domacine koliko dece imaju ,a niko da odgovori :D Ево, ја сам покренуо тему, па је ред и да први одговорим на питање упућено "домаћинима". За 15 месеци брака ја имам, што рече данас супруга, цело једно дете од два месеца и шес' кила . Сам имам 25 година. Сматрам да ми оваква констелација бројки морално допушта да заступам и браним тему коју сам поставио "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:23, vitko рече od svih koji kritikuju ovu porodicu, neka dignu dva prsta oni koji imaju decu gringrin On 1. 4. 2012. at 0:26, Tanja ex Petrija рече ja vec pitala domacine koliko dece imaju ,a niko da odgovori :D Па изгледа нисте истима поставили исто питање... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 da, ovaj klip sto ivica postavi zaista ima kriticnih momenata (nije bas za kategoriju ''koja bolest'' ali dobro, opet moj subjektivni osecaj) ali u svakom slucaju on svoju pricu zasniva na delu, pokazao je svima da ima smisla za zajednicu i zasto da to ne izreklamira... opet, ima puno pravo na to a i nije mu prazna prica, svidjala se ona nekome ili ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 (измењено) On 1. 4. 2012. at 0:25, vitko рече ivice, moraces malo ozbiljnije na tu temu (siguran sam da ti to mozes).. wikipedija je totalno irelevantna pojava Теби није лако... Измењено Април 1, 2012 од Иван Недић Пази с ким причаш и како причаш, Витко је заслужан лик на овом форуму :) Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука