Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 On 31. 3. 2012. at 23:55, vitko рече samo ostro Nedicu... samo ostro није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Па и код нас има ониј који комрцијализују своју децу..продајама ... ''добрим удајама'' ... ''исто таквим женидбама'' ... а држава нам је за ТОТАЛНУ НЕКОМЕРЦИЈАЛИЗАЦИЈУ ... ДИНАР ЈЕДАН НЕ ДАЈУ ... НОВОРОЖЕНОЈ ДЕЦИ ..ИСКРЕНО...НЕГО ЕТО РЕДА РАДИ... А КРАТЕ ГДЕ СТИГНУ... да не кажем КРАДУ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:00, Walter рече Па и код нас има ониј који комрцијализују своју децу..продајама ... ''добрим удајама'' ... ''исто таквим женидбама'' ... а држава нам је за ТОТАЛНУ НЕКОМЕРЦИЈАЛИЗАЦИЈУ ... ДИНАР ЈЕДАН НЕ ДАЈУ ... НОВОРОЖЕНОЈ ДЕЦИ ..ИСКРЕНО...НЕГО ЕТО РЕДА РАДИ... А КРАТЕ ГДЕ СТИГНУ... да не кажем КРАДУ... Waki,o čemu ti pričaš? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 31. 3. 2012. at 23:53, vitko рече neumesno je komentarisati doticnu pricu sa ''podrzavam'' i ''ne podrzavam''.. mozda sa svidja mi se ili ne jer iskljucivo njihova stvar je koliko dece imaju i kako ih vaspitaju. sta vise, web prezentacija je veoma simpaticna (ako je neko pogledao), salju pozitivnu poruku i korisne savete... a i interesantno bi bilo sagledati porodicno stanje komentatora na ovu temu Имају право да васпитавају децу како год желе све док их не злостављају, а ови то раде све у шеснаест и то на разне начине. Узгред, ниси ли ти пре неки дан нападао такозвани ”либерални капитализам”? Е па нигде на свету нема већих промотера најгорег могућег облика капитализма као идеологије од оваквих као што су Дугарови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 pa ivice, opusti se covece... ja samo pokusavam da ukazem na neku drugu perpektivu, pokrenem malo pricu i sa druge strane i nemam intenciju kao pojedini da konstantno moram da budem u pravu i da ubedjujem ljude da to jesam... znachi saaamo opusteno, bez da se nerviras. evo pitaj nedica xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:04, Ивица рече Имају право да васпитавају децу како год желе све док их не злостављају, а ови то раде све у шеснаест и то на разне начине. Узгред, ниси ли ти пре неки дан нападао такозвани ”либерални капитализам”? Е па нигде на свету нема већих промотера најгорег могућег облика капитализма као идеологије од оваквих као што су Дугарови. Чиме их злостављају? (Осим ове предизборне кампање, 'ајде да кажемо да је то злостављање, ОК) "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:02, Анастасија рече Waki,o čemu ti pričaš? Па о томе како код нас никог живог ...не интересује да конкретно подржи младе родитеље и породице... а не видимо да нас нема... да смо најстарија популација у европи ... а ако је пак, са друге стране одраз тога - што нас полако све мање има - некакав ''квалитет'' (у односу на непостојећи ''квантитет'') .. онда смо у великој заблуди... О нашим заблудама говорим...најчешће... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:08, vitko рече pa ivice, opusti se covece... ja samo pokusavam da ukazem na neku drugu perpektivu, pokrenem malo pricu i sa druge strane i nemam intenciju kao pojedini da konstantno moram da budem u pravu i da ubedjujem ljude da to jesam... znachi saaamo opusteno, bez da se nerviras. evo pitaj nedica xD Упрао тако, monsieur Vidocque. Управо то је била моја интенција. Да покренем причу са неке друге стране. Али, то је лепота и проклетство сваког форума - ретко која тема задржи intentio auctoris "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 uzgred receno, ni ja nisam primetio neki vid zlostavljanja... malo mi je negde zao te dece jer propustaju siri spektar drustvenoga zivota i neke ozbiljnije socializacije sa svojim vrsnjacima (opet, iz moje perspektive gledano)... a da ima nekih oblika zlostavljanja, siguran sam da bi prvo u americi bili uhapseni a deca pravac socijalno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:08, Иван Недић рече Чиме их злостављају? (Осим ове предизборне кампање, 'ајде да кажемо да је то злостављање, ОК) Цитат The Duggars are conservative Christians, and due to their fundamentalist biblical beliefs, they practice the following: only watching wholesome family television on DVD, and various historical events; restricted Internet use; wearing modest clothing—which includesmodest-wear swimsuits; male family members keeping their hair cut short, and the females keeping their hair long. Instead of dating, they practice chaperoned courtship, which includes the couple abstaining from physical contact. In the event of engagement, the suitor seeks permission from his girlfriend's father before asking her to be his wife. The children are home-schooled using a mix of materials, including those of Switched On Schoolhouse, Institute in Basic Life Principles (IBLP), and Accelerated Christian Education (ACE).[9] For college studies, several of the older kids use the CollegePlus! program.[10] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:11, Ивица рече je l' to zabranjeno zakonom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:10, vitko рече a da ima nekih oblika zlostavljanja, siguran sam da bi prvo u americi bili uhapseni a deca pravac socijalno Погрешно мислиш. Ако, рецимо, имаш слику свог нагог детета у кади, онда врло лако можеш у апс, а децу у хранитељске породице. Овакве ствари што их Дугарови раде пролазе само зато што их штите екстремно јаки фундаменталистички лобији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 100% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 0:14, vitko рече 100% Није 100, него 200. Нажалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 ako ti, ivice, tako kazes evo ja verujem da ti ne mislis pogresno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука