Jump to content

Вишедетне породице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nisu ti roditelji naivni, videli su kako mogu lako i brzo da zarade, a glavni adut su im deca. Baš lepo.

Е јесте, нарађали су 14 деце (са толико су почели емисију) само да би зарадили... :)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Одговори 628
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Иначе, хтео сам да убацим у тему и наше Војводиће, који се гурају у 60 квадрата. Е, то су јунаци.

Војводићи из Београда

Ирина и Василије Војводић,који су се упознали у цркви Светог Ђорђа на Бановом Брду, где и живе, имају осморо деце. Најстарија је Христина (13), следе Јована (12), Стефан (10), Данило (8), Анастасија (6), Марко (5) , двогодишња Марија и Марта која је још беба. Станују у дограђеном станчићу од шездесетак квадрата у улици Љешка 48 у Београду, украшеном иконама православних светитеља,по којима су деца и добијала имена.Троје деце похађа музичку школу. Василије је завршио Право, и ради као секретар Богословског факулетата.

vojvodicbgdyi0cu8.jpg

Извор http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=45

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Иначе, хтео сам да убацим у тему и наше Војводиће,

ne prilici ti da mesas babe i zabe !

oni nisu ova tema !

tema su ljudi koji su komercijalizovali svoju porodicu !

a tu temu si ti otvorio !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

ne prilici ti da mesas babe i zabe !

oni nisu ova tema !

tema su ljudi koji su komercijalizovali svoju porodicu !

a tu temu si ti otvorio !

Молим?! Значи Војводићи су бабе, а Дугарови жабе, овај зечеви, је л'?

Подели на овим сајтовима

Молим?! Значи Војводићи су бабе, а Дугарови жабе, овај зечеви, је л'?

Да ли су жабе или зечеви не знам, али су сасвим сигурно опасни ментални болесници.

The Duggars are conservative Christians, and due to their fundamentalist biblical beliefs, they practice the following: only watching wholesome family television on DVD, and various historical events; restricted Internet use; wearing modest clothing—which includesmodest-wear swimsuits; male family members keeping their hair cut short, and the females keeping their hair long. Instead of dating, they practice chaperoned courtship, which includes the couple abstaining from physical contact. In the event of engagement, the suitor seeks permission from his girlfriend's father before asking her to be his wife. The children are home-schooled using a mix of materials, including those of Switched On Schoolhouse, Institute in Basic Life Principles (IBLP), and Accelerated Christian Education (ACE).[9] For college studies, several of the older kids use the CollegePlus! program.[10]

http://en.wikipedia.org/wiki/19_Kids_and_Counting

Подели на овим сајтовима

Да ли су жабе или зечеви не знам, али су сасвим сигурно опасни ментални болесници.

http://en.wikipedia....ds_and_Counting

Možda nisu bolesnici, ali fanatici definitvno jesu: http://www.duggarfam...when_where_etc_

Подели на овим сајтовима

menjas poruku ?

hoces na engleskom da ti odgovorim ?

Што да не променим кад ми се може :)

Не могу да верујем колико се људи лично (подвлачим: лично) пале и, очигледно, осећају увређени темом и разговором о теми.

Да ли то нешто говори о начину размишљања и његовим подсвесним мотивима? Хммм...

Подели на овим сајтовима

Možda nisu bolesnici, ali fanatici definitvno jesu: http://www.duggarfam...when_where_etc_

Да ли је, онда, и емисија "Време је за бебе" болесна?

Подели на овим сајтовима

Што да не променим кад ми се може :)

Не могу да верујем колико се људи лично (подвлачим: лично) пале и, очигледно, осећају увређени темом и разговором о теми.

Да ли то нешто говори о начину размишљања и његовим подсвесним мотивима? Хммм...

hmmmmmm

verovatno i o tvom razmisljanju ova tema govori

hmmmmm

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...