Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Svaka čast porodici,smatram gde je više dece i atmosfera je zdravija u svakom smislu .Ali ovo je retkost i biće sve više retkost,jer jednostavno savremeni život tako nameće.Retko se nađu muškarac i žena koji bi da rode ovoliko dece i da ih zajednički vaspitavaju , ravnopravno.A i sve manje ekonomskih uslova je za izdržavanje ovoliko dece.Lepo ali kao što rekoh ovo je retkost. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 sve mi to pre liči na eksperiment... nego na funkcionalnu porodicu "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Нико не похађа школу, већ им свима Мишел држи предавања код куће. Поред тога, сва деца свирају по један инструмент. Вау, па она је стручњак за све области, импресиониран сам. :rolleyes: Ех, ти симпатични јужни баптисти, ко их не зна, скупо би их платио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Нико не похађа школу, већ им свима Мишел држи предавања код куће. Ovo mi se ne dopada,što ne idu u školu,nemoguće je da jedan roditelj ima znanja iz svih predmeta da decu pravilno nauči kao što to imaju nastavnici i profesori koji u školi predaju. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Nije bitno da steknu pravilnu osnovu iz svih predmeta nego da nigde u predmetima nema bezboznog evolucionizmadarvinizmanaturalizmagraviotacionizma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Ovo mi se ne dopada,što ne idu u školu,nemoguće je da jedan roditelj ima znanja iz svih predmeta da decu pravilno nauči kao što to imaju nastavnici i profesori koji u školi predaju. Управо ово што је Аквилије рекао. Веома је тешко разумети ове лудаке (нису они једини, има таквих много милиона у САД) ако их ниси уживо срела, чула, па још некима од њих и предавала. Таквих ликова буквално нигде више на свету нема. То је јединствена појава у Америци, та специфична врста конзервативизма. Ако пажљиво прегледаш сајт ове породице (сам по себи чиста болест, у неку руку комерцијализација сопствене породице), видећеш да подржавају Рика Санторума за председника и породично учествују у његовој кампањи (опет болештина по себи), а ево какав он став има о факултетском образовању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Бесмислица! (Извини за оштар језик - то ми је мана и страст) Погледај епизоду са 18 деце. Знаш енглески? besmislica !!!!!!!!!! lepo je sto su unovcili svoje 19-toro dece za tv show !!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 ово што је Аквилије рекао. Веома је тешко разумети ове лудаке (нису они једини, има таквих много милиона у САД) ако их ниси уживо срела, чула, па још некима од њих и предавала. Таквих ликова буквално нигде више на свету нема. То је јединствена појава у Америци, та специфична врста конзервативизма. Ако пажљиво прегледаш сајт ове породице (сам по себи чиста болест, у неку руку комерцијализација сопствене породице), видећеш да [/background]подржавају Рика Санторума за председника и породично учествују у његовој кампањи (опет болештина по себи), а ево какав он став има о факултетском образовању. Čula sam i po nešto pročitala Ivice.To su oni koji se pitaju da li muškarac ima jedno manje rebro od žene.Mislim taj rad. :rolleyes: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Pa frikovi svih vrsta veoma cesto lepo unovce svoj performans. Dok politicku buduncost vide u raznim Santorumima- tu fale dva suglasnika da ga u kompletu opisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Čula sam i po nešto pročitala Ivice.To su oni koji se pitaju da li muškarac ima jedno manje rebro od žene.Mislim taj rad. :rolleyes: Ма да је само то. Њихов читав живот, од почетка, па до краја и до најситнијег могућег детаља, је прожет таквим стварима и све, али буквално буквално све је чиста комерцијала и конзумеризам у најдубљем философском смислу значења те речи (не оно да само мисле шта ће да купе, то је још најблажи облик). Чуо сам и ја пре него што сам тамо отишао, али никада не бих могао да поверујем колико је све то заправо отишло у три лепе да нисам видео својим очима, а и пар пута неке ствари доживео. Mironosica and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Ako je tako kao što kažeš,onda mi je to strašno.Da neko komercijalizuje svoju decu mi je više nego odbojno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Evo polgedajte sad svi molim vas kakve je matematika ovog Santoruma i sad zamislite kakva ce biti tek matamatika tih "mamauciteljica" koje peru mozgove bespomocnoj deci Ovi ne znaju da oduzimaju a kamoli ista ozbiljnije. Ovki likovi ce se namnoziti nazalost bas kroz ovakve "porodice". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Ako je tako kao što kažeš,onda mi je to strašno.Da neko komercijalizuje svoju decu mi je više nego odbojno. То је за њих нормално. Не верујем да они то уопште виде као ”комерцијалозовање”, већ као природан (једини природан) начин живота и није у питању ништа ново. Погледај шта је Дикинсон написао пре скоро једног века. http://www.gutenberg.org/files/27347/27347-h/27347-h.htm#Page_184 Цело ово велико поглавље о Америци је интересантно, а и цела књига у којој описује искуства из других земаља. Моја искуства из Америке (из целог поглавља, не само овог дела) се поклапају 120%. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 sve mi to pre liči na eksperiment... nego na funkcionalnu porodicu Погледај филм па причај. Они су неупоредиво функционалнији од 99% српских породица "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Evo polgedajte sad svi molim vas kakve je matematika ovog Santoruma i sad zamislite kakva ce biti tek matamatika tih "mamauciteljica" koje peru mozgove bespomocnoj deci Ovi ne znaju da oduzimaju a kamoli ista ozbiljnije. Ovki likovi ce se namnoziti nazalost bas kroz ovakve "porodice". хахахахахах Погледај водитеља на почеку, исти Ћирко! gringrin Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука