МилошБГ Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne mogu da ispratim,ima dosta strana...ali da li je neko nazvao Dzim Kerija fasistom,seljakom i glupakom? Posto obicno u Srbiji kad imas ovakav stav odmah nagrnu na tebe da si fasista,seljak i glupak. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Inače, poŝto ne samo da ne čitate nego i videa ne gledate, razjasniću vam nešto za što sam očekivala već paljbu, ne od ovih što se izjašnjavaju kao ateisti a ipak složno sa vama se bore protiv slobode izbora, već od domaćina na ovom forumu. Pored i drugih govornika, medju kojima je i dr Aleksandar Radojević i drugi, govorili su i ljudi koji pripadaju kako ono beše ... zilotima ... sektašima ... otpadnicima ... A ja se pitam - zašto ne i SPC? Zvanična SPC. Je l u zvaničnoj SPC baš svi misle da vakcinacija sme i mora da bude obavezna, nametnute, prisilna? Транспарент "Хиљаду година без вакцина дало је мање болести него педесет година са њима" говори боље од 1000 речи о профилу ликова који учествују на оваквим скуповима, тако да нема потребе да нам било шта објашњаваш. RYLAH, Џуманџи, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Транспарент "Хиљаду година без вакцина дало је мање болести него педесет година са њима" говори боље од 1000 речи о профилу ликова који учествују на оваквим скуповима, тако да нема потребе да нам било шта објашњаваш. "Monah Antonije" i "mati Efrosinija" su jedine verske figure koje su se pojavile na ovom skupu i mislim da je to pre svega odgovor klaudu na pitanje da li su vernici SPC nekakva okosnica ovog pokreta. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Око 2% их можда има у генералној популацији. Немогуће је заиста бити Хришћанин и геј у исто време, надам се да не морам да објашњавам зашто. Можда људи који се боре против тога (иако имају предиспозицију) и не живе тим животним стилом, ако њих сматраш. Imas na forumu jednog forumasa koji gej pravosalvac. Eto neka on on jedini ode na Gay pride i ponese sa sobom ikonu svetitelja koji njemu puno znaci. Aj samo zamisli tu sliku... odjednom bi se sve srpsko svestenstvo sjatilo na taj nemili dogadjaj i tada ce odjednom da budu kompetentni da bacaju osude na zloupotrebe ikona... a ovde to prolazi neprimeceno... kao, "nije na SPC da se ogradjuje"... Ok postujem, ali jos jednom predlazem- samo zamislite sliku... i reakciju koja bi usledila... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Вакцинација мора да буде обавезна и да се кажњава ко се не вакцинише! Нарочито у овим неразвнијеним деловима света где не постоји свест о значају вакцинације и где су најгласнији они који мисле да знају боље од доктора медицине. Сујета, страх, незнање... не знам шта је више у питању. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ok, pošto su driblinzi završeni ako neko hoće da razgovara o onome što sam negde na početku i načeo. Vakcinacija da, čak i obavezna ali ne i isključivost. Da li neko hoće da razgovara o ovome što sam ja postavio? Dakle ovde imam nekih pitanja. Prvo ovde je jasno da smo svi za obaveznu vakcinaciju ali nismo svi za isključivost. Neću ni da spominjem, koliko je isključivost jedno veliko zlo za slobodnog čoveka. Imam nekoliko pitanja, Lekar sa ovog snimka govori da je u poslednjim godinama uspešnost obuhvata vakcinacije 0d 90 do 95%. Zar to nije visoko evropski standard? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Вакцинација мора да буде обавезна и да се кажњава ко се не вакцинише! Нарочито у овим неразвнијеним деловима света где не постоји свест о значају вакцинације и где су најгласнији они који мисле да знају боље од доктора медицине. Сујета, страх, незнање... не знам шта је више у питању. Srbi nisu glup i nerazvijen narod!!!!!!!!! Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 "Monah Antonije" i "mati Efrosinija" su jedine verske figure koje su se pojavile na ovom skupu i mislim da je to pre svega odgovor klaudu na pitanje da li su vernici SPC nekakva okosnica ovog pokreta. Nažalost ovakve skupove su posledica državne isključivosti samim tim i kršenja čovekovih sloboda. Ova zemlja mora da se razvija na demokratski način, jer odakle vera da Srbi mogu dostići europski ekonomski standard i imati svoje proizvode po europskom standardu a pri tom taj isti narod ne može imati europske vrednosti i prava čoveka te edukativnom i neprisilnom metodom doći do 95% tnog obuhvata vakcinacije koja ne bi imala isključivost u sebi sa izgovorom da smo nekulturna stoka. Nije istina da na ovom prostorima nemamo pojma šta je vakcinacija, ja imam 44 godine i uredno sam vakcinisan bio kao dete. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Да не буде забуне: за овакву реакцију људи крива је искључиво држава. Уместо да се посвете објашњавању људима зашто је вакцинација важна, да организују емисије у којима би позивали стручњаке који би о томе причали (ето идеје да буде нешто корисно на РТС за промену), да покрену кампању и преко медија и преко друштвених мрежа у којој би позивали родитеље да вакцинишу децу и објашњавали ризике одбијања вакцина...не, они само знају да прете пендреком - узимањем деце - и огромним новчаним казнама. И то у тренутку када су људи на ивици пуцања због целокупне економске и политичке ситуације. Не знам шта су друго очекивали да ће да се деси... Volim_Sina_Bozjeg, RYLAH, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Strah i znanje kod onih čija deca jesu oštećena vakcinom, ali im ne dozvoljavaju da svoju mladju decu ne vakcinišu, čak ni njima. Sa tim, da oni taj strah i pravo nemaju prava da nameću kao obrazac. No upravo im to nažalost dopušta ova isključivost o kojoj ja govorim. Doktor sa snimka jeste za obaveznu vakcinaciju ali ne i za draskonske mere prema onima koji jednostavno neće. Svi smo mi isto obavešteni o posledicama vakcinacije, tako da ako Bog da i bude vakcinacija na režimu bez isključivosti i draskonskog kažnjavanja ni ti roditelji koji imaju nemila iskustva nemaju nikakva prava da "prosvećuju" i ulivaju strah u narod, jer su i oni slobodno vakcinisali svoju decu na režimu dobrovoljne vakcinacije i ne odstupaju od onog procenta rizika koje je zvanična zdravstvena ustanova srbije i saopštila kao moguću posledicu!!! Na ovome zasnivam svoj stav. Ne želim ni jednu ni drugu krajnost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Да не буде забуне: за овакву реакцију људи крива је искључиво држава. Уместо да се посвете објашњавању људима зашто је вакцинација важна, да организују емисије у којима би позивали стручњаке који би о томе причали (ето идеје да буде нешто корисно на РТС за промену), да покрену кампању и преко медија и преко друштвених мрежа у којој би позивали родитеље да вакцинишу децу и објашњавали ризике одбијања вакцина...не, они само знају да прете пендреком - узимањем деце - и огромним новчаним казнама. И то у тренутку када су људи на ивици пуцања због целокупне економске и политичке ситуације. Не знам шта су друго очекивали да ће да се деси... BRAVO !!!! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Nakon ispisanih silnih strana na ovu temu, moram da pitam da li je http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_stanovnistva_od_zaraznih_bolesti.html taj Zakon - povod za protest? Ako jeste, da li neko može da mi objasni gde tu piše ili na osnovu kojih članova ( paragrafa....čega god) sledi da će se deca prisilno vakcinisati ili da će se oduzimati roditeljima ? Ja to ne vidim - možda zato što nisam pravnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Да не буде забуне: за овакву реакцију људи крива је искључиво држава. Не знам шта су друго очекивали да ће да се деси... Само не знам која "држава", пошто се 70% људи (старости између 30 и 60) које ја познајем (!) запослило преко неке везе. То је та с(а)вест... GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Nakon ispisanih silnih strana na ovu temu, moram da pitam da li je http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_stanovnistva_od_zaraznih_bolesti.html taj Zakon - povod za protest? Ako jeste, da li neko može da mi objasni gde tu piše ili na osnovu kojih članova ( paragrafa....čega god) sledi da će se deca prisilno vakcinisati ili da će se oduzimati roditeljima ? Ja to ne vidim - možda zato što nisam pravnik. Na žalost ovo je medicinsko pitanje. Jer ako medicinari odluče i zadrže isključivost, koja je nespojiva sa medicinom onda roditelji koji ne vakcinišu svoju decu izazivaju opštu opasnost. Prebacili su loptu na medicinare, jer u čovekovim slobodama i u ustavu nemaju drugi način kažnjavanja osim ako je pod izazivanjem opasnosti. Medicinari moraju reći svoje a ovi onda slobodno mogu da potegnu pendrek. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne znam kako bi u europi postupili, da im dobrovoljna vakcinacija padne na recimo 60% ubuhvatnosti? Da li bi uveli obaveznu vakcinaciju sa potpunom isključivošću i draskonskim kažnjavanjem građana ili bi ušli u ring i povećali preko javne reči, tv,novine,ostali mediji edukaciju stanovništva??? Baš me zanima odgovor. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука