Jump to content

Džim Keri: Primoravanje na vakcinaciju je korporativni fašizam

Guest

Препоручена порука

Šta je ovde problem?

Ne želite da nam država pruži francusku vakcinu po pristupačnijoj ceni od one do sada?

To je ona ista vakcina koju ste svi vi koristili a koju će i u buduće neko da koristi?

Ne želite da pomognemo drugim roditeljima, pošto nas to više ne zanima jer nam ionako više ne treba?

To je neozbiljno? Ma bravo....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Prvo da vidimo kako to odbijanje vakcinacije ne ugrozava druge?

To ja nisam napisao.  

Napisao sam ako je već vakcina obavezna i nije kao ostale bolesti koje ne spadaju pod obavezne(tu.navodim.one.koje.ne.ugrozavaju.druge) onda mora da ima drugačiji tretman a to podrazumeva da država stane iza svake moguće dobre opcije i izbora. Nekako je obavezna da to uradi i ne stane u favorizovanju jednog leka.

No dobro ja sam branku razumeo da priča i o ostalim bolestima, koje bi mogle da imaju ovakav tretman kao što ja govorim a ja sam pokušao da joj odgovorim, da je to za sada ipak nemoguće.

Подели на овим сајтовима

Vsb, svetlAna, kordun i bratija tvrde da ne ugrozava. Sad samo treba pronaci dovoljno preciznu metodu kojom bi utvrdili koja je od ove dve grupe u pravu. Dok se to pitanje ne resi ne vidim kako diskusija moze da napreduje..

Ja to nikada nisam rekao i žao mi je što sam vam uzeo bombonu iz usta, koju ste nemilosrdno sisali do iznemoglosti govoreći samo za ili protiv vakcinacije.

Ja sam rekao ajde naravno da treba da se vakcinišemo ali da moramo imati izbor.

Žao mi je što više ne možeš da melješ meso sa x i o, crno belo, vakcinacija da, vakcinacija ne, vakcinacija da , vakcinacija ne...

ma.... 

Подели на овим сајтовима

Ja sam rekao ajde naravno da treba da se vakcinišemo ali da moramo imati izbor.

O covece boziji,:D!

IMAS IZBOR!

Macujes se s vetrenjacama i dosadjujes svima zbog necega sto je proizvod tvoje uobrazilje.

NIKO (i slovima NIKO) te ne tera da moras detetu da das Torlaka! Mozes da biras isto ko i do sad sto si mogo.

Medjutim ovde je problem u srpskom mentalitetu... oce covek da mu drzava obezbedi mercedesa po ceni juga i štaš' mu?

Znaci, šnostra... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

To ja nisam napisao.  

Ma nemoj?

Ne znam koliko mogu baš pod zakonskom pretnjom, da te odvedu na lečenje ili ti daju lek ako ti to ne želiš i ne ugrožavaš druge? 

evo sad pod zakonskom pretnjom ljudima daju vakcine a ti s tim ocigledno imas neki problem... to je ok. al sto se vadis, ne kapiram, jer to- nije ok.

Подели на овим сајтовима

O covece boziji, :D!

IMAS IZBOR!

Macujes se s vetrenjacama i dosadjujes svima zbog necega sto je proizvod tvoje uobrazilje.

NIKO (i slovima NIKO) te ne tera da moras detetu da das Torlaka! Mozes da biras isto ko i do sad sto si mogo.

Medjutim ovde je problem u srpskom mentalitetu... oce covek da mu drzava obezbedi mercedesa po ceni juga i štaš' mu?

Znaci, šnostra... 

Ne znam.sta.da.ti.kazem.

ja to.nisam.napisao.

Подели на овим сајтовима

Ljubi te brat sam ja jedini majmun na forumu, koji čita tvoje iskaze da ti je marijana prijatna i da je ne odbijaš?

Pogledaj šta sada radiš, histerišeš i braniš se kobojagi, da sma ja počeo sa nekim ličnim uvredama i lažima? Ne nije istina, ti si sam uzeo u zaštitu navodno moj bezobrazluk nekome drugome namenjen i stao kobojagi u odbranu. Kao argument si naveo neistine naravno koje sam ja i dokazao spominjajući ti zašto imam utemeljenje davakcinu nazivam luksuz. 

Dakle ubuduće pazi šta pričaš jer si sam nekoliko puta rekao da duvkaš marianu dok si na forumu, ukoliko si se šalio onda snosi posledice a ja od sada pa u buduće neću više spomenuti tebe u bilo kakvom obliku uživaoca marijane.

Pretpostavljam da se nadaš kako ćeš me u frci smutljati i prijaviti administratorima navodna moja vređanja ali mislim da je slaba vajda od toga. Administratori su to siguran sam već dosta puta pročitali, jer ja na tvoju žalost imam jako dobro pamćenje. 

Dakle napisao si da koristis marijaanu redovno, čak i kad si na forumu, i za to se neću izvinjavati ali ako je to sve bila šala onda više nikada neću to spomenuti ali se ne mogu ni izviniti.

Kojim jezikom mogu najefikasnije, al da bude sto manje mucno i po tebe  i po mene, da ti objanim razliku izmedju povremeni korisnik i "redovno nadrogiran"?

Osim toga, ako ja ovako "redovno nadrogiran" mogu  da razbucavam forum tobom i svetlanom, sta li bih vam tek adio da sam strejt... ;)

ne ozbiljno, ovo ti je mozda deseti put kako pominjes marihuanu u kontekstu mog forumasenja... ne kapiram zasto te to toliko pogadja? Jel i volis da d uvas al nemozes pa si ljubomoran ili je nesto drugo u pitanju? Ali stvarno zasto u proeku jednom po temi ti mene optuzujes da sam tezak narkoman? Na skoro svakoj temi?

Dosadan si, nije za drugo...

Подели на овим сајтовима

Ma nemoj?

evo sad pod zakonskom pretnjom ljudima daju vakcine a ti s tim ocigledno imas neki problem... to je ok. al sto se vadis, ne kapiram, jer to- nije ok.

uh kakva gresaka izvinjavam.se

eto dokaza.da.sam.protiv.vakcinacije.i.da.se.foliram.el.da?

razotkrio.si.me.znao.si.to.od.starta

Подели на овим сајтовима

Kojim jezikom mogu najefikasnije, al da bude sto manje mucno i po tebe  i po mene, da ti objanim razliku izmedju povremeni korisnik i "redovno nadrogiran"?

Osim toga, ako ja ovako "redovno nadrogiran" mogu  da razbucavam forum tobom i svetlanom, sta li bih vam tek adio da sam strejt... ;)

ne ozbiljno, ovo ti je mozda deseti put kako pominjes marihuanu u kontekstu mog forumasenja... ne kapiram zasto te to toliko pogadja? Jel i volis da d uvas al nemozes pa si ljubomoran ili je nesto drugo u pitanju? Ali stvarno zasto u proeku jednom po temi ti mene optuzujes da sam tezak narkoman? Na skoro svakoj temi?

Dosadan si, nije za drugo...

Ne.zanima.me. izvini.sto.sam.opste.potegao.da.si.nekakav.korisnik.

eto.ti.si.sad.ojasnio.

Подели на овим сајтовима

Koliko uopšte košta ta francuska vakcina u apotekama?

Da,avokado.to.je.pravo.pitanje.

Po.mom.skromnom.poznavanju.ako.bi.drzava.napravila.direktan.uvoz.vec.u.startu.

dobijamo.cenu.umanjenu.za.razne.trgovacke.marze.koje.nisu.male.

Jos.kad.i.drzava.napravila.dogovor.oko.kolicine.i.sukcesivne.isporuke.doijamo.takodje.znacajno.snizenje.

Posto.i.sam.vidis.da.vecini.nije.prolem.da.izdvoji.i.poslednji.dinar.iz.svog.dzepa.za.vakcinu.koje.je.olja.za.

njegovo.dete.onda,drzava.mora.da.izadje.u.susret.svojim.gradjanima.i.obezedi.im.najbolju.opciju.i.najkvalitetniji.izor.

Se.slazes?

Подели на овим сајтовима

Koliko uopšte košta ta francuska vakcina u apotekama?

Nula dinara.

Nista me ne pitaj...

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?nav_id=943331

Inace maloprodajna cena je otprilike pola od onoga sto prosecna srspka porodica potrosi na cigarete, oko 3.000 din.

To je ta "luksuz" cena za nesto sto primas jednom u zivotu i cuva te da ne umres.

Подели на овим сајтовима

Da,avokado.to.je.pravo.pitanje.

Po.mom.skromnom.poznavanju.ako.bi.drzava.napravila.direktan.uvoz.vec.u.startu.

dobijamo.cenu.umanjenu.za.razne.trgovacke.marze.koje.nisu.male.

Jos.kad.i.drzava.napravila.dogovor.oko.kolicine.i.sukcesivne.isporuke.doijamo.takodje.znacajno.snizenje.

Posto.i.sam.vidis.da.vecini.nije.prolem.da.izdvoji.i.poslednji.dinar.iz.svog.dzepa.za.vakcinu.koje.je.olja.za.

njegovo.dete.onda,drzava.mora.da.izadje.u.susret.svojim.gradjanima.i.obezedi.im.najbolju.opciju.i.najkvalitetniji.izor.

Se.slazes?

Pentaxim vakcina se daje besplatno od strane drzave.

I to od prosle godine. Nisam hteo da kvarim zabavu na pocetku teme al sad bi vec mogli da vas pitamo, gde je zapravo problem?

Ova pentaksim vakcina je ta koju sam ja kupio pre 5 godina jer nisam hteo domacu. Sad se kao redovna daje upravo Pentaksim.

Prosto mi neverovatno da ni ti ni svetlAna niste to znali?

:coolio:

U apoteci inace kosta neverovatnih 3000 dinara. ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...