RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Na državnim medijima ne pozivaju nikog u emisije od onih koji su za neobaveznu vakcinaciju, niti pišu članke u njihovu korist. Cenzura i ugušivanje slobode izražavanja. Јел знаш зашто? ЗАто што је таквих испод три промила у укупној популацији медицинских радника. Овде мислим на људе који стварно знају материју, а не на разне будале који по цео дан висе по Интернетима и варају лаковерне да купују неке њихове напитке или средства за чудотворно излечење од свега и свачега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Dete je prilikom revakcine dobilo francuski Pentaksim zato što je jedno od retke dece kod kojih se izaziva ekstremna reakcija. Ja nisam kupovala vakcine jer razmišljam racionalno: znam da je jedina konkretna razlika u mogućnosti reakcije; znam da su reakcije retke i suštinski bezopasne; dakle, ne postoji razlog da se izdvajamo od ostalih osiguranika zdravstvene zaštite koju svi plaćamo. To je prosto proizvod racionalnog razmišljanja o riziku. Kada ne bismo bili iracionalno uplašeni od vakcina, svakako bismo svi ovako razmišljali, a daleko veći bi nam problem bio da sa detetom uđemo u automobil i vozimo ga negde - to sa sobom nosi statistički daleko veće i potencijalno nemerljivo tragičnije rizike. Ma da što bi mi koristili nešto gde ne postoji nikakav rizik. Mi smo najbolji u svet i lepo nam je kad nam se dete muči, jer neće umreti od toga, zato nećemo mnog da se luksuziramo? Ma ajde bre..... ja to svom detetu nikada ne bi uradio. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 a daleko veći bi nam problem bio da sa detetom uđemo u automobil i vozimo ga negde - to sa sobom nosi statistički daleko veće i potencijalno nemerljivo tragičnije rizike Ja te na ovoj temi opšte ne prepoznajem mame mi moje. Stvarno bi sve ovo rekao i rodjenoj sestri, nemoj da misliš da imam bio kakvu zlu emociju u sebi, ovo je borba protiv stava. kažeš da vožnja automobilom nosi daleko veće i potencijalno tragičnije rizike. A ovde imamo u ruci nešto što nosi nulta rizike, nešto posve bezbedno, koje ne izaziva ni u promilima opasnost da dete ima problem. I ti to zoveš luksuz? Ja ne verujem..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 dakle, ne postoji razlog da se izdvajamo od ostalih osiguranika zdravstvene zaštite koju svi plaćamo. I zašto država koristi pravo da tako neverovatno za moj um razmišlja kao i ti? Zato, što neće da mi donesu francusku vakcinu od 5000 dinara, nego je tretiraju kao luksuz i naplate mi 15 000 dinara a u ekstremnim reakcijama tek posle detetove muke, daju ti BESPLATNO francusku vakcinu? Ta luksuzna vakcina se prodaje isključivo u apotekama i ima tri puta veću cenu samo zato što svi imaju korist finansijsku od toga. Ja ću i dalje da se luksuziram i neću mučiti svoje dete ni u 2 promila šanse da mu se nešto desi. Ali je žalosno da je moja država uspela vas da ubedi, da je važnije što se reakcije dešavaju retko, negoli da nam omoguće vakcinu po pristojnoj ceni gde ne postoji opšte nikakva opasnost. Aljoša ivanoviću ovde policija vodimo te u sibirski logor. Čovek krene da plače i viče srećaaa srećaaa. Pita ga policija šta je ovde sreća čoveče? Kaže ovaj: Pa sreća je što ja nisam Aljoša Ivanović. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ja stvarno ne bih htela da postavljam videa i članke ozbiljnih lekara, naučnika, profesora, čak i političara, slobodnih gradjana, intelektualaca ... pa da me onda svrstavate u anti-vakcionalni lobi, iako bih mogla, stvarno ih ima puno i nisu uopšte za zanemarivanje. Bravo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ja te na ovoj temi opšte ne prepoznajem mame mi moje. Stvarno bi sve ovo rekao i rodjenoj sestri, nemoj da misliš da imam bio kakvu zlu emociju u sebi, ovo je borba protiv stava. kažeš da vožnja automobilom nosi daleko veće i potencijalno tragičnije rizike. A ovde imamo u ruci nešto što nosi nulta rizike, nešto posve bezbedno, koje ne izaziva ni u promilima opasnost da dete ima problem. I ti to zoveš luksuz? Ja ne verujem..... Kolko si bezobrazan to je van svakog pristojnog razgovora. Citavu temu autisticno ponavljas nekakve nebuloze o luksuznim vakcinama koje ti niko ne komentarise iz pristojnosti jer je ocigledno da si se pogubio a onda dodjes i drugig clana OPTUZIS da vakcina naxiva luksuzom?! TI ih nazivas luksuzom... Iz nikome poznatih i samo tebi razumljivih razloga. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Torlak može da izvozi i prodaje svoje vakcine svuda po svetu! To mu država ne brani. Pa se sada ja pitam, koko je moguće da se tako racionalna i isplativa vakcina, ne prodaje svuda u svet? Da li smo samo mi Srbi genijalci koji prepoznaju tu racionalnu i najisplatljiviju varijantu??? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Na državnim medijima ne pozivaju nikog u emisije od onih koji su za neobaveznu vakcinaciju, niti pišu članke u njihovu korist. Cenzura i ugušivanje slobode izražavanja. Nemoj da se izruguješ miliciji, lekarima, intelektualcima, narodu. Oni ne traže ništa što tebe obavezuje, zašto ti trażiš ono što njih obavezuje i primorava? Na kraju, kakvu korist ti imaš od toga? A koga da pozovu? Znas li da mi nabrojis pet doktora koju su protiv obavezne vakcinacije? Ajde ako oces, ti meni deset doktora "protiv" ja tebi sto doktora "za"? Mada nije fer prema tebi, sebi sam dao laksi zadatak. Ajde navedi jednog samo. Daj jednog akredirovanog zvanicnog doktora medicine koji bi adekvatno branio antivakcerski pojret u javnosti? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Stvarno me zezate mame mi moje. Da država stane iza francuskih vakcina i naruči po sukcesivnoj isporuci nekoliko milijona komada iste, jer je sada već obavezna, mi vakcinu ne bi kao do sada plaćali 15 000 dinara recimo nego bi platili 5000 dinara, da ne pominjemo da smo pre toga platili zdravstveno osiguranje koje bi trebalo da uključi i torlakovu vakcinu u to besplatno a mi je nismo iskoristili, tako da je torlak u mogućnosti da izadje i na drugo tržište, nije srbija jedina zemlja u svet. Dakle sa 5 000 dinara verovatno paradoksologija ne bi imala brigu i bol koje je njeno dete preživelo dobijajući torlakovu vakcinu i na kraju je to isto dete dobilo francusku. Ja ne znam verovatno joj je francuska vakcina bila skupa u startu pa se je morala nažalost odlučiti za torlakovu, što je kasnije dovelo i do problema. Isto to možemo zahtevati za sve lekove, posete lekarima, lečenja u bolnicama...a ne samo za vakcine. Tada se ceo sistem zdravstvenog osiguranja raspada – svi »povlačimo« svoje uložene pare, i ne ostaje ništa za one koji sebi ne mogu da plate ni najosnovnije zdravstvene usluge. To više i ne bi bio sistem zdravstvenog osiguranja za sve građane, već neka vrsta štednje pojedinaca za »crne dane«. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ma da što bi mi koristili nešto gde ne postoji nikakav rizik. Mi smo najbolji u svet i lepo nam je kad nam se dete muči, jer neće umreti od toga, zato nećemo mnog da se luksuziramo? Ma ajde bre..... ja to svom detetu nikada ne bi uradio. Citajuci tvoje postove, neuk covek bi sa sigurnoscu utvrdio da domace vakcine izazivaju rak, sidu i sifilis, pored toga sto od njih dete mutira u nindza kornjacu i posle mesec dana pakla- umre. Siritelji panike i neistina su mi uvek bili socijalno jako zanimljiva kategorija... Za ispitivanje, naravno... Jeste. Drzava te prisiljava da dete vakcinuses otrovom zato sto je interes da svi pocrkamo, zajednicki i za domacu vlast i za svetsku vladu. Nioo se smiriti nece dok ne crkne poslednji covek od njihovig otrova. Izvinjavam se ostalima na povecanoj kolicini sarkazma u mojim postovima. Kad nebuloza udje na vrata, smislen i ozbiljan razgovor izlazi kroz prozor... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Isto to možemo zahtevati za sve lekove, posete lekarima, lečenja u bolnicama...a ne samo za vakcine. Tada se ceo sistem zdravstvenog osiguranja raspada – svi »povlačimo« svoje uložene pare, i ne ostaje ništa za one koji sebi ne mogu da plate ni najosnovnije zdravstvene usluge. To više i ne bi bio sistem zdravstvenog osiguranja za sve građane, već neka vrsta štednje pojedinaca za »crne dane«. Vi mene brankica uz dužno poštovanje zezate. Ja nisam rekao da hoću besplatnu vakcinu, čak ni torlakova vakcina nije besplatna. Ali ja neću dozvoliti da se zbog Torlakve vakcine zatvaraju vrata, koja bi mogla omogućiti francusku vakcinu po pristojnoj ceni a ne po ceni koja je u rangu luksuza? Razumete? Takva vakcina danas dolazi u srbiju tri puta skuplja zbog torlakove vakcine a ne zbog francuske stvarne cene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Znas li da mi nabrojis pet doktora koju su protiv obavezne vakcinacije? A znaš li ti pet doktora koji su svom detetu dali torlakovu vakcinu a ne francusku? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Kolko si bezobrazan to je van svakog pristojnog razgovora. Citavu temu autisticno ponavljas nekakve nebuloze o luksuznim vakcinama koje ti niko ne komentarise iz pristojnosti jer je ocigledno da si se pogubio a onda dodjes i drugig clana OPTUZIS da vakcina naxiva luksuzom?! TI ih nazivas luksuzom... Iz nikome poznatih i samo tebi razumljivih razloga. Dakle prijatelju niej moj problem što sam daleko inteligentniji i pametniji od tebe. Ja kao takav ne mogu da pišem neistine kao ti. Ja sam upravo kritikovao Avokada koji je govorio da je francuska vakcina u odnosu na torlakovu luksuz. Naravno da ćeš me još mučiti nebulozama i neistinama, koje sada čvrsto verujem jesu plod tvoje površnosti i nemarnost, jer gubiš inteligenciju na poentiranje a ne na dobru suštinu, pa makar ona bila pogrešna zbog nekog previda ili neinformiranosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 A znaš li ti pet doktora koji su svom detetu dali torlakovu vakcinu a ne francusku? Ako uzmemo vremenski okvir od npr 30-ak godina, verovatno bih mogao bar desetak hiljada da nabrojim i svi bez ijedne nuspojave ili problema. Aj sad ti? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Vi mene brankica uz dužno poštovanje zezate. Ja nisam rekao da hoću besplatnu vakcinu, čak ni torlakova vakcina nije besplatna. Ali ja neću dozvoliti da se zbog Torlakve vakcine zatvaraju vrata, koja bi eni mogla omogućiti francusku vakcinu po pristojnoj ceni a ne po ceni koja je u rangu luksuza? Razumete? Takva vakcina danas dolazi u srbiju tri puta skuplja zbog torlakove vakcine a ne zbog francuske stvarne cene. Podvukla sam deo posta na koji sam odgovorila. Možda bi cena vakcina, zbog količine koja se uvozi, i bila znatno niža. I dalje ostaje problem – meni ne treba vakcina ali me interesuje kvalitetniji lek, lekar i/ili lečenje u najboljoj svetskoj ustanovi a imam para da uplatim razliku. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука