мирођија Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Mора бити јако тужно, јер њима је потребна утеха, и неко ко представља начин да до ње стигну. Старим људима јако недостаје пажња и разговор, саговорник, посебно онај који разуме. Човек ипак мора бити ускогруд када се плаши онога ко жели да помогне,а то уме и може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Francuska ministarka: Beskućnici, ostanite u kućama! Francuska ministarka zdravlja Nora Bera poručila beskućnicima u toj zemlji da, zbog niskih temperatura, „ne izlaze napolje”. Javnost u Francuskoj osudila je nepromišljenu izjavu francuske ministarke zdravstva Nore Bere, koja je na blogu napisala da beskućnici ne bi trebalo da izlaze napolje zbog zime. „Mala deca, starije osobe, bolesni i beskućnici posebno su ugrožene kategorije stanovnika tokom ekstremnih zimskih temperatura, pa bi trebalo da izbegavaju izlaženje napolje”, napisala je na blogu francuska ministarka. ..... http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/3/97184/francuska-ministarka-beskucnici-ostanite-u-kucama.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Pa, da nije tuzno, bilo bi smesno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 sve sami geniji u politici... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Молим плавуше да ми опросте све оне вицеве што сам причао о њима... obi-wan, Pantera, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ihhh... al` se nagrdi, jadna... 4chsmu1 Znaci, ovo je jos jace nego kad je svojevremeno Ivica Dacic, na pitanje je li religiozan, odgovorio "hvala Bogu ja sam ateista"... Pa, da nije tuzno, bilo bi smesno... Bas to... Ignjatije, И.стојковић, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 "hvala Bogu ja sam ateista"... Ovo je odlicno, nisam cuop za ovo ... carski. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ihhh... al` se nagrdi, jadna... 4chsmu1 Znaci, ovo je jos jace nego kad je svojevremeno Ivica Dacic, na pitanje je li religiozan, odgovorio "hvala Bogu ja sam ateista"... Bas to... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 "hvala Bogu ja sam ateista"... Ovo je odlicno, nisam cuop za ovo ... carski. Па зар није Докинс имао неку фору „атеиста за Христа”? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Понавља се (само мало другачије) несрећна изјава Марије Антоанете: Ако немају хлеба, нека једу колаче. И наш народ је вазда говорио: Све што је било, опет ће доћи, тако да... То је то. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 "hvala Bogu ja sam ateista"... Ovo je odlicno, nisam cuop za ovo ... carski. To je tad bio lapsus godine... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Znaci, ovo je jos jace nego kad je svojevremeno Ivica Dacic, na pitanje je li religiozan, odgovorio "hvala Bogu ja sam ateista"... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 što kažu Francuzi - ...i mi ovcu za šišanje imamo dobro je nisu ovi naši ministri najgori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 A "ako nemaju kuci hleba, neka uzmu kolace" dok malo ne prodje zima... Dostojna naslednica, nema sta... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Понавља се (само мало другачије) несрећна изјава Марије Антоанете: Ако немају хлеба, нека једу колаче. И наш народ је вазда говорио: Све што је било, опет ће доћи, тако да... То је то. i mene je asociralo na to, preduhitrili ste me. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука