Jump to content

"Заборављен сам као мртав, нема ме у срцима"

Препоручена порука

Mора бити јако тужно, јер њима је потребна утеха,

и неко ко представља начин да до ње стигну.

Старим људима јако недостаје пажња и разговор, саговорник,

посебно онај који разуме.

Човек ипак мора бити ускогруд када се плаши онога ко жели да помогне,а то уме и може.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Francuska ministarka: Beskućnici, ostanite u kućama!

20120209_ministarka.jpg

Francuska ministarka zdravlja Nora Bera poručila beskućnicima u toj zemlji da, zbog niskih temperatura, „ne izlaze napolje”.

Javnost u Francuskoj osudila je nepromišljenu izjavu francuske ministarke zdravstva Nore Bere, koja je na blogu napisala da beskućnici ne bi trebalo da izlaze napolje zbog zime.

„Mala deca, starije osobe, bolesni i beskućnici posebno su ugrožene kategorije stanovnika tokom ekstremnih zimskih temperatura, pa bi trebalo da izbegavaju izlaženje napolje”, napisala je na blogu francuska ministarka.

.....

http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/3/97184/francuska-ministarka-beskucnici-ostanite-u-kucama.html

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ihhh... al` se nagrdi, jadna... 4chsmu1

Znaci, ovo je jos jace nego kad je svojevremeno Ivica Dacic, na pitanje je li religiozan, odgovorio "hvala Bogu ja sam ateista"...

Pa, da nije tuzno, bilo bi smesno...

Bas to...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"hvala Bogu ja sam ateista"...

Ovo je odlicno, nisam cuop za ovo ... carski.

Па зар није Докинс имао неку фору „атеиста за Христа”?

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Понавља се (само мало другачије) несрећна изјава Марије Антоанете: Ако немају хлеба, нека једу колаче. И наш народ је вазда говорио: Све што је било, опет ће доћи, тако да... То је то.

• Волим 1

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

"hvala Bogu ja sam ateista"...

Ovo je odlicno, nisam cuop za ovo ... carski.

To je tad bio lapsus godine...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Понавља се (само мало другачије) несрећна изјава Марије Антоанете: Ако немају хлеба, нека једу колаче. И наш народ је вазда говорио: Све што је било, опет ће доћи, тако да... То је то.

i mene je asociralo na to, preduhitrili ste me.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...