Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Ово неумесно поређење си написао већ три пута. Реч је о људима, не о поривима у животињском свету. Gresni rab Boziji, on 21 Jun 2015 - 23:03, каже: Тако да заобиђи нас са тим теоријама да се неко оправдава, ако девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати. Опет оправдање похоте. Gresni rab Boziji, on 21 Jun 2015 - 23:03, каже: моје мишљење је да су подједнако криви и мушкарци и девојке који се упуштају у такве авантуре нетреба осуђивати само мушкарце Верујем да је твоје мишљење, тј. једна од варијанти твог мишљења (поред Да девојка од 16 не даје повода неби момак од 26 реаговао. То је суштина проблема...) Драга моја имам осећај да из тебе сикће женска сујета.. Ајде признај лепо да сте и ви помало криве Помири се са тим да је то реалност данас,да су и неке младе девојке подједнако криве за то што се дешава у односима између старијих мушкараца и млађих девојака и неосуђуј кад има милион реалних примера, а ти се овде као фол саблажњаваш, дај молим те не изводи...Врати се назад прочитај још десет пута све поруке пошто очигледно нећеш да прихватиш истину или неразумеш, сватићеш да сам ја у праву односно да су и мушкаци и девојке подједнако криви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Драга моја имам осећај да из тебе сикће женска сујета.. Ајде признај лепо да сте и ви помало криве Помири се са тим да је то реалност данас,да сте и ви жене подједнако криве за то што се дешава у односима између старијих мушкараца и млађих девојака и неосуђуј кад има милион реалних примера, а ти се овде као фол саблажњаваш дај молим те не изводи...Врати се назад прочитај још десет пута све поруке пошто очигледно нећеш да прихватиш истину или неразумеш, сватићеш да сам ја у праву односно да су и мушкаци и девојке подједнако криви Јесте, у праву си. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Pa bio prelešćen nečim valjda, niko to nije u stanju shvatit Па и није баш тешко схватити...обрни - окрени, какви год разлози да су били (са теолошке стране они су нам познати), испао је глуп...смртно глуп! ko da je trampio Ferrari za Fiću. Мислим да је много, много горе од поменуте аутомобилске трансакције. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Srce moje... kako li ostadoste živi sve ove vekove, tako jadni, naivni i izmanipulisani...c,c,c Због вас смо истерани из раја грешнице једне ( Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Због вас смо истерани из раја грешнице једне ( Молим те обрати пажњу на следећи сценарио.... да је којим (несрећним случајем) змија Адаму понудила ону несрећну и никад не прежањену јабуку, шта би се десило? ...Ништа... још би смо ми зевзечили у рајскоме врту, ви (мушкарци) би сте и даље кукали и крмељали, евентуално би смислили рецепт за производњу пива... П.С. Није ни Сотона од јуче, зна он коме ће шта да понуди Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Искушење драга моја, падају у искушење ... A sta ako ga spopadne iskusenje u vidu nekog zgodnog dase koji pocne da ga provocira ? Imas li razumevanja i za njega, ili ces da mu pomenes majku pe***sku ? Mis'iiiim, sta ce covek, nije in to hteo, ali, iskusenje je to. :bleh: Mилена КШ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 @@Gresni rab Boziji, Јесте, у праву си. facenew22222222 8086.gif ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Па и није баш тешко схватити...обрни - окрени, какви год разлози да су били (са теолошке стране они су нам познати) Ово не схватам: Је л' протеран из Раја јер је сагрешио послушавши Еву или јер није хтео да призна да је сагрешио, већ је покушао да се оправда позивањем на Еву, тј. окривљујући њу ради оправдања себе? Дакле, је л' изгубио Рај због непослушања или због гордости услед непризнавања сагрешења? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Молим те обрати пажњу на следећи сценарио.... да је којим (несрећним случајем) змија Адаму понудила ону несрећну и никад не прежањену јабуку, шта би се десило? ...Ништа... још би смо ми зевзечили у рајскоме врту, ви (мушкарци) би сте и даље кукали и крмељали, евентуално би смислили рецепт за производњу пива... П.С. Није ни Сотона од јуче, зна он коме ће шта да понуди Да је Адам пазио на Еву и смрскао главу змији чим је видео,уместо што је лутао рајским вртовима, неби Ева смела да разговара са змијом и падне у искушење да убере јабуку. Вама женама да се мало слободе одма упрскате ствар.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Da je Adam ovo,da je Eva ono...pa mi u tom slucaju ne bismo postojali! Sta je ovaj Grb. hteo da kaze,da nama,zenama,caricama,ne treba davati slobodu...i da nas treba kontrolisati,jer zene nisu osobe od poverenja...E,deco moja,decice,nejac ste prava...Mi nismo ni kucici ni macici,pa da se spustamo na taj cisto animalni nivo.Mi smo ljudi,pozvani da budemo kao andjeli,a ako nismo u stanju da druge volimo na taj nacin sto cemo ih cascu ciniti vecima od sebe,mi onda nismo hriscani,niti znamo sta to znaci. Mилена КШ, Gresni rab Boziji, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Da je Adam ovo,da je Eva ono...pa mi u tom slucaju ne bismo postojali! Sta je ovaj Grb. hteo da kaze,da nama,zenama,caricama,ne treba davati slobodu...i da nas treba kontrolisati,jer zene nisu osobe od poverenja...E,deco moja,decice,nejac ste prava...Mi nismo ni kucici ni macici,pa da se spustamo na taj cisto animalni nivo.Mi smo ljudi,pozvani da budemo kao andjeli,a ako nismo u stanju da druge volimo na taj nacin sto cemo ih cascu ciniti vecima od sebe,mi onda nismo hriscani,niti znamo sta to znaci. Bravo Arsenija carice...opet imaš najbolji odgovor. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 И опет се стигло до Адама и Еве. То могу само Поуке.орг. Него, је л` Ева била малолетна ? Човек Жоја and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 (измењено) Царски овакав заплет/расплет сам чекао, сада сам сигуран да је све ок па идем на спавањац Ах да, помињу се и они ( нека од предходних порука ) Измењено Јун 21, 2015 од ИгорМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Јесте, у праву си. Тако је драга Моја Увек се повлачи и покоравај понизно мушкарцу и биће мир у кући Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Da je Adam ovo,da je Eva ono...pa mi u tom slucaju ne bismo postojali! Sta je ovaj Grb. hteo da kaze,da nama,zenama,caricama,ne treba davati slobodu...i da nas treba kontrolisati,jer zene nisu osobe od poverenja...E,deco moja,decice,nejac ste prava...Mi nismo ni kucici ni macici,pa da se spustamo na taj cisto animalni nivo.Mi smo ljudi,pozvani da budemo kao andjeli,a ako nismo u stanju da druge volimo na taj nacin sto cemo ih cascu ciniti vecima od sebe,mi onda nismo hriscani,niti znamo sta to znaci. Најслађи одговор драга моја паметна си ми ко пчелица Маја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука