Jump to content

Robot iz "Ratova zvezda" kao dostavljač pića (VIDEO)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Od sledeće godine kod kuće ćete moći da imate sopstvenog R2-D2 robota koji će vam doneti hladno piće. Cena mu još uvek nije poznata.

534441442557edb3f4cd77116063251_wide.jpg

Foto: YouTube printscreen

Maleni droid R2-D2 bio je važan šraf u spašavanju galaksije, no Jabba the Hutt mislio je kako bi mu bolje koristio da poslužuje piće, a sada ga je i Haier Asia opet stavio u ulogu konobara. U Japanu su ovih dana zajedno s Diznijem predstavili R2-D2 mini frižider koji radi na baterije i koji će vam dostaviti piće gotovo u ruku. 

Mobilni frižider veliki je kao i filmska verzija slavnog droida i verovatno će postati najpoželjniji gedžet vezan za “Ratove zvezda”. Osim što je frižider, ima glavu koja se rotira kao i na filmskom robotu a i ispušta iste zvukove kao u filmu. 

Detalj poput onoga da ima mesta samo za 12 flaša, manje je bitnan pored genijalnosti ideje da možete imati robota koji će vas posluživati. 

Nije poznato koliko će koštati, ali će biti dostupan sledeće godine.

Б92 Технополис

Подели на овим сајтовима

Verovatno bi ovaj naš R2D2 donosio Japancima piće za manje para... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Bolji je onaj kao kucni projektor, ovaj mi ne bi sluzio skoro pa nista...

http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/home-entertainment/r2d2-home-theater-system-dlp-projector.asp

r2-d2-star-wars-projector.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

uskoro će poslušanje izgubiti svrhu...ili dobiti ipak na vrednosti? ne znam da'l ovde da započinjemo epic priče roboti vs ljudski rod, ali kao vrsta smo toliko kratkovidni, makar mi koji najmanje odlučujemo o zajedničkoj  budućnosti, da ovaj bezazleni robot može biti samo blaga prethodnica novim ispljativijim slugama koje će zasigurno doći, a sve u ime komoditeta...kažem ja ljudima čitajte naučnu podvlačim naučnu, ne epsku fantastiku...

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

uskoro će poslušanje izgubiti svrhu...ili dobiti ipak na vrednosti? ne znam da'l ovde da započinjemo epic priče roboti vs ljudski rod, ali kao vrsta smo toliko kratkovidni, makar mi koji najmanje odlučujemo o zajedničkoj  budućnosti, da ovaj bezazleni robot može biti samo blaga prethodnica novim ispljativijim slugama koje će zasigurno doći, a sve u ime komoditeta...kažem ja ljudima čitajte naučnu podvlačim naučnu, ne epsku fantastiku...

Ima i ona druga podjednako vazna strana upotrebe robota....

ljudi, vidjatjemo se sve manje i manje.....

Pretpostavljam, da u ovoj mojoj maloj ulici u smislu saobracaja, ovaj robot bi mogao da koristi i raznosi manju kupovinu, mojim komsijama... ali aman brej, vidjatjemo se sve manje i manje.... boli.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...