Jump to content

Отац Зоран Ђуровић о присталицама Марка Радосављевића (бившег Артемија)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

aaaaaaaa.jpg

за оне који не схватају "из прве" порука је иронична:

Нешто што је симптоматично за ове артемите. Све је то фин свет; нахране другога (истина са оним што се не једе), ослободе те бриге за децу ("поклаћу ти децу ђубре смрдљиво"), мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира), да не трошиш за зубара, он ти песницом извади зуб, изрекламирају те по медијима а да се после крстиш шта сазнаш о себи... Заиста, један хришћански свет. Само не могу да се сетим где сам то прочитао у Јеванђељу. Можда пише у неком скривеном у Ватикану које су они видели? - Углавном, ја им препоручих да прочитају св. Августина, мала ствар, 10 страна, а онда ме наранише... Добар им је тај Бог, добра и побожност. Очи су ми отворили, па ако би сада да ме приме у ту истинску цркву, ја бих хтео и да ме поново крсте... Мада, опоганио сам се свејесју екуменизма, не знам да ли то ишта може да очисти...

https://www.facebook.com/zruportal/posts/944208325631275?comment_id=944781178907323&offset=0&total_comments=136&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D

Подели на овим сајтовима

Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ...

Подели на овим сајтовима

Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ...

Све то марку, мој брате треба ....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Treba narod sto vise razjediniti,odgovor o temama. da nas Gospod slozi obozi i umnozi

Подели на овим сајтовима

Не, него је тужно, што је и смисао написаног.

Ne, nego je petnaest hiljada puta prežvakana stvar, ali је ovo prežvakavanje bilo sa tendencijom da se preturi u humor (ili bolje reći: nešto što liči na humor, ili još bolje: nešto što ne liči na humor). Jer, prosto ne možeš kazati da ovako nešto: "мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира)" (potpisnik redova previđa, verovaću nenamerno, da su ovde "Artemiti" više dobili batina nego što su dali) - nije imalo za cilj da bude smešno. Samo ne da nije bilo smešno nego je mučno nesmešno, time i mučno generalno, makar meni. Mada vidim da verni fanovi rdvaddva i Miroslavј vide neku naročito kvalitetnu ironiju koju verovatno mogu u potpunosti da razumeju i dožive samo izabrani.

Подели на овим сајтовима

Нешто што је симптоматично за ове артемите. Све је то фин свет; нахране другога (истина са оним што се не једе), ослободе те бриге за децу ("поклаћу ти децу ђубре смрдљиво"), мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира), да не трошиш за зубара, он ти песницом извади зуб, изрекламирају те по медијима а да се после крстиш шта сазнаш о себи... Заиста, један хришћански свет. Само не могу да се сетим где сам то прочитао у Јеванђељу. Можда пише у неком скривеном у Ватикану које су они видели? - Углавном, ја им препоручих да прочитају св. Августина, мала ствар, 10 страна, а онда ме наранише... Добар им је тај Бог, добра и побожност. Очи су ми отворили, па ако би сада да ме приме у ту истинску цркву, ја бих хтео и да ме поново крсте... Мада, опоганио сам се свејесју екуменизма, не знам да ли то ишта може да очисти...

Питали те за препоруку или ти препоручио ради братољубља?

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Svako se cese tamo gde ga svrbi a Artemije ce izgleda dobar svrabez da obezbedi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним

родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ...

20 dinara cigancetu? Neces to videti od forumskih hriscana ... :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...