МилошБГ Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Posle izjave na temi koja je malo ispod ove,nova objava Fajgelja na internetu i drustvenim mrezama je pokazatelj da je sve ono sto su mnogi pricali izmedju ostalog i ja u poslednje 3 godine surova istina,treca Srbija je nastala iz jednog jedinog razloga,dolaska Sns-a na vlast u Novom Sadu i da je ta organizacija iskljucivo i jedino orudje u rukama Aleksandra Vucica. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Ta ekipa u Novom Sadu, ono što vi Dverjani nećete da priznate, je postojala i pre SNS i pre Dveri. Dveri su je koristile prve a potom SNS. Posle kad su se oni otrgli Dverima onda su ovi počeli da zapevaju kako su novosadski patrioti pocepali Dveri( što zapravo nije tačno). Sad Dverima krivo što ih trenutno koristi SNS a ne oni. A najbolje bi im bilo da se potpuno osamostale pa kako su ćušnuli Vratare tako da ćušnu i Naprednjake. Tu je verovatno i nastao raskol između Fajgelja i te ekipe novosadskih patriota. Jer Fajgelj je pod pritiskom SNS-a se slomio i rekao dosta. A ovi to još nisu smogli snage da kažu. Što se tiče toga koliko su Dveri u pravu. Dovoljno govori šta je ta novosadska patriotska ekipa postigla za protekle dve godine, od KCNS do uvođenja ćirilice i drugo. Pre toga je Novi Sad u kulturnom smislu bio u rukama ustašoida a sad je je zaista jedna srpska Atina. Jadno je to kad patrioti zarad sitnih poena negiraju sve ono dobro što je neko u ime patriotizma uradio samo zato što nije iz njihovog tabora. lab_man and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 :.mislise. Znači nije mu smetalo da bude u Vučićevoj stranci koja laže i pravi se da nije Vučićeva sve dok Vučić nije rešio da tu stranku pregazi? Zanimljivo... feeble, florenntina and Баба је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 :.mislise. Znači nije mu smetalo da bude u Vučićevoj stranci koja laže i pravi se da nije Vučićeva sve dok Vučić nije rešio da tu stranku pregazi? Zanimljivo... Тако испада. Али мислим да је ово Фагељ написао у афекту. Чисто да би контрирао својим дојучерашњим колегама због тога што они остају у тој странци и у коалицији са СНС-ом а он се нашао у тој ситуацији у којој је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Znate kako...To da je Treca Srbija nastala u kujni Sns-a,to je neoborivo. Znam celu istoriju tog odnosa,ne zanima me da li su ti ljudi pre toga bili ovde ili onde niti da li ce Fajgelj sad napraviti svoju stranku kao mnogi drugi u saradnji sa kojekakvim ambasadama i slicno. De fakto Treca Srbija je osnovana iz jednog jedinog razloga,da se namakne vecina Snsu u borbi za prevlast u Novom Sadu,kao odgovor na pokrajinsku vlast i tacka. Parovic je bio jedna od uzdanica pokreta Dveri,Djurdjev covek iz senke i jos mnogi koji su bili blizu vrha pokreta,dobili su pare,funkcije,odradili su svoj posao i to je to,naravno tu spada i Fajgelj. To sto mi treba da se sad lozimo,pa bolje i Fajgelj nego Kostres i tako te neke price...to zaista,nismo deca.Pritom u sledecoj kostalaciji snaga taj isti Kostres ce biti na strani Sns-a. p.s. Istina koju je na kraju Fajgelj izneo,nije nista sto njega izuzima iz ove price ili ublazava cinjenicu da je i on bio deo tog spila u rukama Aleksandra Vucica,tako da sa te strane apsolutno stoje pitanja avokada i drugih ljudi po internetu,ovo je samo dodatna tresnjica na celoj torti jedne pro "patriotsko,crkveno,desnicarske" sramote,nisu prvi,ni poslednji. Ali i dalje imam vece postovanje prema npr pokretu Mise Vacica 1389 jer se nisu preobukli niti glume neko ludilo mi nismo ti i takvi,ne,nego ilegala,kad treba da se odradi poslic za vodju Vucica malo su tu i opet ilegala i to je to. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Inace fascinantno je kako sad dojucerasnji saborci tog istog Fajgelja i simpatizeri koji su ga skoro stavili na to neko politicko mesto ikone,intelektualca,profesora,coveka koji govori 125 jezika,koji voli zivotinje i ne znam sta jos...danas ispada glup afektiran covek,licimur,da ne kazem buljas. Bas je lepo pratiti takav sled stvari u samo nedelju ili dve,a da je glavni razlog samo Vucic. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Али мени није јасно зашто националистичке странке контирирају СНС-у када је и сам СНС националистичка странка ( мада је веома благ у погледу тога када се упореди са Дверима или СРС-ом )? Да, знам ту причу "послушник страних влада и амбасада", али то је нереална критика. Мала смо земља, безначајна скоро и природно је да ће велесиле да свирају свој концерт са нама као инструментима. Увијек је тако било и биће. Дакле који основ десничарима остаје за критику СНС-а? Евроскептицизам и различит економски програм ми једино падају на памет ( како сам примјетио, сви десничари су социјал-демократе у том погледу ), али и приједлози који долазе одатле су нереални. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Inace fascinantno je kako sad dojucerasnji saborci tog istog Fajgelja i simpatizeri koji su ga skoro stavili na to neko politicko mesto ikone,intelektualca,profesora,coveka koji govori 125 jezika,koji voli zivotinje i ne znam sta jos...danas ispada glup afektiran covek,licimur,da ne kazem buljas. Ко то говори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Да ли да паднем у прелест па да се поДсећамо ''чије су'' Двери .. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Евроскептицизам и различит економски програм ми једино падају на памет ( како сам примјетио, сви десничари су социјал-демократе у том погледу ), али и приједлози који долазе одатле су нереални. Овде је углавном подела на прорусе и прозападне политичаре и партије. Трећа Србија, СНП, Двери , ДСС, и др. себе сматрају проруским партијама. Иду у Русију, сликају се у Думи, обилазе Крим итд. Они на СНС гледају као на прозападну партију са неким малим патриотизмом. Сем СНП-а сви имају на локалу коалицију са СНС-ом и Двери и Трећа Србија коју Двери оптужују због ове исте коалиције коју и они имају и ДСС. Управо последње растурање ДСС-а је било због те коалиције са СНС-ом на локалу и то пре свега због учешћа у власти у Новом Саду и Београду. Сем Двери, СНП, ДСС, И Трећа Србија немају довољно да пређу цензус, сви су ту негде на око 1% до 2% Што се тиче СРС-а они су исто проруска партија али имају сада од како се Шешељ вратио довољну подршку да пређу цензус па не иду за Русију нити се сликују са Русима да би дигли популарност себи. Од свих овде наведених најозбиљније везе са Русима има СНП и Ненад Поповић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Vuciceva Srbija nije treca nego poslednja. Рилски and feeble је реаговао/ла на ово 2 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Да ли да паднем у прелест па да се поДсећамо ''чије су'' Двери .. Чије су Двери? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Кад је већ тема о десници, те пошто је утврђено да иза трећесрбијанаца стоји СНС и Вучић директно, јелте, да питам... Зна ли се која страна служба стоји иза портиријанаца, тј. чији су они пројекат, чему служе? Оћу рећи ко их држи у крилима, цупка на колену и купује играчке? Ко су сад портиријанци? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Мени није јасно што се националисти крве међу собом, што се лепо сви не уједине, били би озбиљна снага у Србији? Али су они изгледа сви толико смотани и сујетни да ће их на крају ујединити неки Борко Стефановић под управом оног усисивача Кирбија и то само док не сруше Вучића а после ће их избрисати из регистра странака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Види то би била озбиљна партија. Мислим око 30 000 наоржаних људи, није то мало RYLAH and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука