Jump to content

Fajgelj: Treca Srbija je Vuciceva!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Covece bre,o cemu pricas,gde zivis? Pa cak se ni Bota nije drznuo da prica u medijima da su Srbi organizovali ubistva mladih Srba na Kosmetu,niti je toliko potencirao bracu Bitici,gde cela zemlja sad prica o Srbima koji su jadne siptare likvidirali dok su branili Srbe.

O tome da je organizovao gej paradu,da je potpisao izdaju briselskim sporazumom,da sa Rusima zahladjuje odnose...O tome da se za uvodjenje semafora u nekom mestu ide na raport u americku ambasadu i kod Devenporta da ne pricam.

I pritom najveci olos i najveca gamad iz stranaka kao sto su DS,LDP,G17,SPO...su sada gde? gde su ti "desnicari" u kojoj stranci?kazes tamo sve nacionalisti? Sta povezuje Bidzu,Djelica,Vuka Draskovica,Djilasa,Kertesa,Labusa,Gorana Vesica,Sinisu Malog,Borisa Tadica,Cuckovica,Petra Lukovica i mnoge mnoge druge? Sta? Da nije mozda SNS? da ili su presli tu ili su prikriveno van a u sustini su itekako deo te stranke nije bitno . Zato molim te,ako ne znas,nemoj.

Jedino dobro u Snsu je trenutno sto ce se uskoro i to brzo raspasti na vise frakcija,dobro je cisto kao melem mali,ne za Srbiju,opet ce ti isti ljudi krojiti sve.

Вучић организовао геј параду? Мислио сам да су је организовали ови из ЛГБТ организације, ал' добро. Ове прве двије ствари стварно немам појма о чему причаш. Кад је то Вучић говорио?

Ти десничари у СНС-у су они људи и они гласачи који су је и основали, бивши Радикали. Да не спомињем како су покупили неке кадрове ДСС-а, а ево сад је тема и о томе да је и Трећа Србија Вучићева. СПО је десна странка ( иако је она у свакој власти била па некако је не могу ни узети у ову рачуницу ). Г17 односно УРС је права десна странка западног стила, иак оје била у свакој власти и претежн оеј еконмска странка. То је једно. А друго, разликујеш ваљда које су странке уз СНС ради власти а које ради неке идеолошке сличности, а које и због обоје? Углавном причам о ДСС-у. Али говорим и о томе да су и Двери покушавале се удворити СНС-у. Мислиш да би покушали ДС-у? Кад свиње полете, другар. То је оно о чему ти говорим. Иако је Вучић западно оријентисан и није русофил, он је и даље ( благи ) националиста. 

А пази још ово, чланови ДСС-а ( десне странке ) прелазе у СНС. А чланови ДС-а или Тадићеве странке? Не, не прелазе у СНС ( осим оног почетног таласа када су тек дошли на власт. Ал' то је био пребјег за парама. Ја говорим о учлањивању из неких других разлога ). То што сам Тадић хоће да добије парче власти је нека друга прича. Ваљда схваташ сад о чему ти причам?

Русофилија, евроскептицизам и социјални конзервативизам нису национализам. Само се десило да код нас националистичке странке су уједно и русофилске и евроскептичне. Чим нека странка нема макар једну од ових карактеристика, одмах су издајници, зар не?

Треће, иде рапорт Давенпорту и Кирбију? Не друже, он иде рапорт и код њих и код Меркелове. Не супротставља се јачима. Немамо тај луксуз.

И за крај, не спорим ја да је СНС много кооперативнији са Западом од ДС-а. Али оспоравам твоју небулозу да нису национална странка. Молим те, и сам Антић ( професор, не онај други ) је Шаровићу то рекао у Ћирилици:"Ми смо национална, ал' рационална странка.". У програму СНС-а је стајало, прије неке посјете Сарајеву, да теже уједињењу Србије и РС. Наравно то је избачено, јер Запад ће приговорити. Али опет, то се не би ни појавило код ДС-а. Схваташ ваљда шта говорим? Ако не, да не дужимо онда. Није ово тема. Пошаљи приватну поруку па ћемо расправити, или отвори тему.

Подели на овим сајтовима

Evo treba Angela da dodje u julu u BG, nesto malo pred obljetnicu Srebrenice. Britanci spremaju nekakvu rezoluciju o Srebrenici. Nema sanse da se AV izvuce da ne ode na skup u Srebrenici ove godine. 

Мени само није јасно како, али како никоме од њих не падне на памет да каже:"У реду, доћи ћу у Сребреницу, али отићи ћу и у Кравицу и позивам све вас да дођете ту. Свачији живот је важин. Злочин је злочин.". Како то не падне на памет ни Србима, ни Бошњацима ни Хрватима? Нешто је труло у земљи Титовој.

Анђи кад нам дође па притегне канапче мало :D

Подели на овим сајтовима

У СНС-у има доста националиста али су они сад бриселска прејаница. Но је проблем са овим другим патриотима јер нити имају организацију нити лидера. Да имају не би толико националиста остало у СНС-у

Ето, могу комотно избрисати мој читав одговор Милошу и ставити твој јер о томе говорим. 

Подели на овим сајтовима

Вучић организовао геј параду? Мислио сам да су је организовали ови из ЛГБТ организације, ал' добро. Ове прве двије ствари стварно немам појма о чему причаш. Кад је то Вучић говорио?

Ти десничари у СНС-у су они људи и они гласачи који су је и основали, бивши Радикали. Да не спомињем како су покупили неке кадрове ДСС-а, а ево сад је тема и о томе да је и Трећа Србија Вучићева. СПО је десна странка ( иако је она у свакој власти била па некако је не могу ни узети у ову рачуницу ). Г17 односно УРС је права десна странка западног стила, иак оје била у свакој власти и претежн оеј еконмска странка. То је једно. А друго, разликујеш ваљда које су странке уз СНС ради власти а које ради неке идеолошке сличности, а које и због обоје? Углавном причам о ДСС-у. Али говорим и о томе да су и Двери покушавале се удворити СНС-у. Мислиш да би покушали ДС-у? Кад свиње полете, другар. То је оно о чему ти говорим. Иако је Вучић западно оријентисан и није русофил, он је и даље ( благи ) националиста. 

А пази још ово, чланови ДСС-а ( десне странке ) прелазе у СНС. А чланови ДС-а или Тадићеве странке? Не, не прелазе у СНС ( осим оног почетног таласа када су тек дошли на власт. Ал' то је био пребјег за парама. Ја говорим о учлањивању из неких других разлога ). То што сам Тадић хоће да добије парче власти је нека друга прича. Ваљда схваташ сад о чему ти причам?

Русофилија, евроскептицизам и социјални конзервативизам нису национализам. Само се десило да код нас националистичке странке су уједно и русофилске и евроскептичне. Чим нека странка нема макар једну од ових карактеристика, одмах су издајници, зар не?

Треће, иде рапорт Давенпорту и Кирбију? Не друже, он иде рапорт и код њих и код Меркелове. Не супротставља се јачима. Немамо тај луксуз.

И за крај, не спорим ја да је СНС много кооперативнији са Западом од ДС-а. Али оспоравам твоју небулозу да нису национална странка. Молим те, и сам Антић ( професор, не онај други ) је Шаровићу то рекао у Ћирилици:"Ми смо национална, ал' рационална странка.". У програму СНС-а је стајало, прије неке посјете Сарајеву, да теже уједињењу Србије и РС. Наравно то је избачено, јер Запад ће приговорити. Али опет, то се не би ни појавило код ДС-а. Схваташ ваљда шта говорим? Ако не, да не дужимо онда. Није ово тема. Пошаљи приватну поруку па ћемо расправити, или отвори тему.

Ja stvarno ne razumem...to mi deluje da te neko pokrade,prebije i umlati,a ti onda kazes,znas,ali taj covek je pre 3 godine govorio protiv takvih stvari,a ovi drugi nisu?! kakav je to rezon,zaista ne kontam. Sve je to super i istina Vucic je izdajnik,potpisao je kapitulaciju u Briselu,organizovao je gej paradu,stalno potencira kako su na Kosmetu Srbi ubijali Srbe ali nikad do kraja ne kaze tacno na sta misli,uvo mu je u ambasadama zapada,zahladjuje odnose sa Rusima....ali,ali on je blagi nacionalista. VAU !

Ne razumem zaista.

Prvo da krenemo od slova A.

Sns je osnovao u saradnji sa ambasadom Amerike,Mikijem Rakicem i Vucicem zapad,dakle u startu njih je na svet doneo zapad.

To je broj 1.

Sto se gej parade tice Vucic je organizovao naravno,sta je tu nelogicno ili nejasno. On je izveo kordone,policiju,borna kola i on je rekao to se mora odrzati,kraj.

Dalje, pa pre par dana je jedan covek iz Tadiceve nove stranke izasao iz te stranke i to ne nebitan lik tu,mozda treci covek stranke govoreci da ne moze da prihvati da Tadic pravi od stranke red za podrsku Aleksandra Vucica.

Dalje, citave horde ldpovaca,dsovaca,pa i dss-ovaca i drugih stranaka su presli u Sns,citave horde. Da li je ocekivano pre 5 godina bilo da od strane sns botova imas u komentarima istu pricu koju pricaju pristalice ldp-a? Da li je taj Ceda Jovanovic govorio ako nisam na vlasti,dobro je bar sto je sns preuzeo moju politiku i preuzeo nase vrednosti>?

Mislim,mogu do sutra,ali i dalje te ne kontam,sta uopste pokusavas da kazes.

Sns je buckuris svega i svacega u borbi za fotelje,pare ili poslove,od nacionalne politike su daleko pa 3 godine bar i pritom su osnovani kako su osnovari i pritom vodja radi sta radi. Dovoljno da moze ispasti vic staviti u isti kontekst Vucica i Sns i nacionalizam ili patriotizam.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

О чему се ради? Нисам у току.

Pa neka njegova bliska saradnica je izasla iz pokreta i objavila desetine mejlova koje je Sasa slao ljudima,obecavajuci da se dogovorio u Americkoj ambasadi da ce posle proslih izbora ako prodju cenzus uci u vlast sa Vucicem jer je to direktiva odozgo.

I pritom je vrbovao ljude iz ministarstva da rade za osnivanje novog pokreta,obecavao neke privatizacije,direktorske fotelje itd itd itd.

Dovoljno da mu se pozeli sto i TS,laku noc politicari.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Mislim,mogu do sutra,ali i dalje te ne kontam,sta uopste pokusavas da kazes.

Оно што је Жељко рекао, они јесу националисти, али бриселских перјаница. То значи да им национална реторика провејава тамо гдје Бриселу не смета. Конташ?

Sto se gej parade tice Vucic je organizovao naravno,sta je tu nelogicno ili nejasno. On je izveo kordone,policiju,borna kola i on je rekao to se mora odrzati,kraj.

То није организовање забога. А и друго, ни то питање не одређује је ли нека странка националистичка или не. 

Sns je osnovao u saradnji sa ambasadom Amerike,Mikijem Rakicem i Vucicem zapad,dakle u startu njih je na svet doneo zapad.

Што јес јес. Од почетка су амерички људи.

Ja stvarno ne razumem...to mi deluje da te neko pokrade,prebije i umlati,a ti onda kazes,znas,ali taj covek je pre 3 godine govorio protiv takvih stvari,a ovi drugi nisu?!

Не разумијем о чему причаш, стварно о.О

stalno potencira kako su na Kosmetu Srbi ubijali Srbe ali nikad do kraja ne kaze tacno na sta misli

Ама одакле то? Кад, гдје је то рекао? Да нисам шта пропустио?

Подели на овим сајтовима

Pa neka njegova bliska saradnica je izasla iz pokreta i objavila desetine mejlova koje je Sasa slao ljudima,obecavajuci da se dogovorio u Americkoj ambasadi da ce posle proslih izbora ako prodju cenzus uci u vlast sa Vucicem jer je to direktiva odozgo.

I pritom je vrbovao ljude iz ministarstva da rade za osnivanje novog pokreta,obecavao neke privatizacije,direktorske fotelje itd itd itd.

Dovoljno da mu se pozeli sto i TS,laku noc politicari.

Пошаљи ми на пп  неки линк ако није проблем. Моја првобитна загријансот за Радуловића је временом спласнула када су почеле разне ствари цурити.

Подели на овим сајтовима

Dveri su kako ne znate...Djilasove,Botine i na kraju Cedine. Uskoro i Pajticeve. Svi su ih finansirali,svi su ih osnovali i svi rukovode njima.Tako se prica. Naravno zna se da su u dilu sa Vucicem,odavno.

Stranka koja je potpisala Briselski sporazum ne moze nikako sloviti za nacionalisticku stranku.

Lokal i biti u vlasti na lokalu sa  nekim je jedno,ali biti na vlasti u Beogradu ili Novom Sadu ili pak u jos nekim vecim gradovima tipa Kragujevac,Nis,a loziti se da je to samo lokal i da to nije bitno u odnosu na drzavnu vlast jeste stvarno debilizam. Vrlo rado cu objasniti i zasto,ako nekom bude bitno...

Dveri su jedino u Backoj Palanci u vlasti sa SNS i pritom cak i tu u malom gradicu od 30tak hiljada dusa da bi se doslo do situacije da se bude sa snsom u vlasti je bilo vecanja i vecanja,na kraju je prepusteno ljudima iz tog mesta da sami odluce,iako se cela stvar pet puta obrtala kao na raznju.

Da li su Đilasove ili Čedine nije bitno. Znam samo da sa sa DSS-om čine lažni patriotski blok i da se na taj način konstantno radi na razbijanju patriotizma.

Подели на овим сајтовима

Оно што је Жељко рекао, они јесу националисти, али бриселских перјаница. То значи да им национална реторика провејава тамо гдје Бриселу не смета. Конташ?

То није организовање забога. А и друго, ни то питање не одређује је ли нека странка националистичка или не. 

Што јес јес. Од почетка су амерички људи.

Не разумијем о чему причаш, стварно о.О

Ама одакле то? Кад, гдје је то рекао? Да нисам шта пропустио?

Pa ne mozes biti nacionalista Brisela. To je ko Ljotic koji je bio nacionalista nacista,zar ne.

To jeste organizovanje,parada je po cenu mrtvih morala da se odrzi,to je Vucic odrzao i to je to.Ja ne pricam da li je zaboga Vucic namestio binu ili delio letke medju tom populacijom,nego sta je sustinski uradio da se to odrzi.

Deset puta je nagovestio da je za masakr mladih Srba u Peci odgovoran neko ko kad se sazna istina bice strasno i implicirao da su Srbi ubijali Srbe,preko njegovih medija onda ide "istraga" gde pricaju eto neki Srbi su to uradili a ne siptari. Sns jednostavno sa politikom koju forsira i kreira,sa ljudima koje protezira,sa ljudima koji dolaze u tu stranku,nije nacionalisticka niti patriotska stranka,oni su samo pravi naslednik Ds-a uz Ldp koji govore na sve strane da su preuzeli njihovu politiku.

Sto se Radulovica tice ovde su ti procureli mejlovi:

http://www.kurir.rs/vesti/politika/kad-padnu-maske-raduloviceva-bivsa-saradnica-obelodanila-njegove-privatne-poruke-clanak-1813013

Подели на овим сајтовима

Da li su Đilasove ili Čedine nije bitno. Znam samo da sa sa DSS-om čine lažni patriotski blok i da se na taj način konstantno radi na razbijanju patriotizma.

Ovo je fantasticno,mozda cak i gore od onoga da su Dveri Djilasove,Cedine,Miskoviceve,Kirbijeve i Vuciceve zajedno (a ljudi im pred izbore lepe plakate od pre 3 godine i seku datum)

Eto oni su osnovani da se razbije patriotizam... Inace patriotizam je pre toga cvetao i oni dosli i razbili sve. 

Подели на овим сајтовима

Ima li časnih ljudi, verovaću ti na reč? 

Нема. Частан човек, додуше мало наиван, би им можда поверовао пре једно 5, 6 година, најпре јер му је дојадила ДС на власти.

Ако је још увек тамо, то не може бити ни из једног другог разлога осим личне (финансијске) користи. Када све друге странке заједно скупе свој најгори шљам, СНС их опет превазилази.

Подели на овим сајтовима

Pa ne mozes biti nacionalista Brisela. To je ko Ljotic koji je bio nacionalista nacista,zar ne.

To jeste organizovanje,parada je po cenu mrtvih morala da se odrzi,to je Vucic odrzao i to je to.Ja ne pricam da li je zaboga Vucic namestio binu ili delio letke medju tom populacijom,nego sta je sustinski uradio da se to odrzi.

Deset puta je nagovestio da je za masakr mladih Srba u Peci odgovoran neko ko kad se sazna istina bice strasno i implicirao da su Srbi ubijali Srbe,preko njegovih medija onda ide "istraga" gde pricaju eto neki Srbi su to uradili a ne siptari. Sns jednostavno sa politikom koju forsira i kreira,sa ljudima koje protezira,sa ljudima koji dolaze u tu stranku,nije nacionalisticka niti patriotska stranka,oni su samo pravi naslednik Ds-a uz Ldp koji govore na sve strane da su preuzeli njihovu politiku.

Sto se Radulovica tice ovde su ti procureli mejlovi:

http://www.kurir.rs/vesti/politika/kad-padnu-maske-raduloviceva-bivsa-saradnica-obelodanila-njegove-privatne-poruke-clanak-1813013

Па можеш. Љотић јесте био нациста, ал' био је и националиста. Можеш бити националиста западне оријентације, само што тога код нас мало има и углавном је благи национализам ( овај СНС-овски ).

Нигдје нисам на то наишао. Вјероваћу ти на ријеч ипак.

Подели на овим сајтовима

Реално међу интелектуалним националистима највише је љотићеваца.

Ипак не стоји да је Мита био нациста. Али јесте био колаборациониста. Идеологија му је била интегрално југословенство а не српски национал-социјализам. Чак шта више љотићевци су били ближе данашњем Радуловићу него социјализму што се тиче економског погледа на уређење државе.

Савремени љотићевци су се једино одрекли југословенства( мање/више) јер је оно само по себи пропало.

По питању економије Радуловић је комотно могао да преписује из њихових књига и брошура.

Што се тиче односа према западу Чеда Јовановић је могао да преписује од љотићеваца ( што је и радио).

Међутим само су Дверјани ти који баштине религијски љотићевизам. Јер љотићевци су такође имали као саставну компоненту своје политике и религију.

Да ствар буде занимљивија( и смешнија) многи данашњи либерали су на позицијама љотићеваца.

А Вучић је једино прогермански настројен. Мада ако ћемо доследно копирати љотићевце онда би то требали бити неки српски националисти, који су за либералну економију, НАТО-пакт, православље, ЕУ интеграције, екуменизам, у данашње време наместо расизма би било антиимигрантска политика, а наместо антисемитизма заиста не знам шта би могло а да се уклопи са свим оним претходним.

Подели на овим сајтовима

Па можеш. Љотић јесте био нациста, ал' био је и националиста. Можеш бити националиста западне оријентације, само што тога код нас мало има и углавном је благи национализам ( овај СНС-овски ).

Нигдје нисам на то наишао. Вјероваћу ти на ријеч ипак.

Znas kako ti je to,pre su nasi Srbi imali onu frazu nema goreg Turcina od poturcenog Srbina i to je stvarno bilo tako i uvek ce biti. Onaj koji dolazi iz jednog miljea i prelazi u drugi suprotan bice mnogo gori od onog koji je vec tu,jer ce imati zelju da se dokaze i pokaze,da svrgne sa sebe ostatk starog sebe.

Tako isto mozemo reci da nema goreg nacionaliste od proevropskog Srbina koji jos pride pre bio nacionalista ili se bar za takvog izdavao u javnosti. Jer ce uciniti sve da se dokaze mnogo vecim anacionalistom i mnogo vecim europejcem nego sto bi neko uradio da je sedeo na toj stolici unazad dugo. 

Cinjenica je da zuto preduzece,banda nisu nacionalisti,da su jednostavno kesolovci,ali mnogo toga sto je Vucic odradio za zapad ti isti zuti nisu smeli ni da pomisle da ce uraditi,a kamoli nesto da ucine po tom pitanju. Izmedju ostalog da su zuti potpisali briselski sporazum,mi bi imali haos u drzavi,a haos i protivljenje bi predvodio ko? Pa Vucic,zato su oni i dovedeni na vlast u saradnji sa zapadom koji je osnivac sns-a zajedno sa zutima i koji su ne zaboravite u 15h cestitali Tomi satro slucajno pobedu na izborima.

Sto se tice price o tome da su Srbi ubijali Srbe i slicno,ne znam odakle si ali to je bilo u svim rezimskim medijima.

U sinoćnoj emisiji „Teška reč“ na televiziji „Pink“, Aleksandar Vučić“ je rekao nešto što je moralo uneti nelagodnost i nemir u dušu svakog Srbina. Naime, Vučić je rekao sledeće:

„Povodom ubistva mladića u kafiću ’Panda’ u Peći… Jesmo li mi stvarno ustanovili ko je ubio tu našu decu? Ili ćemo da budemo iznenađeni u budućnosti?“

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...