Зорица екс Милева Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Већ постоји модератор ,сада глобални Модератор ,којег су изабрали чланови а то је Милева. Zato je Mileva i najbolji moderator na forumu. I voljena i birana i slavljena. Ovi što nisu narodnom voljom, žasu tebra...naravno ukoliko nisu neki "stručnjaci" Ја се сад crvenilo crvenilo crvenilo ВСИ dada dada dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Мени су штројили постове многи који више нису ту. У ствари су они, умето о техничком и естетском унапређивању форума, радили на штрикању и кројењу мишљења чланова. dada Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Мени су штројили постове многи који више нису ту. У ствари су они, умето о техничком и естетском унапређивању форума, радили на штрикању и кројењу мишљења чланова. очигледно да је твој проблем ријешен нормално, зато не пише више којешта :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Мени су штројили постове многи који више нису ту. У ствари су они, умето о техничком и естетском унапређивању форума, радили на штрикању и кројењу мишљења чланова. очигледно да је твој проблем ријешен 0110_hahaha 0110_hahaha нормално, зато не пише више којешта klinac Ма ди смем ' се млатим. Успешно сам преваспитан и мом сулудом мудровању дође крај. Уважавам друге, ЖРУ волим, кад' ми неко каже хвала одговорим "молим". 0205_whistling 0205_whistling prstgore БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 .gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> .gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Мени су штројили постове многи који више нису ту. У ствари су они, умето о техничком и естетском унапређивању форума, радили на штрикању и кројењу мишљења чланова. очигледно да је твој проблем ријешен 0110_hahaha 0110_hahaha нормално, зато не пише више којешта 1000000001010 Ма ди смем ' се млатим. Успешно сам преваспитан и мом сулудом мудровању дође крај. Уважавам друге, ЖРУ волим, кад' ми неко каже хвала одговорим "молим". 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Pajče kuj te dir*o 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Pajče kuj te dir*o greengrin 4chsmu1 :bla: Куј, куј...!!! Не питуј!!! greengrin БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> :cheesy: :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Већ постоји модератор ,сада глобални Модератор ,којег су изабрали чланови а то је Милева. Zato je Mileva i najbolji moderator na forumu. I voljena i birana i slavljena. dada prstgore ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Ајмо чланови, видим тема је мало запуштена а имамо много нових чланова, дакле да сам ја мод ја бих... ви наставите. facenew22222222 за претходни пост. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ja sam mnogo stroga ,bolje da ne komentarisem womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Pa ne bih se složila, nekad su i strogosti potrebne, dakle šta bi ti? Možda iskoristimo neku ideju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 prekinula bi price koje nemaju smisla jer jedna strana ne cuje i ne vidi ,ali za to treba mnogo vremena jer ima puno tema ovde није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ма ко мод и не би ништа успео, све и да имаш идеју, као админ је нешто сасвим друго ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука