Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Размислићемо о предлогу, добро је запажање. nemojte da ukidate ! to mi je jedina titula koju sam dobio u životu !!! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Размислићемо о предлогу, добро је запажање. nemojte da ukidate ! to mi je jedina titula koju sam dobio u životu !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 ... наредио бих онима који знају руски језик да преведу житије Светог Лаврентија Черњиговског на српски.0110_hahaha Али пошто нисам модератор, ја могу само да их замолим klapklap 0110_hahaha ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 па постоји његово житије на српском, кући имам примерак 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Да сам ја модератор обратила бих пажњу шта пише Адмирал. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 па постоји његово житије на српском, кући имам примерак 0104_cheesy Одма` лакше човеку dada, шалим се. Мислио сам да га неко овде окачи, јер сам тражио по интернету и нисам га нашао. :cheesy2: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Размислићемо о предлогу, добро је запажање. nemojte da ukidate ! to mi je jedina titula koju sam dobio u životu !!! Brate ili druze, nisam sigurna.... zar ti kao neverujuci zelis da budes misionar...ili misionaris ateizam...ili ne znam kako da drugacije to nazovem. Kad procitam negde misionar, asocira me na monaha ili svestenika ili veroucitelja a na neverujuce veruj mi ne. Ovde sada ispade da misionare i ateisti i muslimani i ne znam ko sve i to na pravoslavnom forumu. Mogu moderatori da vam daju druge titule, ako treba da imate titule, pa i dve, tri odjednom, ali mozda ne misionar, ali eto to je samo moje zapazanje, ne mora znaciti da sam ja u pravu. Oprostite ako nekoga uvredih. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Титула је дата само привремено да би могао да прати "међурелигијски разговор". Иначе, направиће се још подкатегорија, пошто видим да многим сметају поједини на форуму. Зато ћемо направити категорије да ти чланови могу видети само оне форуме које желе. Иначе ПД, примедба је добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Титула је дата само привремено да би могао да прати "међурелигијски разговор". Иначе, направиће се још подкатегорија, пошто видим да многим сметају поједини на форуму. Зато ћемо направити категорије да ти чланови могу видети само оне форуме које желе. Иначе ПД, примедба је добра.Oce Ivane,Hvala vam na odgovoru, samo da pojasnim, meni uopste ne smeta ko je na forumu, dobro je da citaju i vide, pa se mozda i preume...i znam zbog cega je ta titula trenutno ali zamislite nekoga ko se registruje sada ili ko nije bio ovde mesecima i nije recimo na ovoj temi gde je objasnjeno zasto je neko misionar, procita ta osoba stavove nepravoslavnih i sta da pomisli, da se zbuni, ode na ixtus i kaze da su u pravu eno im pisu ovi i oni. Prastajte i necu vise o ovome. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 ja izgubih titulu amen . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 kako došlo,tako prošlo.... bebek 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4596.msg164647.html#msg164647 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Што да не, ако тако искрено верујеш.... 0104_cheesy to je k'o kad bi Meda radio dnevni horoskop za "Blic" 4chsmu1 navijanje navijanje navijanje 0202_238 мого би опуштено, ТО би била јака фора bleh :cheesy2: рогоње: идите у Цркву, пронађите свештеника и питајте га како се пости среда и петак. пивопије: идите у Цркву после 17ч, тад почиње вечерње. ајкуле: идите и дајте неку милостињу за ваше живе. бандоглавци: идите и посетите родитеље да су сутра Детињци. усамљеници: идите у недељу на агапе. емотивци: идите и радујте се на Литурији у недељу ујутру. месождери: идите и распитајте се који су мрсни дани. ригидни: идите на велике празнике и станите у највећу гужву. плаћеници: идите и помозите неком старом да дође у цркву. лицемери: идите и исповедите се. отровнице: идите и молите се за неког. снајперисти: идите и помозите некоме да се пронађе. и тако СВАКИ дан, савет за понети drlove пс. наравно да сваки назив представља неки знак из животињског зодијака https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Ипак мислим да би за женски кутак бољи био Макс :cheesy2: Шалу на страну, иако нисам свакодневно овде присутна нити се дуго задржавам ,мишљења сам да у овој екипи што си навео свакако треба да буде и Жељко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 "Енглески: нађите човека који добро зна енглески" pa , ako Mozart ne zna dobro engleski ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука